2 ay boyunca araliksiz yapsak ne kadar kilo veririz acaba.. ben hic o kadar uzun sure dayanamadim.
Ben ilk yaptığımda yaklaşık 3 kilo kadar verdim sonuçtan gayet memnundum...Çok kas ve su kaybettiğimi düşünmüyorum bu diyetle..Çünkü belim incelmişti...Şimdi 5g 5k diyetini yapıyorum..Malesef ben de bu diyette hüsrana uğradım..Eğer sonuç alamadıysan diyetini değiştir canım...evet arkadaslar 1 haftaya kadar önce elmadiyetini yapmıstım ve sonuc hüsrandı malesef aslında gecen yaptıgımda 4 kilo verdim ama simdi yaptıgımda gram veremedim acaba evlendigim icin olabilirmi? o yüzdenmi kilo veremiyorum galiba eskisi gibi kolay(
Ben ilk yaptığımda yaklaşık 3 kilo kadar verdim sonuçtan gayet memnundum...Çok kas ve su kaybettiğimi düşünmüyorum bu diyetle..Çünkü belim incelmişti...Şimdi 5g 5k diyetini yapıyorum..Malesef ben de bu diyette hüsrana uğradım..Eğer sonuç alamadıysan diyetini değiştir canım...
canım sen hızlı kilo verdiğin için 5 gnde 5 kg. yavaşladın.. elma yapmadan önce bnu yapsaydın hüsranla karşılaşmazdın .
canım alakalı mı olcak bilmiyorum ama tickerını gördüm , sen bu kadar kiloyu sadece elma diyetiyle mi verdin
elma diyetiyle başarıya ulaştım canım da ne kadar koruyabilirim orası meçhul işte :26:arkadaşlar ben size yeni katıldım elma diyetiyle başarıya ulaşan varmı
hayır ben elma dyetini hiç yapmadım desem yeridir. ): 2-3 gün denemiştim :)
bizde bi arkadaşla karar verdik 2 hafta uygulıycaz 15 kilo vermemiz gerek denemeden bilemeyiz şişman gezmek istemiyorum başından bu yana okudum bu kadar insan yalan konuşmaz yapalım görelim yapacak arkadaşlar bizde azim edelim her hafta yazalım bakalım nasıl değişcez
ben yeşil elma alamadım arkadaşım çok pahalı ama biraz mağru şeklinde oluyo ondan aldım ama yiyorum elmayı bir de 1 kilo elmayı kendime göre saatlerini ayarladım ona göre yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?