Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

\kizlar busefer basarnmam gerekli valla yapip yapip kilo aliyorum busefer olcak insallah hedef 15 kilo simdiden tok karnina 66 yim once tok karna 68 oluyodum insallah busefer olacak hergun yazaacagim kac kilo oldumu destek lazim destek kaybedecegim su an tek sey kilolarimiz basarmamam gerekiyo bu irademi yenmeliyim bende istiyorum incecik bir hatun olmayi her giydimin kitao gibi oturmasini biktim u gobekten ona veda etmeliyim mutlaka basaracagim busefer kocama soz verdim bugun gunler 12 subat 12 martta insallah baya bi kilo kaybim olmus olur insallah

slm arkadaşlar akşam 6 ya kadar iyiydi akşam fenalaştım aglama krizi geldi midem çok bulandı çıkartmak üzereydim bir paket eti form yedim 2.5 lt su 6 tane elma yedim işallah yarın daha iyi olacak..

kızlar hanımlar.. tekrar rıca edıyorum sızden sağlıgınıa da dıkkat edın lutfen devamlı elma yıyerek kendınızı sıkıntıya sokmayın bakın arkadasımız araya az kalorılı gıdalar eklemiş diğer türlü ziyan edersiniz kendınıze halsızlık falan bunlar iyi belirtiler değil bizzat basıma geldii için soyluyorum bende ıkı gun yaptım ıkı kılo verdım evet doogru ama hıc beklemedıgım bı anda yolda bayıldım tansıyon dusuklugunden
rıca edıyorum sağlıgınıza dıkkat edın bır haftada 5 degıl de 3 verin..
ayrıca mıde sıkıntısı olanlar elmadakı asit midenize rahatsızlık verebilir dikkatlı olun bı saglıkcı olarak soyluyorum bunu
saglıklı gunler hepinize..

slmm kızlar elma diyetine başlayacaktım bende elma alamadım daha ama sayfalarda dolaşırken 8 kilo verdiren kür diye bişey okudum onu denemeye başladımm bakalım faydalı olacakmı haftada 2 gitse bile razıyım yaa

bugün elma diyetine başlladım akşam 6 ya kadar çok iyiydim ama inanılmaz bi baş ağrısı halsizlik oldu bende bu ilk gün olduğu içinmi böyle oldu ..sizde ilk günler böyle sıkıntılar yaşadınzmı... inşllah geçer ya yarın daha güzel olur herşey umarım :S

gecenin bu saatinde gözlerimi ovuştura ovuştura bilmem kaç saatten beri bu başlığı okuyorum. Evleneli 1 yıl olacak mart ayında ve ben 57 den 66 kiloya kadar çıktım. Bravo bana dimi :) şimdi karar verdim ve feci azimliyim.Yarından itibaren bende burdayım. hedefim 55 kilo... umarım başarırım..

Bu arada diyeti şu an uygulayan herkese sabır :) diliyorum...

Merhaba kızlar ben de karar verdim başlıcam elma diyetine bugün. Tostumu yaptım yiyip okula gidicem. çantama da elmamı koydum. az önce tartıldım 72 kiloyum ama üstümde kalın br kazak ve kot ile tartıldım. o yüzden şaşırtmasın diye 1 hafta sonra yine aynı kıyafetler ile tartılıcam. Hedefim 58 kilo olmak. Boyum da 1.70. Hadi bakalım herkese kolay gelsin

evet kızlar işyerinde kahvaltı yaptığımdan dolayı sabah peynirli tostumu yaptım ve aldım yanıma. İş yerimdeyim şimdi. açık çayımı içtim ve tostumu yedim. Birazdan da kaçıp elma almaya gidicem. Çok kararlıyım çokkkkkkk... Yürürken resmen göbeğim sallanıyo gibi hissediyorum artık çünkü.

Başlagıç kilom: 66,2
Hedefim : 55
Boy: 167

evet sayfaların başlarında okumuştum ilk günlerde öyle oluyormuşşş kilo verimini haberdar et canım:13::13::13:

Bu saat ekadar tam gaz gittim ama yarım saat önce akşam yemeği yedim ya Yemeseydim annemden azar işiticektim çünkü. Şehir dışındalardı annem ve babam, bugün döndüler diye akşam onlarla birlikte yemeğe oturdum mecburen. Neyse yarın tam olarak başlıcam. Bunlar beni yıldıramaz!

kızlar sanırım bazı arkadaşlar haklıymış 1 günlüğüne elma diyetini bırakıp sağlıklı bi gün geçiridm ama hemen yarım kilo olarak geri döndü hem spora rağmen başlangıçta ben de memnundum hızlı hızlı veriyorum diye ama normal ve sağlıklı besin düzenine dönünce kilo alımı oldu bende..şimdiden sizleri de uyarayım dedim farklı ve sağlıklı bi diyet grubuna geçicem...

gelişmelerden haberdar et cnm

gelişmelerden haberdar et cnm

Tabi ki tatlım hemen aktarıyım günüm nasıl geçti. Elma diyeti beni çok güçsüz düşürüyor. saat 7 ye kadar okuldaydım çok yoruldum o yüzden eve geldiğimde akşam yemeği yedim. Yemek dediysem sadece 1 kase çorba ve bir dilim ekmek. Bu arada regli olduğum için de bu kadar yorgun olabilirim emin değilim. Reglim bittiğinde daha düzgün di şekilde diyet yapabilirim eminim.

salı gününden beri yapıyorum bu diyeti. kendimce midemi terbiye etme diyeti koydum bunun adını. Salı günü 66.7 ile başladım ve şu saat itibari ile 63.1 olmuşum. Çokkkkkk mutluyum çokkkkkk... Ayrıca akşamları Leslie Sansone 68 dk 5 mil lik programını yapıyorum. Fakat pazar günü sonlandırıcam bu diyeti ve Karatay diyetine başlıcam. İşten çıktıktan sonra eve kadar 55 dk lık yürüyüş ve akşamları da Leslie ile tam gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…