ayyy cnm çok az kalmış ya verirsin merak etme düğün sitresiylede düşer biraz sirkeli suyun o etkisine bayılıyorum canım ya direk inceltiyor. bende 4kilo vermiştim diyet yapmıyordum ama inanılmaz sekilde inceldim giremediğim pantalonlarınım içine oluyorum bide 2aydır neredeyse hiç içmiyorum.4gündür içmeye başlayınce hemen farketdi . ben 10 kilo diyorum ama 5kilo versem bile acayip ince görüncem sirkenn etkisiyle. ama verilmesi gereken kilo azaldıkca kilo vermek zorlasıyor mutlaka sporda yapmak gerekiyor. önce vücutdaki su ve yağ fazlaydı hemen bişeylerle kilo düştü ama şimdi azaldıkca zorlasıyor 1haftadır sporda yapmaya başladım inşallh etsi olcak artık. aayyyy bıktım bu kilolarla ugraşmaktan cnm yaaa nezman kurtulcaz inn bi zayıflıyayım asla bu kilolara çıkmm artık.
sağol canım dün 4 tane yedim de daha fazla yiyemedim
bende alışırım belki yeşil çaya :kedi:
bu arada pazartesi bende aranıza katılabilirim az az herseyden yiyim dedim daha sağlıklı olur dedim ama böyle basaramıyorum illa bir liste ve sıkı bir disiplin olacak zor oluyormu ?tam olarak uymadanda veriyorsunuz galiba dimi?
Hoçbulduk :)
Valla sabah tostumu yedim 2 bardak yeşil çay şimdiden gitti :) şu andada elmamı yiyorum tabi bolca da su umarım bu sefer başarılı olurum ..
bence bozmamışsın
kafana takmaya bile değmez yola devam
faydası oluyormu çok iyi diyorlar sirkeli suya ama ne bilim bide öyle deneyeyim bakalım hayırlısı belki kilo ibresi yerinden oynar
sağol canım...bugün sabah tartıya çıktığımda fark olmamış.66 görünüyor.gelinlik provama 1 ay kaldı...en çok onu merak ediyorum.o zaman ölçülerimi almışlardı.şimdi hemen daraltılacak :sm_cool:
birde ctesi geliyor nişanlım.10 gündür yok burda.onunda tepkisini merak ediyorum.acaba fark edecek mi?:uhm:
inşallah tatlım ya yaz geliyor gitmesi lazımmm bu kiloların aslında bi 10 kilodan sonra falan durur niye böyle oldu bilemiyorum.amannn birde gitse ikide gitse gidiyor işte
moral bozmak yok dimi.
şu sirkeli suyu içeyim dedim ölücem sandım kokusu bile yetti
canım ben limonlu yeşil çay içiyorum
sade olanı tansiyonumu düşürüyor hatta afedersin kusturuyor
ama bu limonlu olan çok güzel
selam cnmlarım 6 günüm bugün ewet tam olarak 5.700 kilo verdim kaçamaksız ve spor 14-15 bardak su yürüğüş 3-4 saat yapıyorum acayip fark ettim görenler şaşırdı.Teşekkürler elma diyeti devam daha
kızlarr bütünn günn hiç kaçamak yapmadımm walla tam uydun yine diyetime ama az ewwel eşime sofrasını hazırlarken dayanamadımm4 kaşık makarna yedim bişey olmaz demii inş.... kızlarr yaaa offfff ofooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Kızlaaarrr ...
Ben de aranıza yeni katıldım ve elma diyeti yapmaya karar vermiş bulunmaktayım .
Boyum 170 ve şu an itibariyle 66.5 kiloyum . ))):
Abur-cuburlarla aram çok iyidir ama artık bırakacağım ..
Onun dışında spor yapmaya vaktim yok , öğrenciyim malum uyumaya zor vakit buluyorum bu aralar ...
Ama uyumadan önce ve uyandıktan sonra en azından 50 mekik çekeyim falan diye düşündüm , göbiş var da ben de .klava:
Ehm , bir de elma sirkeli+ballı sıcak su içmeyi planlıyorum yarından itibaren ..
Tok tutuyormuş sanırım .
Bana da destek olun lütfen . mafoldumben
Başka ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?