Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hoçbulduk :)
Valla sabah tostumu yedim 2 bardak yeşil çay şimdiden gitti :) şu andada elmamı yiyorum tabi bolca da su umarım bu sefer başarılı olurum ..

merhaba azimli güzelerrrr.. keyifler nasil bakim..:icecream:
yaa hava cok güzel ama benim basim catliyor yemekte yiyemedim:çok üzgünüm:

bu kilolar bitsin gitsin istiyorum ya bi anda..fisfisfis
nasil olcaksa artiksempatiksalakcinni

gül arkadasimizmiydi bak unuttum simdi. ne güzel azim yapmis öyle göbü$ü gitmis üc günde.. hayran kaldim vallaha.s

1 ay öncesine kadar 55 lerdeydim bugün baslayım yarın baslayım derken 60 a merdiven dayadım acilen 10 kilo vermem lazım sizin deneyimleriniz var ne kadar zamanda veririm sizce?

anladım canım.olsun sende o zamana kadar az yersin,yürüme imkanın varsa yürüyüş yaparsın,sabahları elma sirkesi içersin,en azından hazırlık yapmış olursun.benimde tam olarak bi deneyimim yok.1,5 hafta oldu başlayalı benim ama tam olarak yapamadım.ve sadece 2 kg verebildim.pazara kadar bi 2 kg daha vermeyi düşünüyorum.tam olarak uyarsan ve spor yaparsan haftada 3 kg rahat veriyormuşsun.ben spor yapamıyorum.akşamları evde mekik çekiyim diyorum ama eve gittiğimde tek derdim uyumak oluyor.:kedi:

tesekkürler canım maalesef yürüme sansımda yok burda ama şimdi leslie yi buldum onu indiriyorum evde 8 km yürüyüş sanırım yeterli olacaktır.tavsiyelerine uyuacağım bakalım 1 ayda incelirim umarım.bide bu diyeti en fazla kaç gün yapıyorsunuz bir sınırı varmı?

canım bende 7 kilo verdim.. şu anda 73 üm.. ama bende de çok farketti.. sabahları senin gibi sirkeli su içiyorum.. düğün 10 nisan... çok az kaldı yaa....

ayyy cnm çok az kalmış ya verirsin merak etme düğün sitresiylede düşer biraz sirkeli suyun o etkisine bayılıyorum canım ya direk inceltiyor. bende 4kilo vermiştim diyet yapmıyordum ama inanılmaz sekilde inceldim giremediğim pantalonlarınım içine oluyorum bide 2aydır neredeyse hiç içmiyorum.4gündür içmeye başlayınce hemen farketdi . ben 10 kilo diyorum ama 5kilo versem bile acayip ince görüncem sirkenn etkisiyle. ama verilmesi gereken kilo azaldıkca kilo vermek zorlasıyor mutlaka sporda yapmak gerekiyor. önce vücutdaki su ve yağ fazlaydı hemen bişeylerle kilo düştü ama şimdi azaldıkca zorlasıyor 1haftadır sporda yapmaya başladım inşallh etsi olcak artık. aayyyy bıktım bu kilolarla ugraşmaktan cnm yaaa nezman kurtulcaz inn bi zayıflıyayım asla bu kilolara çıkmm artık.

kızlar bu sirkeli suyu nasıl şaapıyosunuz :) bide ille elma sirkesimi olcak ayrıcana ben bugün acaip asabiydim dün akşamdan beridirde kesintisiz baş ağrısı vardı ama yumurta yoktu dün kahvaltı yerine çorba içmiştim bugün markete gidilcek die almamıştım neysem öğlen marketten döndük yumurtayı tavada yaptık yaw bana çıka yidim kıtlıktan çıkmış gibiydim ama sinir stres kalmadı neysem elmaya devam

haydin kizlar sporaaaaakaydirigubbakcemile2
ben yürüyü$e cikacagim.. sizde harektlenin emiikaydirigubbakcemile5
disariye cikamayanlarda müzigin sesini acip oynasinlar vallah insan neseleniyor dogrusu..

haydin kizlar sporaaaaakaydirigubbakcemile2
ben yürüyü$e cikacagim.. sizde harektlenin emiikaydirigubbakcemile5
disariye cikamayanlarda müzigin sesini acip oynasinlar vallah insan neseleniyor dogrusu..

cnmcım ben yürüyüşümü yaptım darısı yapmayanlarınbaşına öğleden sonra ağırlaşıom ben o yüzden daha erken saatte çıkıorum hade bakem sana kolay gelsin :)kaydirigubbakcemile2

titto avatarındaki fotoğrafın uzaktan olduğundanmı bilmem defne joy foster a benziyo sankizemuszemus valla çok şirin görünüyosun bu arada senmiydin leslie yapan yoksa yanlısmı hatırlıyorum?eğer sensen nasıl gidiyor bende yarın baslıcam faydası oluyomu gerçekten?elmayıda eşime söyledim manava bakacak gelmişse onada yarın baslıcam insallah

denizim benim hiç dert etme bak bende belli kilolarda takılıyorum ama hiç dert etmiyorum
nihayetinde vücudun pes ediyor ve sende vermeye devam ediyorsun
bak 73 te takılmaya başladım ama şimdi 70 imopuyorumnanaktan

canım hoş geldin
tabi ki yardım ederiz

sen bir başla bizlerden daha kısa sürede daha fazla kilo verirsin bundan eminim ilk günler 3-4 gün zorlanırsın ama sonra alışıyorsun

ne zaman daralırsan gel buraya bir şeyler yaz oku
tavsiye ederim ilk günlerin zorluğunu atmanda yardımcı olur

elma sirkesi olması şart
sabah akşam aç karnına bir bardak suya bir yemek kaşığı sirkeyi koyup içiyorsun
benim öyle midem bulanıyor o yüzden küçük su şişesine çok az sirke koyup koyup içiyorum
su tadı olmuyor ama yoğun bir sirke tadı da kalmıyor

bence bozmamışsın
kafana takmaya bile değmez yola devam

nurancım bende takılmıştım hatırlamıyormusun geçer tatlım merak etme

inşallah tatlım ya yaz geliyor gitmesi lazımmm bu kiloların aslında bi 10 kilodan sonra falan durur niye böyle oldu bilemiyorum.amannn birde gitse ikide gitse gidiyor işte
moral bozmak yok dimi.
şu sirkeli suyu içeyim dedim ölücem sandım kokusu bile yetti

nuranım benim yaptığım yöntemi uygula
küçük su şişeleri var ya suyla doldur içine çok az sirke koy tadı tam su olmuyor ama midenide bulandırmıyor
sen kendine göre sirke miktarını ayarla
ben gün boyu tüm suyumu bu şekilde içiyorum

geldim ya valla insanın evi gibi yok ama bu aralar srekli bişeyler çıkıyor işte keyifler nasıl sizde iyileşmişsin sevindim bende de bi kırgınlık halsizlik var.
bebekle uğraşmak da çok yoruyor ama buraya girince kendime geliyorum canımm iki tane elmam kaldı yarın markete gitcem almaya hafta sonu aksilik olmazsa tartı ısmarlıcam kendime daha şevklenirim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…