- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
arkadaşlar ben yarın başlamak istiyorum elma diyetine nasıl yapıyosunuz?nasıl uygulandığı hakkında bilgi verebilir misiniz?sabah 20 dk yürüyüş sonra callatines öğleden sonrada tuba özay fitness yapıyorum umarım kilo veririm yaza kadar...bu diyetten çok umutluyummmmm ama biri bana yardımcı olsunnnn lütfennnnnn...
tiviti hoşgeldinnasıl yapıldıgı ilk sayfada var. orda daha detaylı anlatıyor cnm...
Arkadaşım avatarından ve adından hoşlandım.şu an 110kiloyum benide aranıza alırmısınız.Okuduklarımdan çok etkilendim.:80::80::80:ayca ben yarın bakıcam.. ama ben bu hafta cok kacamak yaptım
tatlim, hic kacamak yapmadim elma diyetine sadik kaldim..ben normal eksi elma yedim. Eksi elmayi cok sevmedigim icin 2 tane ondan yiyosam 1 tanede tatli elma yedim. Yesil cayi ihmal etmedim ve hergun 3 litre suyuda ihmal etmedim. belki bu giden kilo vucuduma yerlesmemis kilodur o yuzden cabuk gitmistir. Onumuzdeki hafta yuruyuste yapmayi dusunuyorum. Iyi aksamlar.......
Arkadaşım avatarından ve adından hoşlandım.şu an 110kiloyum benide aranıza alırmısınız.Okuduklarımdan çok etkilendim.:80::80::80:
selam arkadaslar,kilo vermeyen arkadasimiz yok herhalde.. hepinizi tebrik ediyorum :) tabi kendimide :) ben suan 75,5 kiloyum, cok mutluyuuuummmm!!!!
mutedeyyin sende tartildinmi canim, merak ediyorum?
Arkadaşım avatarından ve adından hoşlandım.şu an 110kiloyum benide aranıza alırmısınız.Okuduklarımdan çok etkilendim.:80::80::80:
zambak kaçamagın oldumu hiç?
arkadaşlar bende bugun itibariyle 2.5 kilo vermişim :) 82.5 oldum :))
kızlar bende yarın başlıyorum 15kg fazlam var ama spor yapabilecim alan yok dogudayız inş sonuç alarım inşşş bebek istiyorum ama bu fazlalıkla zor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?