1 ay öncesine kadar 55 lerdeydim bugün baslayım yarın baslayım derken 60 a merdiven dayadım acilen 10 kilo vermem lazım sizin deneyimleriniz var ne kadar zamanda veririm sizce?
canım bende 7 kilo verdim.. şu anda 73 üm.. ama bende de çok farketti.. sabahları senin gibi sirkeli su içiyorum.. düğün 10 nisan... çok az kaldı yaa....
slm kızlar...
herkeste maşallah çok güzel bi azim var... aman nazar değmesinvereceğiz biz bu kilolarıhihoyyytkaydirigubbakcemile2
haydin kizlar sporaaaaakaydirigubbakcemile2
ben yürüyü$e cikacagim.. sizde harektlenin emiikaydirigubbakcemile5
disariye cikamayanlarda müzigin sesini acip oynasinlar vallah insan neseleniyor dogrusu..
ewet fatmacımm 4 gündür 79 dayım we wallah billah 3 gündür 1 tane kaçamak bile yapmıyorum her sabahı iple çekiyorum ama 79 görünce moralim bozuluyor cnm ama bari 2 gün tutayım kendimi cumaya kadar tartılmayımm ozaman sıkılmam hem belki cumaya görürüm 78 inş..
shrinnee cnmm dayan günü bitirdik sayılır artık bu satten onra kaçamak yapma cnm sahip ol iradenee sonumuzu düşün cnmm incecik olucazz çünkü insan 1 kaşık aldımı gerisi geliyor cnm hiç tatma o yüzden yemeklerdenn çok zor ama napalımmlmaz:
merhaba sevgili kader arkadaşları sizleri bir süredir takip ediyorum ve çok güsel dialoğlar var aranızda, sizden ricam benide alırmısınız sıcak kollarınıza :sinifsinif: benim büyük bi sorunum var 101 kilo oldum ve bunalımlardayım 2 saat önce yeşil çayımı ve elmalarımı aldım marketten bende varım sizlerle birlikte artık paydos bu kilolara sizlerle başaracağıma inanıorum bana yardım edermisiniz???bilmiyorumkismile
kızlar bu sirkeli suyu nasıl şaapıyosunuz :) bide ille elma sirkesimi olcak ayrıcana ben bugün acaip asabiydim dün akşamdan beridirde kesintisiz baş ağrısı vardı ama yumurta yoktu dün kahvaltı yerine çorba içmiştim bugün markete gidilcek die almamıştım neysem öğlen marketten döndük yumurtayı tavada yaptık yaw bana çıka yidim kıtlıktan çıkmış gibiydim ama sinir stres kalmadıneysem elmaya devam
selam kızlar nasılsınız pc bozuldu eşim geldikçe nete girebiliyorum.bende 71de takıldım ya niye böyle oldu anlamadım kızlar moralim çok bozuldu neyse hepinizi öpüyorumm
ben bugün bütün gün bir şey yemedim diyebilirim.2 fincan yeşil çay içtim akşam 5 e kadra.saat 5 te bir elma yedim.teyzemlere geçtim iş çıkışı orda da kuzenim zorla 2 kaşık bulgur pilavı ve bezelye 3 kaşıkta çorba içirdi.korkmuş beni görünce... rengim bembeyazmış... bu ay bu adet beni mehvetti doğrusu.ve hala 66 kiloyum.pazara kadar vermem gerekiyor ya... ne çabuk geçiyor günler.kafamçokkarıştı
ya sizce benim bugün yediklerim diyetimi bozmuş oluyormu?şimdi geldi aklıma ve çok üzüldümmafoldumben yapmam bir daha ama içim almadı bütün günlmaz:
nurancım bende takılmıştım hatırlamıyormusun geçer tatlım merak etme
belitim nasılsın canım
inşallah tatlım ya yaz geliyor gitmesi lazımmm bu kiloların aslında bi 10 kilodan sonra falan durur niye böyle oldu bilemiyorum.amannn birde gitse ikide gitse gidiyor işte
moral bozmak yok dimi.
şu sirkeli suyu içeyim dedim ölücem sandım kokusu bile yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?