kızlar günaydın
ben dün başladım ama yaa ben elma yemeği unutuyorum
bi bakıyorum saati geçmiş
zaten yeşil çayıda seve seve içmiyorum yapamayacağım galiba
ama sizin kilo verdiğinizi duyunca yine hevesleniyorum
aklıma gelmişken elma yiyeyim bari 2 saat olmuş kahvaltı edeli
bi kacamakci dahaaalaelaelaelaelae insallah bu sefer kacamaksiz atlatiriz canimmm
valla bende başta içemiyordum ama şimdi alıştım yeşil çaya...elmanın saati geçsede aklına gelince ye..günde 4-5 tane olacak zaten.bence bahane yapma ye kız sırnaşık şey
alindacım nbr ne zamndır bende giremiyordum. sen neler yaptın bideğişiklik varmıopuyorumnanaktanMerhaba arkadaslar, giremiyorum uzun zaman oldu! Umarim iyisinizdir aklinialirimsmile
slm gülcüm... hayırlı olsun canım.. çok sevindim... sen bu azimle verirsin bence...
benimde düğüne az kaldı.. biraz daha verirsem çok iyi olur..
bu arada pazartesi bende aranıza katılabilirim az az herseyden yiyim dedim daha sağlıklı olur dedim ama böyle basaramıyorum illa bir liste ve sıkı bir disiplin olacak zor oluyormu ?tam olarak uymadanda veriyorsunuz galiba dimi?
mrb cnm .. çok teşekkür ederim inşallh aynı azimle devam ederim. sen ne ler yaptın verdinmi düğün ne zamndı
Merhabalar
Dünden beri bence ilk sayfadan itibaren yazılanları okuyorum. konuyu açan arkadaşın resimlerini göremedim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla inanılmaz kilo vermiş . dün akşam iş çıkışı bende markete gidip elmalarımı yeşil çaıyımı ekmeğimle peynirimi aldım başladım bugünzemuszemus. bakalım inşallah bunda başarılı olurum çünki artık nerdeyse 3 lü rakalamlara gelmek üzereyim .. Birde bana cetveli nerden yapıcağımı söyleyecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?