denizim doğal şekerli meyvelerle atlat derim kaysı incir çok kalorili ama abartmadan olabilir ayrıca wc ihtiyacını da kolaylaştırır
slm arkadaşlar ben yine aranıza katıldım ve bidaha söz asla biyere gitmicem çünkü çok acıl 10kilo vermm lazım 1ay sonra nişanım var 5aysonrada düğünüm varr ve hemen bu agırlıktan kurtulmm lazım neolur kızlarr birbirimize destek çıkalım gerçekten birilerii destegine ihtiyacım vaarrr
yoyommm nerdesin canım sennn biara ortadan kaybolduk ikimizde ben geldim artık valla kiloları vermedende gidesim yok opuyorumnanaktan sen ne yaptınn yine kaçamaklar kraliçesimisin opuyorumnanaktan özlediğm canımm yaa
ayyyy canım benm yaaolumunekankayizsmile tebrk ediorum gülcüm allah tamamına erdirir insallah :Saruboceq: bu sefer bende kararlıyım canm ya haziranın basında benmki askerden gelıo 2 ayda ne vereblrsem kardırmafoldumben yine haziranın ortasındada kuzenmn düğünü var ordada biraz değişmiş görsünler istiorum :kedi: insallah bu sefer basarablrz :lepi: artık cok kaçamak yapmıorum cnm ya yani yapıorumda eskisi gibi değil delikafadulden vala seni burda görmek ii geldi be cnm arkadaslarnda destegyle vericez insallah butun pis kilocuklarımızıııı.. ben pzt baslıorum regl ım yarn bitio bundan somra kaçamak ve kilo vermeden kaçmak yooookkk zemuszemuskaydirigubbakcemile2
slmm kızlarr iyi pazarlar bugün güne süper başladım çünkü tam 2 sene sonra 73 ü gördümm çok sewinçliyim bu sabah 73.8 dim arkadaşlar yaşasınnnnn yaşasınnnn
kaydirigubbakcemile5 yaşasınnnnnnnn :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray:
canım kaçtan kaça düştün 5 kg harika ya :) bana süper moral kaynağısınız kızlaropuyorumnanaktan neden korkuyosun ki canım.dietlerde zaman zaman kilo verme durur ama daha sonra birden verirsin hiç üzülme kendinide böyle şartlama sakınselam arkadaşlar. ben de bir haftadır diyetteyim.yaklaşık olarak 5 kilo verdim. günde 4 fincan çeşil çay içiyorum ve haftada 3 kere yürüyorum.yarın da diyetisyene başlıyorum.ama beni korkutan daha fazla kilo verememe düşüncesi.inşallah sonuç alırım.hepinize başarılar kızlar
annem süpersin yaakaydirigubbakcemile5 haftada kaç kaç gidio kilocuklar ay bendee gelsem ya 73 lere :) bugün sabah 76.600 çıktım bende 500 gr gitmiş :)
slmm kızlarr iyi pazarlar bugün güne süper başladım çünkü tam 2 sene sonra 73 ü gördümm çok sewinçliyim bu sabah 73.8 dim arkadaşlar yaşasınnnnn yaşasınnnn
kaydirigubbakcemile5 yaşasınnnnnnnn :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray:
selam arkadaşlar. ben de bir haftadır diyetteyim.yaklaşık olarak 5 kilo verdim. günde 4 fincan çeşil çay içiyorum ve haftada 3 kere yürüyorum.yarın da diyetisyene başlıyorum.ama beni korkutan daha fazla kilo verememe düşüncesi.inşallah sonuç alırım.hepinize başarılar kızlar
canım bu azmı bence süper kilo vermişsin :) az gitsin ama temiz gitsin.bide spor ooldumu süper olur.ben callenecties yapıyorum.plates gibi bişey cidden inceltiyor, bunun yanında koşu bandına da çıkıcam.cmtesi 73 olursam dile benden ne dilersen annemm.ayrıca tekrar tebrik ederim başından beri süper kilo vermişsinkaydirigubbakcemile5
denizim çok sevindim
gidecek gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrzemuszemus
saoll cnmm ben az azz weriyorum çünkü diyetin birz dışına çıkıyorum ama bundan sonra acelem yok cnm agır agırda wersem olurr haftada 2 den fazla weremiyorum ben 1- 1.5 degişioo ama aksam yemeklerimi yiyorum sebze yada peksimetli yogurt weya tavuk budu faslama falan cnm ama tam uyarsann 4 ciwarı weriliyorr tatlımm sende c.tesiye 72- 73 e inersin cnm kesinn.... kaydirigubbakcemile5
turkbayragi
:sm_confused:fisfisfisa.s.maşallah canım benim aynen bende bi 73 ü görebilsem şuanda 74 kiloyum salıya kadar tartılmıcam bakalım kaç olucam inşallah hepimiz dahada kilo verebiliriz ben geçen sene yazın 65 kiloydum kışın yemeyi okadar çok abarttımki tamı tamına 86 kilo geldim ve bu kiloyu 4 5 ay içerisinde aldım erkek kardeşimin bu atın 25 de dügünü var beni, görünce çok şaşıracaklar
slm kızlar listeyi kim yapıosa benide eklesin ltfen yarn baslıorum bende insallah
suan 66 hedef 53
insallah verebilirim eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?