Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu sabah tartılma günümdü ve ben tartıda 65,5 geldim...sanırım en az veren benim bu diyete başlayıpta.veremem benim hatam çünkü ilk hafta hep kaçamak yaptım.bir tek bu hafta bozmadan devam sayılır.olsun yine de devam.sizlerin kilolarınızı bekliyorum.deniz sen kaç verdin canım.sabırsızlıkla bekliyorum.

günaydın arkadaşlar
ben 2 gün yaptım bugün 3. günüm sabah tartıldım ve 1 kilo vermişim çok sevindim
bırakmak yok yeşil çayı 4 fincan içmemiştim onuda arttıracağım

canım 66 da takılmıştın galiba takıldığın kilodan kurtulmakta güzel azda olsa vermişsin
üzülme pazara kadar daha gider belki

günaydın şekerlerim :) ah ahhh tek bir gün tam yapayım dedim perişan oldum sanırsam benim bünyeye fazla geldi buama yinede çaya ve günde en azından 2-3 elma yemeye devam edecem zaten ekmek abur cubur pek yiyen biri değilim 1 haftadır yürüyüş yapıorum şimdi elmayı yarım yamalak yaptıımdan birde elma sirkesi eklicem olaya inş faydası olur sabahları aç karnına içmeyi planlıyom yanlışsam düzeltin beni bu durumda sizler kadar kilo veremeyeceğim ama en azından yavaştanda olsa bi fark olur diye düşünüyorum yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım siz bozmadan devam edebilirsiniz birde 2 günlük bi detoks var 1-2 kilo fark ettiriomuş hani ayranın içine haşlanmış nohut mercimek falan katıosun elma gibi kahvaltıdan sonra 2 saatte bir içilior haftaya onu denicem 2 gün bu hafta 1 kilo daha verebilirsem birde detoks bakalım umarım sonuç alırım şimdilik bu kadar canlarım öperim çok opuyorumnanaktan

ha söylemeyi unuttum birde önümüzdki hafta detoks yaptıktan sonra elma çayı hazırlıcam günde 2 kere sabah ve akşam yemekten sonra içinlince kilo verdirdiği söyleniyor denemekte fayda var

canım 66 da takılmıştın galiba takıldığın kilodan kurtulmakta güzel azda olsa vermişsin
üzülme pazara kadar daha gider belki

yok canım 68 ile başlamıştım ve hiç fark etmemişti 1 haftadır.bu haftanın başında 66 oldum.bu sabahta 65,5 a indim.pzara kadar 64 olursam çok sevineceğim.kafamçokkarıştı

titto sende 2 kilo verdin ama yanlış hatırlamıyorsam.yani tam uygulayamasanda yine de veriyorsun.bence bu şekilde devam et.azar azar da olsa verirsin.

günaydın arkadaşlar
ben 2 gün yaptım bugün 3. günüm sabah tartıldım ve 1 kilo vermişim çok sevindim
bırakmak yok yeşil çayı 4 fincan içmemiştim onuda arttıracağım

tebrikler canım.ben anca 9. günümde 2 kilo verebilmişim.sen gayet iyi gidiyorsun.:lepi:

böyle gidersen gülüm emin ol başarılı olursun
sende hoş geldin

Umarım :)
Dün Akşam Biraz zorlandım evin içinde sürekli oyalanıcak birşeyler aradım. Allahtan erkenden uykum geldide 11 gibi yattım ama sabah daha iyi neşeli kalktım 1 haftayı atlatsam daha kolay gibi hadi bakalım ..

geçer geçer...alışırsın bende zorlandım hatta kçamaklar bile yaptım ama geçti.şimdi gayet iyiyim.heleki bu sabah aldığım ama hiç giymediğim bi pantolonu giydim ve tam oldu.hatta göbek çıkıntısı bile olmadı.çok sevdim bu halimi :)sende öyle gördükçe kendini daha azimli olacaksın.süprizzzzz

Çok teşekkürler kızlar hepinize.
Evet yeşil çay ve suya da dikkat etmeye çalışacağım
Bu arada sabah kahvaltı yapamadım , evde "diyet" olarak adlandırılabilecek birşey yoktu çünkü .
Alışverişe çıkacağım bugün ; kepekli ekmekler , light peynirler falan ...

günaydin kizlar hepiniz iyi gidoyosunuz size tavsiyem 3litre suyu ilik su icin bende cok ise yaradi bugün AnneMmm tartilmasini bekli yoruzkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım
çok iyi sonuç almışsın
neredeyse hergüne 1 kilo

damlam bravo canım benim
65.5 ha darısı geride kalanlara

tşk ederim canım benim.2,5 kilo bence hiç fena değil.bari kendimi teselli ediyim.kaydirigubbakcemile3
darısı kalan kilolarıma ve size olsun canlarım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…