Kizlar cok mutluyum..... 21 Subat Pazartesi 90 kilo ile basladim ......sıkı durun .bugun sabah tartildim 84,5 oleeeeyyyyyyy...
21 şubat pazartesi başladım 88,2 kg olarak
25 şubat cuma ve şuan 84,5 kiloyumm toplam 3,7 kg verdim
hiç kaçamak yapmadım. inşallah kilo vermem durmaz.
Kizlar cok mutluyum..... 21 Subat Pazartesi 90 kilo ile basladim ......sıkı durun .bugun sabah tartildim 84,5 oleeeeyyyyyyy...
Süper bence idealin kaç kilo olmak tabi bunu boyuna göre orantılıyosundur degil mi?
Gampili 120__ 114 ___75
Aycaa35 - 90 ___87,4___ 80
oezlemm 89.7 __86.2___ 68
abulut ___88.2___84.5
zambak06 77.7__ 76.1__ 55
tiviti 70 ? 67 55
zrrn 75 ? 60
tombis 78 ? 70
cimcimesude 64 ? 55
SeSi 81 ? 55
muteddeyyin___?
2008elif____
kizlar unnuttuklarim varsa lutfen kendileri kilolarini yazsin kusura bakmayin
ABULUT masallah sende guzel vermissin...bir iki gun verip ara yapsak olurmu..tabi sebze agirlikli beslenerek ben 46 yasindayim tansiyonda var oyuzden diyorum ara verebilir miyiz diye
inanmıyorum 6 kg mu verdin..kaçamak yokmu?
tesekkur ederim....boyum 1,65 70kg olsam yeter manken olacak degilim ya diye dusunuyorum...bakalim boyle giderse iyi.
merhaba başak 37
çok güzel kilo vermişsinmaşallah
yaptığın farklı bişey varmı elma diyetinde
ben pazar günleri sebze ağırlıklı ve yatmadan önce yoğurt yemeği düşünüyorum hem farklı bir besin olur sağlık açısından hemde vücut farklı bişeyle karşılaşınca tepki gösteriyomuş ve metabolizma çalışıyomuş
sen kac kilo verdin .
21 şubat pazartesi başladım 88,2 kg olarak
25 şubat cuma ve şuan 84,5 kiloyumm toplam 3,7 kg verdim
hiç kaçamak yapmadım. inşallah kilo vermem durmaz.
arkadaşlar ben yarın başlamak istiyorum elma diyetine nasıl yapıyosunuz?nasıl uygulandığı hakkında bilgi verebilir misiniz?sabah 20 dk yürüyüş sonra callatines öğleden sonrada tuba özay fitness yapıyorum umarım kilo veririm yaza kadar...bu diyetten çok umutluyummmmm ama biri bana yardımcı olsunnnn lütfennnnnn...
arkadaşlar ben yarın başlamak istiyorum elma diyetine nasıl yapıyosunuz?nasıl uygulandığı hakkında bilgi verebilir misiniz?sabah 20 dk yürüyüş sonra callatines öğleden sonrada tuba özay fitness yapıyorum umarım kilo veririm yaza kadar...bu diyetten çok umutluyummmmm ama biri bana yardımcı olsunnnn lütfennnnnn...
cnm bende bugun basladım baslangıc ve hedef kılolarımız aynıymış senle
emziren anneler için yapabilecekleri elma diyetini yazıyorum internetten buldum
"3 elma diyeti bir grup eğitimi uzmanı diyetisyen olan Tammi Flynn tarafından geliştirilmiştir. Flynn danışmanlığını yaptığı kişilerden birinin her yemekten önce bir elma yediğini farkederek bu diyeti hazırlamış. Bu diyetle 4 ayda 17 kilo verilebildiğini kaydediyor.
Diyetin yapılışında ana kural her yemekten önce bir elma yemek, böylece lifçe zengin elma iyi bir tokluk hissi sağlarken, ayrıca tatlı ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Diyet karbonhidrat sınırlaması içeriyor ve doymuş yağların tüketimini azaltıyor. İşlenmiş şekerlere diyette kesinlikle yer yok. 3 ana öğünden önce elma yenirken ayrıca 2 ara öğün de önerilmekte.
Diyette önerilen yiyecekler elma, az yağlı peynir, az yağlı yoğurt, yumutra, tavuğun beyaz eti, hindi, yağsız kırmızı etler, somon balığı, yulaf ezmesi, pirinç, brokoli, yeşil salatalar.
Örnek Beslenme Planı;
Sabah: 1 elma – peynirli omlet- 1 fincan yulaf ezmesi
Ara öğün: Yağsız yoğurt ve peynirden birer porsiyon
Öğle: 1 elma – 2 fincan sebze yemeği, 1 ızgara tavuk göğsü ve 1 kase pilav
Ara öğün: Kremalı kahve çeşitlerinden biri ya da meyveli süt
Akşam: 1 elma – Izgara ya da fırında pişirilmiş bir orta boy balık ve yeşil salata
Diyetin egzersiz önerisi hergün düzenli olarak spor yapılmasıdır.
Diyetin avantajları: Her öğünden önce bir elma yemek tokluk hissini arttırarak, fazla yeme eğilimini azalmaktadır. Elma lifi, kolesterol düzeyini indiren özelliktedir. Elma yemek kalp hastalıklarına ve bazı kanser türlerine karşı koruyan flavonoids alımını sağlar. Diyetin önerdiği beslenme tipi sağlıklı ve dengelidir. Diyetin özelliği yağları yakarken kas yapısına zarar vermemesidir. Taze besin tüketimine teşvik eder. İzlemesi kolaydır ve kalori sayma zorunluluğu yoktur. Egzersize teşvik eder.
Diyetin dezavantajları: Sürekli elma yenmesi yüzünden sıkıcı olabilir. Diyeti yapanlar elma yemekten bıkabilir. İşlenmiş şekerlere hiç yer vermediğinden tatlıya düşkün olanlar tarafından beğenilmeyebilir. Protein yönünden zengin oluşu vejeteryanlere sıkıntı verebilir. "
"Alıntıdır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?