Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugün bütün gün bir şey yemedim diyebilirim.2 fincan yeşil çay içtim akşam 5 e kadra.saat 5 te bir elma yedim.teyzemlere geçtim iş çıkışı orda da kuzenim zorla 2 kaşık bulgur pilavı ve bezelye 3 kaşıkta çorba içirdi.korkmuş beni görünce... rengim bembeyazmış... bu ay bu adet beni mehvetti doğrusu.ve hala 66 kiloyum.pazara kadar vermem gerekiyor ya... ne çabuk geçiyor günler.kafamçokkarıştı

ya sizce benim bugün yediklerim diyetimi bozmuş oluyormu?şimdi geldi aklıma ve çok üzüldümmafoldumben yapmam bir daha ama içim almadı bütün gün lmaz:

kilo cetvelini nereden yapıoruz ??

kullanıcı panelinden yapıyorsun canım ama topik var bununla ilgili ben ordan baka baka yaptım.bayağı uğraşmıştımdiğerlerininkini de ayça diye bi arkadaş vardı o yapmış ama şimdi 1 haftadır yok burda...
ayça diyince yine merak ettim.deniz nerde bu kız ya:sm_confused::uhm:

saol tatlım ben artık kurcalar bulurum

dilosssss hoşgeldinn cnm aramızaaa bende ilk başladımda 87 dim cnmm merak etme bak şimdi 79 a kadar indim ki ben fazla iradeli deilim bide tam uysam inanki şimdi 60larda olurdum cnm sende sıkma canını hepbirlikte basarıcazz yazın kimsecikleri kıskanmıycaz herkezz bizi kıskanıcakk cnmmm yarınn başla hemen hiç erteleme hafta başına falan....

alindacımmm hoşşgeldinnn cnmm özledimm wallaaa senii nerelerdesin

Kardesim bir sözlendi hersey degisti sanki evde pek kalmiyorum, oraya buraya gidiyoruz, zamanda cabuk geciyor iste....ehh diyetde yapmadigim icin pek giremiyorum. Fakat arada bir su diyeti yapacagim, 4-5 günde olsun...ayrica egzersiz yapiyordum ya hergün, 3 hafta oldu onuda yapmiyorum eyvahedigeldismile su an adetliyim, bitsin egzersizime full time devam a.s
Baska canim gayet iyiyim sükür, yasiyoruz bir sekil iste....sen sanirim diyete devam ediyorsun, iyi gidiyordur insallah :hooray:

annemmmm sen kaçamaklarlamı indin bu kiloya o zaman ne kadar zamanda indin?

fatmacım sexybebek sanırım hiç girmiyor artık biz hiç karşılasmadık cnmm sen nasılsın nasıl gidiyor diyetinn

simdilik iyi gidiyo iki gündür bir iki kasik corba yiyiyorum cünkü dengeyi saglasin diye ama ekmek yok biraz yavaslatacagim kilomu sonra biraktimi birden kilo almamak icin bundan sonra börek cörek yok her seyden yiyeceyim ama tadimlikkaydirigubbakcemile2

cnm kaçamak derken gün içinde ögene kadar salata falan yiyordum ilk basladıgımda wermiştim 6 kiloyu 15 güne yakındı sanırım sonra 2 ay yapmadım aynı sekilde habere yedimm we sadece 2 ayda 1 kilo aldımm baslayıp werdikten sonra hep ara weriyrdum ama artık ara wericek zamanım kalmadı hızlı weririm diye düşünürkenn bak 79 da kalakaldımm

ohh ohhh ne güsell alindacımm allah hayırlısıyla düğününü nasip etsin inş.. tatlı telass bunlarr hiç bitmezz tabiii cnnnmm saglık olsundaa herşeyy olurr walla cnmm
sen iyisin çokşükür kilo durumları nasıl cnm aldınmıı bu kadar aradan sonra öpüyorummmmm seniiiii.....

kızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerr daha birsürü iş beni bekliyorr oğlum bu saatte uyudugu için bende işlerimi bu saatten sonra yapabiliyorumm gece 2 de falan anca yatabiliyorum iyi gecelerr herkesee

çok iyi çok güzel kilo vermişin cnm :) walla ben dün akşam öyle fenalık geçirdimki baş ağrısı bi yandan midem gurulduyo bi yandan elmadan bıktım bi yandan dedim başlarım elmasınada diyetine ama sabah kalktım tartıldım bi baktımki 1 kilo daha gitmiş :) 62 olmuşum

kızlarr günaydınn nasılsınız
ben bugün çok iyiyim kendimi tutamadım tartıldım yine ama bugün şeytanın bacagını kırdım bugün tam 78.2 yim dünden bugüne hem 800 grm wermişim hemde 5 gündür takıldıgım 79 dan kurtulmusum inş. geriside gelirr sanırım biraz hareket yapmam we oynamam işe yradı gerçi yarım saat bile deildi ama işe yaradı kızlarr sanırım bugünde oynayabilirsemm oynuycam kimse tutamazz beniii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım günaydın,
çok sevndim senin adına.birazcık sabır demiştim sana bak ne güzel verdin işte.devamıda gelecek ben eminim bundan kaydirigubbakcemile5

günaydın cnm aferin sana bak ne güzel veriyorsun.biraz daha dikkat edersen daha çok verirsin...:lepi:

kızlar günaydın
ben dün başladım ama yaa ben elma yemeği unutuyorum
bi bakıyorum saati geçmiş
zaten yeşil çayıda seve seve içmiyorum yapamayacağım galiba
ama sizin kilo verdiğinizi duyunca yine hevesleniyorum
aklıma gelmişken elma yiyeyim bari 2 saat olmuş kahvaltı edeli

selam kızlar 71 oldum sonunda. ama daha 11 kilom var verilecek.elma diyetini biraz değiştirerek yapıyorum şimdi.diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ara öğünlerde elma yiyorum. zaten 3 tane falan elma yapıyo.bu diyete geçeli 1-2 kilo verdim hemen.bence böylesi daha iyi oldu.
(bu arada merak edersiniz sanırım ilk başladığımda 76 idim.ilk 3 kilo elma diyetiyle gitti.ama biraz ara vermek durumunda kaldım vee gaz sancısından duramadım 1 hafta kıvrandım küp gibi bir karınla.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…