Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar siteye geçen haftalarda üye oldum, elma diyetiyle verilen kiloları okuyunca gaza geldim.. bende yapmak istiyorum... 12 kg fazlam var.. yarın başlamayı düşünüyorum hatta ama deneyimli olan arkadaşlara bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. Bu verilen kilolar su ve kas kaybı mı acaba?
verilen kglar geri alındı mı yani?

2 ay boyunca araliksiz yapsak ne kadar kilo veririz acaba.. ben hic o kadar uzun sure dayanamadim.

o kadar uzun süre yapma bence canım...zaten sağlıklı bir diyet değil...çok uzun süreli yaparsan metabolizman çok yavaşlar ve bıraktıktan sonra hemen kilo alırsın...Bir hafta dene sonuç nasıl olucak...sonra eğer memnunsan ara vererek yaparsın...

Ben ilk yaptığımda yaklaşık 3 kilo kadar verdim sonuçtan gayet memnundum...Çok kas ve su kaybettiğimi düşünmüyorum bu diyetle..Çünkü belim incelmişti...Şimdi 5g 5k diyetini yapıyorum..Malesef ben de bu diyette hüsrana uğradım..Eğer sonuç alamadıysan diyetini değiştir canım...

canım sen hızlı kilo verdiğin için 5 gnde 5 kg. yavaşladın.. elma yapmadan önce bnu yapsaydın hüsranla karşılaşmazdın .

muhtemelen öyle oldu..gerçi arada 3 günlük ara vermiştim ama yetmemiş sanırım...zaten yoğurt gününü yapmamayı düşünüyorum...yani süzme yoğurt yiyemiyorum,diğer hazır yoğurtları da hiçbir şekilde ben yiyemiyorum, yumurta süt ürünlerini zaten ağzıma sürmem...Bu diyetten sonra vermem gereken 3 kilo daha kalıyor...Hangi diyeti uygulasam acaba( Elma diyetine geri döneyim desem,ilki gibi sonuç alamayacağım kesin(( önerisi olan var mı kızlar...

canım sen hızlı kilo verdiğin için 5 gnde 5 kg. yavaşladın.. elma yapmadan önce bnu yapsaydın hüsranla karşılaşmazdın .

canım alakalı mı olcak bilmiyorum ama tickerını gördüm , sen bu kadar kiloyu sadece elma diyetiyle mi verdin

elma diyetine geçen başlamıştım 3 gün yapabildim böyle saçma bi diyet olamaz ekşi elma yemekten dişlerimin ağrısına duramadım kabızlık cabası o kadar su bitki çayı bana mısın demedi gazdan ölüyordum bu kilo verdim diyenler doğru mu söylüyor acaba bana hiç inandırıcı gelmiyor bu diyetle artık birkaç yıl elma görmek istemiyorum ha unutuyordum benle beraber annemlerde yaptı onlarda kabızlıktan gazdan ölüyordu aklı olan yapmasın valla kilo vereceğime 3 aylık hamile göbeği gibi dolaştım az yesem daha çok kilo verirdim

bizde bi arkadaşla karar verdik 2 hafta uygulıycaz 15 kilo vermemiz gerek denemeden bilemeyiz şişman gezmek istemiyorum başından bu yana okudum bu kadar insan yalan konuşmaz yapalım görelim yapacak arkadaşlar bizde azim edelim her hafta yazalım bakalım nasıl değişcez

hadi bakalım siz bi uygulayında etkisi varmı yokmu diye bende başlarım

tamam inşallah güzel olur inşallah 69 kiloyum 50 olmak istiyorum bakalım arkadaşta benden 2 kilo kadar zayıf inatla başarılmıycak bi şey yok

bende diyet yaptım 3 ay boyunca sıkıldım artık elma diyetine başlayacam yarın. yarın hem kilomu yazarım hemde nasıl yol katettiğimi tabi etkili olursa paylaşırım.

hadi kızlar zayıfız diyecekler oturunca midesi bi yerden fırlamasını istemeyenler hadi gelin sabır ederek yapalım şu elma diyetini bu gün başladık biz 3 kişi yarışa girdik boy 160 kilo 74 en azından 60 kilo olmak istiyorum hadi birlik olup birbirimizi azm edelim şişko olmaya hayır mağduruzda mağduruz

Başaracağım sabredeceğim son kalan yaklaşık 6.5 kiloyu elma diyeti ile vereceğim kimse tutamazzz...
bu arada bir kaç sorum olacak 2 saate bir elma yenilecek ya kahvaltıdan sonra 2 saate 1 elmamı yoksa 2 veya 3 elmada olabilir mi? örneğin ben saat 1 de 2 elma yesem olurmu? yani 1 kiloyu tam bitirmek için soruyorum. birde tek yeşil elmamı olacak yoksa ilk gün mü yeşil elma? cevap verirseniz sevinirim.

ben yeşil elma alamadım arkadaşım çok pahalı ama biraz mağru şeklinde oluyo ondan aldım ama yiyorum elmayı bir de 1 kilo elmayı kendime göre saatlerini ayarladım ona göre yiyorum

ben yeşil elma alamadım arkadaşım çok pahalı ama biraz mağru şeklinde oluyo ondan aldım ama yiyorum elmayı bir de 1 kilo elmayı kendime göre saatlerini ayarladım ona göre yiyorum

canım bildiğim okuduğum kadar yeşil elmanın kalorisi kırmızı elmaya göre daha fazlaymış. Ama biz nasıl düşünürüz ekşi olan daha az kaloridir diye düşünürüz ama öyle değil ben bulunca yeşil elma alıyorum bulamayınca diger elmalarla devam ediyorum bir sorun olmuyor gayat güzelde devam ediyor sorun etme devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…