Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

inş. canım valla... en güzeli de gelinlik provasına gidildiğinde gelinliğin daraltılması:)) ödül gibi oluyor valla..
canım mekik ve bel hareketleri yap.. onunda çok faydasını görceksin... bende 1 hafta da farketmişti.. bende şimdi zorlanıyourm vermekte... 4-5 kilo daha versyedim yeterdi valla... gerçi nişanlım verme diyip duuryor ama... ben versemde tekrar lacağımı biliyorum canım... almamak için aç dolaşmama lazım sanıırm... ırsi maalesef(

ee senin düğün en zamna olcak kısmetse??

faydası oluyormu çok iyi diyorlar sirkeli suya ama ne bilim bide öyle deneyeyim bakalım hayırlısı belki kilo ibresi yerinden oynar

tatlım bende senin gibiyim öyle olmuyor ayarını kaçırıyorum
o nedenle bu rejime başladım
sen de hoşgeldin

bence bozmamışsın
kafana takmaya bile değmez yola devam

sağol canım...bugün sabah tartıya çıktığımda fark olmamış.66 görünüyor.gelinlik provama 1 ay kaldı...en çok onu merak ediyorum.o zaman ölçülerimi almışlardı.şimdi hemen daraltılacak :sm_cool:
birde ctesi geliyor nişanlım.10 gündür yok burda.onunda tepkisini merak ediyorum.acaba fark edecek mi?:uhm:

etmez olurmu damlam benim sen bugünü atlat yarın rejimini devam ettir
nişanlın geldğinde mutlaka yemeğe çıkarsınız oda ödülün olur

bencede nurancım...1-2 fark etmez gitsinde tek gerisi önemli değil.sirkeli suyu bende zor içiyordum ama bıraktım.şimdi tekrar başlayacağım ona.az zamanım kaldı.çünkü ve daha vermem gereken 8-10 kilo var.hep birlikte başaracağız.birde spor yapabilsem ah ahhh

selam cnmlarım 6 günüm bugün ewet tam olarak 5.700 kilo verdim kaçamaksız ve spor 14-15 bardak su yürüğüş 3-4 saat yapıyorum acayip fark ettim görenler şaşırdı.Teşekkürler elma diyeti devam daha

kızlarr bütünn günn hiç kaçamak yapmadımm walla tam uydun yine diyetime ama az ewwel eşime sofrasını hazırlarken dayanamadımm4 kaşık makarna yedim bişey olmaz demii inş.... kızlarr yaaa offfff ofooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ya varya süpersinaferin sana kız...hep böyle devam et...:hooray:

4 kaşık makarnaya 25 mekik çekersin ödeşirsin diyetle kaydirigubbakcemile3

Kızlaaarrr ...
Ben de aranıza yeni katıldım ve elma diyeti yapmaya karar vermiş bulunmaktayım .
Boyum 170 ve şu an itibariyle 66.5 kiloyum . ))):
Abur-cuburlarla aram çok iyidir ama artık bırakacağım ..
Onun dışında spor yapmaya vaktim yok , öğrenciyim malum uyumaya zor vakit buluyorum bu aralar ...
Ama uyumadan önce ve uyandıktan sonra en azından 50 mekik çekeyim falan diye düşündüm , göbiş var da ben de . klava:
Ehm , bir de elma sirkeli+ballı sıcak su içmeyi planlıyorum yarından itibaren ..
Tok tutuyormuş sanırım .
Bana da destek olun lütfen . mafoldumben
Başka ne yapmalıyım ?

canım hoşgeldin aramıza.aldığın kararları uygula.başka bir şey yapmana gerek kalmaz zaten.:lepi: gerisi kendiliğinden gelir ve sen istediğin kiloya ulaşırsın tabi kaçamak yapmadan.

Çok teşekkürler canım .
Yazarım gelişmeleri ..
Sizden naber ? Neler yapıyorsunuz ne yiyip içiyorsunuz ?
Hepsini okuyamadım , 1422 sayfaa .

alleyesonmee cnm hoşgeldinn aramızaaa zaten çok kilon yok cnmm takam kafana kolay weerirsinn bunların haricinde yeşilçayı 4 fincana kadar tüketmen gerekiyor cnm we bol suuu.... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…