Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

21 şubat pazartesi başladım 88,2 kg olarak
25 şubat cuma ve şuan 84,5 kiloyumm toplam 3,7 kg verdim
hiç kaçamak yapmadım. inşallah kilo vermem durmaz.

ABULUT masallah sende guzel vermissin...bir iki gun verip ara yapsak olurmu..tabi sebze agirlikli beslenerek ben 46 yasindayim tansiyonda var oyuzden diyorum ara verebilir miyiz diye

slm benide listeye aldiginiz icin tsk ben
pazartesi 72.800 basladim
cuma 70.600 oldum ama ben 55 kilo olmam gerek boyum kisa

ZRRN bu cuma taaam 72 kilo geçen haftayı az su ile geçirdiğim için olsa gerek yinede incelme zö konusu mutluyum ohhh

ABULUT masallah sende guzel vermissin...bir iki gun verip ara yapsak olurmu..tabi sebze agirlikli beslenerek ben 46 yasindayim tansiyonda var oyuzden diyorum ara verebilir miyiz diye

merhaba başak 37
çok güzel kilo vermişsin maşallah
yaptığın farklı bişey varmı elma diyetinde
ben pazar günleri sebze ağırlıklı ve yatmadan önce yoğurt yemeği düşünüyorum hem farklı bir besin olur sağlık açısından hemde vücut farklı bişeyle karşılaşınca tepki gösteriyomuş ve metabolizma çalışıyomuş

tatlim, hic kacamak yapmadim elma diyetine sadik kaldim..ben normal eksi elma yedim. Eksi elmayi cok sevmedigim icin 2 tane ondan yiyosam 1 tanede tatli elma yedim. Yesil cayi ihmal etmedim ve hergun 3 litre suyuda ihmal etmedim. belki bu giden kilo vucuduma yerlesmemis kilodur o yuzden cabuk gitmistir. Onumuzdeki hafta yuruyuste yapmayi dusunuyorum. Iyi aksamlar.......

arkadaşlar ben yarın başlamak istiyorum elma diyetine nasıl yapıyosunuz?nasıl uygulandığı hakkında bilgi verebilir misiniz?sabah 20 dk yürüyüş sonra callatines öğleden sonrada tuba özay fitness yapıyorum umarım kilo veririm yaza kadar...bu diyetten çok umutluyummmmm ama biri bana yardımcı olsunnnn lütfennnnnn...

21 şubat pazartesi başladım 88,2 kg olarak
25 şubat cuma ve şuan 84,5 kiloyumm toplam 3,7 kg verdim
hiç kaçamak yapmadım. inşallah kilo vermem durmaz.

masallah sana cnm bende bugun yaptım ama regl oldum bı yandan acayıp şişlik var herhalde o engeller gıbıme gelıyo kılo vermemı

cnm bende bugun basladım baslangıc ve hedef kılolarımız aynıymış senle

bende bugun basladım baslangıc ve hedef kılolarımız aynıymıs senle

Kizlar cok mutluyum..... 21 Subat Pazartesi 90 kilo ile basladim ......sıkı durun .bugun sabah tartildim 84,5 oleeeeyyyyyyy...

ay masallah super ya bunları duyunca dahada bı azım gelıyo ınsana gercektenmı yaaaaaaa.1 haftada 5 bucuk kılo gıdebılıyomu hakıkaten

cnm bende bugun basladım baslangıc ve hedef kılolarımız aynıymış senle

evet canım ama bnm çizelgeme aldanma...isveç diyeti yapıyodum 67 kiloya indim ama hemen aldım 69 kiloyum şuan...ne sinir bozucu yaaaa..bende deli gibi spor yapıyorum..yarında bu diyete baslıycam Allah ın izniyle kurtulalım kilolardan artıkkkkkkkkkk

Teşekkür ederim,verdiğin listeyi yaptım ama maalesef tam olarak uygulayamadım yine de yaklaşık 2 kilo vermişim.hamurişi ve tatlıdan uzak durdum tabi.Teşekkürlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…