hemen cevap verdiniz harikasınız siz kızlar allah ne muradınız varsa versin inşallah opuyorumnanaktan
kilo cetvelini nereden yapıoruz ??
kullanıcı panelinden yapıyorsun canım ama topik var bununla ilgili ben ordan baka baka yaptım.bayağı uğraşmıştımdiğerlerininkini de ayça diye bi arkadaş vardı o yapmış ama şimdi 1 haftadır yok burda...
ayça diyince yine merak ettim.deniz nerde bu kız ya:sm_confused::uhm:
alindacımmm hoşşgeldinnn cnmm özledimm wallaaa senii nerelerdesin
dilosssss hoşgeldinn cnm aramızaaa bende ilk başladımda 87 dim cnmm merak etme bak şimdi 79 a kadar indim ki ben fazla iradeli deilim bide tam uysam inanki şimdi 60larda olurdum cnm sende sıkma canını hepbirlikte basarıcazz yazın kimsecikleri kıskanmıycaz herkezz bizi kıskanıcakk cnmmm yarınn başla hemen hiç erteleme hafta başına falan....
fatmacım sexybebek sanırım hiç girmiyor artık biz hiç karşılasmadık cnmm sen nasılsın nasıl gidiyor diyetinn
cnm kaçamak derken gün içinde ögene kadar salata falan yiyordum ilk basladıgımda wermiştim 6 kiloyu 15 güne yakındı sanırım sonra 2 ay yapmadım aynı sekilde habere yedimm we sadece 2 ayda 1 kilo aldımm baslayıp werdikten sonra hep ara weriyrdum ama artık ara wericek zamanım kalmadı hızlı weririm diye düşünürkenn bak 79 da kalakaldımm
kızlarr günaydınn nasılsınız
ben bugün çok iyiyim kendimi tutamadım tartıldım yine ama bugün şeytanın bacagını kırdım bugün tam 78.2 yim dünden bugüne hem 800 grm wermişim hemde 5 gündür takıldıgım 79 dan kurtulmusum inş. geriside gelirr sanırım biraz hareket yapmam we oynamam işe yradı gerçi yarım saat bile deildi ama işe yaradı kızlarr sanırım bugünde oynayabilirsemm oynuycam kimse tutamazz beniii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
çok iyi çok güzel kilo vermişin cnm :) walla ben dün akşam öyle fenalık geçirdimki baş ağrısı bi yandan midem gurulduyo bi yandan elmadan bıktım bi yandan dedim başlarım elmasınada diyetine ama sabah kalktım tartıldım bi baktımki 1 kilo daha gitmiş :) 62 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?