Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla bende başta içemiyordum ama şimdi alıştım yeşil çaya...elmanın saati geçsede aklına gelince ye..günde 4-5 tane olacak zaten.bence bahane yapma ye kız sırnaşık şey

günaydın kızlar bende ilk iş kiloma baktım ,yazdım ve tarih attım 101 ile sizlere merhaabaa diorum, hadi hayırlısı bakalım bende nasıl etki gösterecek eyvahedigeldismile

günyadın kızlar nasılsınız kalabalıklaşmışız ne güzelll.dışarda yazdan kalma bir gün var süper::):):):)ama ben çok halsizim her tarafım dökülüyor diye bir tabir varya aynen benim için söylenmiş.
ayçayı göremedim yok mu ?
annem tebrik ediyorum bende bi 71den oynasam devamı çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum.hepinizi öpüyorum

kızlar valla ben çok sıkı diyet yapıyorum devam edebilirsem kesin 1.5 ayda 10 kilo gider.. direk elma diyetini uygulayamıyorum . sirkeli suda içiyorum onun daha çok faydasını gördüm ben sizede tavsiye ederim inanın acayip incelme oluyor ara ögünlerde hep elma yiyorum günde 5tane falan oluyor elma 3fincan yeşil çay içiyorum.sabah uyanınca ve gece yatarken elma sirkesi içiyorum günde 1kezde 5i 1yerde çayı içiyorum saat yürüyüş ve 1saaat hareket bugün 4 günüm ve 1gr göbek yok görenler çok sasırıyor sözlüm 3gündür görmüyordu sen korse falanmı takıyorsun dedi:)

inşallh devam edebilirm kızlar mayısta nişanım var. nisanda da akrabamızın düğünü var bakalım istediğim kiloya düşebilcekmiyim birbirimize destek olalım kızlar bir an önce bu agırlıklardan kurtulalım.ayy allaah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin ...

slm gülcüm... hayırlı olsun canım.. çok sevindim... sen bu azimle verirsin bence...
benimde düğüne az kaldı.. biraz daha verirsem çok iyi olur..

slm gülcüm... hayırlı olsun canım.. çok sevindim... sen bu azimle verirsin bence...
benimde düğüne az kaldı.. biraz daha verirsem çok iyi olur..

mrb cnm .. çok teşekkür ederim inşallh aynı azimle devam ederim. sen ne ler yaptın verdinmi düğün ne zamndı

Merhabalar
Dünden beri bence ilk sayfadan itibaren yazılanları okuyorum. konuyu açan arkadaşın resimlerini göremedim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla inanılmaz kilo vermiş . dün akşam iş çıkışı bende markete gidip elmalarımı yeşil çaıyımı ekmeğimle peynirimi aldım başladım bugünzemuszemus. bakalım inşallah bunda başarılı olurum çünki artık nerdeyse 3 lü rakalamlara gelmek üzereyim .. Birde bana cetveli nerden yapıcağımı söyleyecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

merhaba kızlar ben sanırım bu topicte leslie ile ilgili bir yazı okumustum ya ben nette 5mili bulamıyorum 2 3 4 var ama 5 yok .bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim arkadaslar şimdiden sağolun

bu arada pazartesi bende aranıza katılabilirim az az herseyden yiyim dedim daha sağlıklı olur dedim ama böyle basaramıyorum illa bir liste ve sıkı bir disiplin olacak zor oluyormu ?tam olarak uymadanda veriyorsunuz galiba dimi?

slm kızlar...

herkeste maşallah çok güzel bi azim var... aman nazar değmesin vereceğiz biz bu kilolarıhihoyyytkaydirigubbakcemile2

slm başlamayı düşünüyorsan bence bugünden başla...arada kaçamaklar oluyor ama o zaman kilo verme hızımız azalıyor.mesela 1 hafta da 3 kg vereceksen o zaman 1,5 felan veriyorsun.

mrb cnm .. çok teşekkür ederim inşallh aynı azimle devam ederim. sen ne ler yaptın verdinmi düğün ne zamndı

canım bende 7 kilo verdim.. şu anda 73 üm.. ama bende de çok farketti.. sabahları senin gibi sirkeli su içiyorum.. düğün 10 nisan... çok az kaldı yaa....

evde sadece birkaç tane elma kalmıs oda yetmez dimi?eşimin görevi nedeniyle yasadığım yer çok küçük sadece 2 manav var pazartesi gelecek dedi biri.

1 ay öncesine kadar 55 lerdeydim bugün baslayım yarın baslayım derken 60 a merdiven dayadım acilen 10 kilo vermem lazım sizin deneyimleriniz var ne kadar zamanda veririm sizce?

cslm canım hoşgeldin aramıza.olursun tabi bozmazsan verirsin.ilk günkü azmini korursan 1 hafta sonra mükafatını alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…