Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Allah önce kilolarınızı vermeyi sonra hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasib etsin :)
kiloları vermeden hamile kalmayın ha... sonra benim gibi uğrasırsınız

slm ben dün diyeti biraz bozdum ve suan kendimi cok kötü hissediyorum
off off insallah bidaha yenik düsmem vallahi cok korkunc
Allah herkese sabir versin

merhaba; arkadaslar, iki gundur,yazamiyorum...misafirim vardi......kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum...iinsallah vermeye devam ederiz..... .ben hafta sonu diyete ara verdim... pazartesi tekrar basliycam ... cok halsiz kaldim... tansiyon var ...fazla zorlamak istemiyom.

Son düzenleme:

aynen bende de halsizlik basladi. ama devaam .kacamaklarim da oluyo olmuyo degil .ama bu sefer yilmak yok.cok cabuk yoruluyorum .vitamin takviyesimi alsak napsak

kız eve kimseyi almsak olurmu :)) bende de misafir vardı ama ben daha az yedim onlardan.. dikkat et.. basarırsın :)

yok bundan sonra misafirlerin yaninda corba icecegim o kadar
sonra kendimi kötü hissediyorum

benim bi sorum olacakti ben yesil cay sevmiyorum daha dogrusu aci geliyor
yesil cayi nasil daha rahat tüketebililiz ? ne olur bana yardim edin ben yoksa
sadece en fazla iki bardak icebiliyorum. ama dört bardak form cayi iciyorum
acaba ayni etki olurmu? ne olursunuz bana yardim edin

elif; bende yesil cay sevmedim, iyice sogutup bi dikiste iciyorum.. :126:

ben içine tatlandirici atiyorum canim ilk baslarda seker gibi olmuyo tadi ama sonra alisiosun

naneli limonlu olanları var.. onlar o kadar kötü değil.. sogutarak iç. burnunu tıka bi kere de iç

cooooooooooook tesekkür ederim harikasiniz
vallahi naneli limonluyu hic denemedim ilk isim onu almak olacak
demekki fondip yapacagim tamam oldu
tatlandiricida denememistim onuda denerim Allah hepinizden razi olsun
INSALLAH HEPIMIZ ERIM ERIM ERIRIZ

ayca ne zamandir yapiyorsun diyeti

gecen sali basladim yanilmiyosam .bu hafta ikinci hafta .ama ben sadece elmayla beslenmiyorum.ara ögün olarak yiyorum.aksamlari mümkün oldugunca az yiyerek gecistiriyorum.yesil cayin limonlu su en güzeli .ondan deneyin kizlar.sicak sicak icin .sicak su yada cay icmek yaglari eritiyomus.

Kızlar babam bana sarı elma almış şimdilik bitene kadar o olurmu sizce? Bende başlamak istiyorum bu diyete gerçekten kilo veriliyor mu şu an 59 kiloyum 53 olmam gerekiyor bende size katılabilir miyim :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…