canım ozamn benide listene ilave te olurmu hergün aranızdayım çünkü. boyum 1,63 kilom 68 canım inşalla veririm çok istiyorum kurtulmayı su kilolardan balık etli gelin olmak istemiyorumm. mafoldumben
4/4/2010 PAZAR
Belitim ..79-------69----------67
Annemm ..87-------74.8-------74.2
Aaayyy .........78.8----76.8
Bosnakgüzeli ...65-------62----------62
Shopaholic ..80.2
İksir ...91-------89.1
Gubsem 72.5----71.7
Sessiz86 ...53------51----------51
Bosphorusgirl ...68
Erwalina ....83
Ecetin .59.5
Gul 1984 68
Gambino 78
Kediliturta ..77.1
Annmayra ..73
Ket .75------74
kızlar vermem gereken 24 kilonun yarısı bitti
12 kilo gitti 12 kilo kaldı ayyyy tam ortadayım
şubat 7 de başlamıştım 10 günde ara verdim yani bir buçuk ayda 12 kilo vermiş oldum
bu 12 kiloyu ne kadar sürede veririm acaba???????????
insan bir süre sonrada bıkıyor bir an önce bitse
belitimcim vercez canım inş. bak ben 2 günde 700 gr verdim ondada arada atıştırdım yani
yinede iyi .dediğin gibi yedikde ne oldu bence hazirana kadar yani yazıno ccıvıl cıvıl zamanına kadar 50 lili kilolara düşsek fena mı yani.
düşünsene mağzaaya gidyosun 38 beden beğendiğin bir gömleği denemeden alıyosun.bundan daha güzeli varmı ya :))
inş. durmak yok ben pzt gününden itibaren elimden geldikçe hiç kaçırmadan .sporla da inş destekleyerek mayıs 13 e kadar azmetmeyi düşünüyorum.
kızımın doğum gününde incecik bir anne olmak ,onunla daha rahat koşup oynamak hayalim inş.
bence herkes vazgeçmesin elimzden geleni yapalım inş.
belitimcim senide ayrıca tebrik ediyorum 12 kilo vermek gerçekten takdire şayan yani,
darısı başıma :)))
annem ,ayyyy ve iksir
sizde gerçekten çok iyi vermişsiniz ::))))
koacaman tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
belitimcim vercez canım inş. bak ben 2 günde 700 gr verdim ondada arada atıştırdım yani
yinede iyi .dediğin gibi yedikde ne oldu bence hazirana kadar yani yazıno ccıvıl cıvıl zamanına kadar 50 lili kilolara düşsek fena mı yani.
düşünsene mağzaaya gidyosun 38 beden beğendiğin bir gömleği denemeden alıyosun.bundan daha güzeli varmı ya :))
inş. durmak yok ben pzt gününden itibaren elimden geldikçe hiç kaçırmadan .sporla da inş destekleyerek mayıs 13 e kadar azmetmeyi düşünüyorum.
kızımın doğum gününde incecik bir anne olmak ,onunla daha rahat koşup oynamak hayalim inş.
belitimcim senide ayrıca tebrik ediyorum 12 kilo vermek gerçekten takdire şayan yani,
annem ,ayyyy ve iksir
.
EVET ARKADAŞLAR DURMAK YOK,YOLA DEVAM BENİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA KADAR HEDEFİM 5 KİLO,YOKMU ARTTIRAN
slm kzlar benim bugünkü yediklerim şöyle
10.00 : kepekli ekmeğin yarısı,domates, salatalık, çok çok az peynir , yeşil çay
12.00: 1 elma
14.00: 1 elma
16. 30 : 1 elma, yeşil çay
17.30 : çeyrek elmayı rendeledim tarçın döküp yedim , yanında da yarım dilim kepek ekmeği
aynı zamanda 2 litre su içmş bulunmaktaym.
ama açlık hissediyorum, tamam karnım şiş dolu falan ama açım yani başım falan dönüyor
normal mi bu? bi tabak yesil mercmk corbası icsem mi icmesem mi kararszım.. içym mi szce?
ve tartıda brz fazla çıktım 54 tü normalde 54ü brz geçmş halde görünüyor. tuvalete çkmadm henüz acaba sudan kaynaklı olablr mi??
çok sağol tatlım darısı başıma demişsin inşallah canımbelitimcim vercez canım inş. bak ben 2 günde 700 gr verdim ondada arada atıştırdım yani
annem ,ayyyy ve iksir
.
ewet cnm yaa haklısınn walla bir yemek gördümmü içim gidiyor ama yiyemiyorumm olsunn napalım zayıflayana kadar böyle idare edicezz cnm
ama inan yolda yürüyemez oldum herkez nasıl zayıfladıgımı soruyor artık inanılmazz farkediyor we bütün pantolonlarım bosbol geliyorr harika bir duygu biraz daha werdimmi herşeyin yenisini alıcamm inş.. kızlarr çok tatlı krizim war napıcam bilmiyorum sizce ne yapsam keser... eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?