Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slmm nergizcim hoşgeldin aramıza hiç canını sıkma cnm 2 3 gün geçtikten sonra sende göreceksin zaten işe yaradıgını, bence nisana kalmazz eger diyetini bırakmassan 1.5 ayda istedigin kiloya inersin cnm şimdiden kolay gelsin guclubacismile eyvahedigeldismile

kızlar bide daha cok mesaj atalım motive ederim birbirimiziiiiiii önceki sayfalara baktımda cok hareketliiymiş önceden simdide öyle olsuuuuunnnn nedersiniz

harikulade slm cnm ben ilk başladıgım hafta yılbası zamanına denk gelmişti we yılbası günü sınırsız yedigim halde 4 kilo wermiştim ilk haftamda ama başka kaçamak yapmamıştım 86.4 falan dı kilom sonra 1 hafta daha yaptım hiç wermedim tamamen durmuştu bende biraz metobolizmamı şaşırtıp 1 2 gün yedikten sonra yine başladım cnm işte oda2 hafta önceki cumaydı we biraz degişik uygulamaya karar werdim 3 öğün sebze türü yiyorum we günde 4 elma yiyorum aç kalmıyorum yani pek yinede 1 hafta içinde 2.4 kg. wermişim cnm ben bu şekilde dayana biliyorum senin kilon kaç

canım ben 66 kiloyum suanda 1 kilomu elma ile verdim işte bugün üçüncü günüm ve biraz kacamak yaptım bu diyet gercekten de işe yarıyor normal diyet yapsak ayda 4 kiloyu anca anca veririz..
suanda 15 tatil ve evdeyim bu durumdan yararlanmam lazım sonra hiç yapamam valla
aslında evet cok acıkırsan salata falan yemenin zararı olmaz gibime geliyo

bu zamanlarda yaptım yaptım yani okul baslayınca imkansız valla

bugün 6 kilo elmaaa alldımmm yineee onlarla sürdürcem diyetimi

sende güzel kilo vermişsin 4 kilo az deil.. bende veririm inşş cuma buraya yazalım kilolarımızı ne dersin:)
bursa86 senin nasıl gidiyo bu arada

ewet cnm zaten sırf elmayla yaparsan çok hızlı weriyosun keşke bende dayanabilsem de sırf elmayla yapsam ama uyku uyuyamıyoruz 4 saat uyuyoruz toplam o yüzden karında aç olunca vucudum çok dirençsiz kalıyo şimdi spor a başladım cumadan buyana 78 e düşmüşüm yani 3 günde 2 kilom gitmiş bakalım inş. hep böyle giderr....

inşş canım benimde gece problemim oluyor yatmadığım için.. ama dayanıcam artık napalım seninde kilon azmış çok değilki zamanla verirsin bence bende evde egzersiz yapcam ankara cok soğğuuukk dısarı cıkılmıyo ya idare etcez

ewet haklısın bende ewde yapıyorum zaten cnm nasıl isterse 1 gün oynuyorum 1gün koşu ruh halime baglı bide yaramaz oğluma :) seninde çok az kilon dert etme 2 haftada werirsin bence inş. çok çok werirsinn :)

:))))) amiiiin 2 haftadaa hedefimm en aaaz 60 yapcam umarım cuma yazarım kilomu ben buraya motivasyon olsun:) görüsürüz elmacılar yine sonra:)

saoll Alindacımm inş...enkısa sürede weririz kilocuklarımızı

Insallah insallah :Saruboceq: tek arzumuz o oldu ya, egzrsizimi yaptim, elmami yiyom simdi zemuszemus kendimi nedense bi kötü hissettim bilmiyorumkismile terleme ve ellerim titredi birden, simdi daha iyiyim a.s elma diyeti yapmiyorum simdilik ama elma yiyorum yinede.

Son düzenleme:
yaa cnm çok geçmiş olsun dikkat et bende de oluyor bazenn sanki yere yıgılcakmışım gibi oluyor ama geçiyor sonra seninde bidaha tekrarlamaz inş.

Herkese merhaba arkadaşlar bu gun elma dietinde 2. gunum ama kılo kaybetmemişim hiç aynende uyguladım kaçamakta olmadı. aranızda deneyıpte ılk gun kılo veremeyen oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…