bu sabah tartılma günümdü ve ben tartıda 65,5 geldim...sanırım en az veren benim bu diyete başlayıpta.veremem benim hatam çünkü ilk hafta hep kaçamak yaptım.bir tek bu hafta bozmadan devam sayılır.olsun yine de devam.sizlerin kilolarınızı bekliyorum.deniz sen kaç verdin canım.sabırsızlıkla bekliyorum.
günaydın arkadaşlar
ben 2 gün yaptım bugün 3. günüm sabah tartıldım ve 1 kilo vermişim çok sevindim
bırakmak yok yeşil çayı 4 fincan içmemiştim onuda arttıracağım
canım 66 da takılmıştın galiba takıldığın kilodan kurtulmakta güzel azda olsa vermişsin
üzülme pazara kadar daha gider belki
yok canım 68 ile başlamıştım ve hiç fark etmemişti 1 haftadır.bu haftanın başında 66 oldum.bu sabahta 65,5 a indim.pzara kadar 64 olursam çok sevineceğim.kafamçokkarıştı
günaydın arkadaşlar
ben 2 gün yaptım bugün 3. günüm sabah tartıldım ve 1 kilo vermişim çok sevindim
bırakmak yok yeşil çayı 4 fincan içmemiştim onuda arttıracağım
tebrik ederim cnm devamını bekliyoruz
tebrikler canım.ben anca 9. günümde 2 kilo verebilmişim.sen gayet iyi gidiyorsun.
böyle gidersen gülüm emin ol başarılı olursun
sende hoş geldin
Umarım :)
Dün Akşam Biraz zorlandım evin içinde sürekli oyalanıcak birşeyler aradım. Allahtan erkenden uykum geldide 11 gibi yattım ama sabah daha iyi neşeli kalktım 1 haftayı atlatsam daha kolay gibi hadi bakalım ..
selam cnmlarım 6 günüm bugün ewet tam olarak 5.700 kilo verdim kaçamaksız ve spor 14-15 bardak su yürüğüş 3-4 saat yapıyorum acayip fark ettim görenler şaşırdı.Teşekkürler elma diyeti devam daha
damlam bravo canım benim
65.5 ha darısı geride kalanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?