Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tiviti hoşgeldin nasıl yapıldıgı ilk sayfada var. orda daha detaylı anlatıyor cnm...

selam arkadaslar,kilo vermeyen arkadasimiz yok herhalde.. hepinizi tebrik ediyorum :) tabi kendimide :) ben suan 75,5 kiloyum, cok mutluyuuuummmm!!!!

mutedeyyin sende tartildinmi canim, merak ediyorum?

seni çok çok tebrik ediyorum

selam arkadaslar,kilo vermeyen arkadasimiz yok herhalde.. hepinizi tebrik ediyorum :) tabi kendimide :) ben suan 75,5 kiloyum, cok mutluyuuuummmm!!!!

mutedeyyin sende tartildinmi canim, merak ediyorum?

tombişim ben bugun pazara cıkıcam. ordan tartı alıp dönücem artık dönünce tartılırım. ben ama yaptıgım yemklerden cok cok az yedim. vermişmiyimdir ki :)) neyse bakalım.. kafaya koydsuk ya gerisi gelir inşallah :)

zambak kaçamagın oldumu hiç?

merhaba kızlar hep beraber bu sefer başaracağız mutedeyyin evet kaçamaklarım oldu canım bu hafta daha sıkı tutacağım inşallah geçen hafta dışarıda soğukta yürümekten hasta oldum oyüzden yürüyüşü bırakmıştım bi de okul başladı bugün evde leslie ile yürüdüm 45 dk 4bardak yeşil çay içtim şimdi elma almaya gideceğim çarşıya türkiyede yaşıyorum ama yinede elma fiyatları farklı nedense bu arada gampili nerelerde bizi gaza getirdi kendi ortalarda yok tüm yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler başarmış birileri varsa bizde başarabiliriz kim tutar bizi

selam kızlar...başladım bende bugün :)sabah 1 dilim kepek ekmeği 2-3 zeytin yedim şimdide elmamı yiyorum...20 dk. yürüyüşümü yaptım..sizler kahvaltı yapıyomusunuz yada sabah uyanınca elma sirkeli ılık su içiyomusunuz..?

evt :) arada bi atıstırdıgım için veremem herhalde diyordum ama hamdolsun vermişim :) bugun ara vericem yarından itibaren inşallah tam yapıcam diyeti. bide öyle deneyeyim :)

arkadaşlar ben de yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum ve 87den 73e düştüm. elma diyetini yapmayı düşünüyorum ama bıraktıgımda geri alırım diye korkuğum için başlamıyorum. özel mesaj atabilmek içinde forumdaki konulara 100 mesaj yazmış olmak gerekiyormuş, yeni kural :) henüz 20deyim o yüzden yazamıyorum artık. acaba özel mesaj atabilenler eski sayfalardan elma diyetiyle zayıflayan 2-3 kişiye sorabilirler mi verdikleri kiloları geri almışlar mı diye? eminim sizde geri almak istemiyorsunuzdur, bilgi edinmiş oluruz :):)

kızlar bende yarın başlıyorum 15kg fazlam var ama spor yapabilecim alan yok dogudayız inş sonuç alarım inşşş bebek istiyorum ama bu fazlalıkla zor:2:

Selam kızlar nasılsınız yahu bende cok heves ettım bu elma dıyetı işine bende 86 kıloyum ne yapıyım nasıl yapıyım bu dıyetı ne yaptıysam olmadı gıttı yahu

bence bu diyet tehlikeli. sadece elma yiyerek zayıflansa bile normal yeme düzenine geçince fazlasıyla geri alınır o kilolar.

o kadar çok diyet geçmişim oldu ki artık kısa sürede kurtulmak ıstıyorum,zaman uzadıkça tahamülüm kalmıyor ideal kiloya inip ondan sonra korumak istiyorum.
pazartesi aranızdayım arkadaşlar ama hafif kaçamaklı tam uyamıyorum çok önceden denemiştim..
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum özellikle 5.5 kilo veren arkadaşım nickini hatrlayamadım kusura bakmamaşallah

kızlar bende yarın başlıyorum 15kg fazlam var ama spor yapabilecim alan yok dogudayız inş sonuç alarım inşşş bebek istiyorum ama bu fazlalıkla zor:2:

hosgeldin canim benimde spor yapabilecegim bi alan yok ama evde yapiyorum bende bebek istiyorum ama seninde dedigin gibi kilolarla zor ALLAH yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…