Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İyi gidiyor ancak 3 elma yiyebildim ama sabah geç kalkınca...
Hatta dur menümü buraya da yazayım. Bu gün su bu kadar olabildi. Yarın 2 lt tamamlanır inşallah.
Menüm:
12.15:
2 dilim tam tahıllı ekmek
50 gr lor peyniri
10 gr kaşar peyniri (30 gramı 1 kibrit k ediyor)
1 domates
1 haşlanmış yumurta (50 gr)
5 tane yeşil zeytin
1 kupa limonlu yeşil çay

15.15:
1 yeşil elma

17 45:
1 yeşil elma

20.00:
1 yeşil elma

1,5 lt su
3 kupa yeşil çay(toplamda)

Gayet güze Ece ( eceydi dimi )

Ama suyu artır biraz. bende 3 elma yedim. belki 19. 30 da yerim . mideme bakıcam

ben 2 gündür tam yapamadım ama bugün hiç kacamagım yok

yarın tartılacak mısın?

Gayet güze Ece ( eceydi dimi )

Ama suyu artır biraz. bende 3 elma yedim. belki 19. 30 da yerim . mideme bakıcam

ben 2 gündür tam yapamadım ama bugün hiç kacamagım yok

yarın tartılacak mısın?

Betül canım... Ece kaptanımız...
Artırıcam muhakkak kaç zaman sonra su içmeye başlayınca bu gün anca 1,5 lt oldu...
Tartılacağım inşallah. Sen?

kızlar günaydın
elma diyetine başladım dün ama ben biraz değişiklik yapıyorum akşamları sofrya oturmayınca babam kızıyo bende akşamları çorba veya sebze yemegi yiyerek onların görlerini dldurmaya çalışacagım artık
dün tartılamamıştım bugün sabah tartıldım 65.60 geldim ve kahvaltımı yaptım menüm
1 yumurta 2 çay bardagı siyah çay şekersiz tabi şükür şekersiz içmeye alıştım
4 küçük yşl zeytin
1 kibrit kutusundan biraz az peynir
1 from etimek
biraz lor peynir

bundan sonrası elma ve akşam çorba veya sebze

Afiyet olsun prenses

15 gündür sizi takip ediyorum.sonunda aranıza katılmaya karar verdim ve üye oldum.3 yasında kızım var.doğumdan bu yana kilo verdim ama eski halime geri dönmek istiyorum.elma diyeti çok mantıklı geldi bana.bugün malzemeleri alıp yarın sabah başliyorum inşaallah.sizlerle beraber daha istikrarlı olacağımı ümit ediyorum.elma diyetiyle beraber hergün evde eliptik bisiklet çevireceğim ve ab rocet ile mekik çekeceğim.boyum 1.67 kilom 88kg hedefim 63kg (haziran 15'e kadar).Sizce 3.5 ayda 25kg verilebilirmi bu diyetle.desteğinizi bekliyorum hepinize selamlar.

herkezin bünyesi farklı ama güzel kilolar verecegine eminim sporla birlikte:13::13::13:

Hoşgeldin aramıza eğer diyeti uygularsan sporunuda yaparsan neden vermeyesin Haziran 15'te çıtır bir anne olursun inşallah

Hoşbulduuk:)Ay inşallah cnm:)teşekkürler motivasyonlarınız için.kendime müthiş bir ceza vericem zayıflamazsam.sene sonuna yüksek lisansa başlayacağım.amaaa egerki 25kilomdan kurtulmazsam 2.çocuğuma hamile kalacağım ve yüksek lisans hedefimi 3sene daha erteleyeceğim.bu sözüm bana müthiş motivasyon veriyor.3sene işimden ve kariyerımden uzaklaşmak her yönden zorladı beni..ama evlat dünyanın en harika duygusu..herkese tavsiye ederim.çok konuştum galiba tokluk dolu günler :)

aklına koyduktn sonra olur tabii :13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…