Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu diyeti farkında olmadan yapıyormuşum ama ben çok sevdiğim için 1-2 haftadır böyle besleniyorum çok yemek yiyen biri değilim kilom 41-42 arası gidip geliyor genellikle kırmızı elma yiyorum günde 3 tane bazen yanına yarım muz ekliyorum günde 3 bardak ballı yeşil çay içiyorum ama sırf sevdiğimden etkisi varmı bilemiyorum ama böyle yemeye başladığımda sanırım 44 kiloydum

slm kızlar benim bu gün ikinci günüm. ilk gün iyiydi kahvaltıyı 12 de yapmıştım. Ama bu gün 9 da yapınca başım ağrıyor şimdi. Ben de şekersiz sütlü neskafe yaptım onu içiyorum. izce bir sakıncası olur mu?

İçmemek lazım ama çok etkisi olacagını sanmam.
Ona denk spor yap, betül..

Tartıldın mı bugün?

merhaba arkadaşlar elma diyetini yapıyorum ama bu aralar işim dolayısıyla eve 11 de geliyorum ve sebze yemeği yiyorum, diyetimi bozar mı sizce? gün içinde elma diyetine uyuyorum ama bir tek gece gelince yemek zorunda kalıyorum, yoksa bayılıcak gibi oluyorum...???????????????????

Cnm çok yoğun çalışıyorsun galiba ama ben 20.00den sonra yenilmemesi gerektiğini ve saat 21.00de de metabolizmanın tamamen durdugunu biliyorum.birde karatayın kitabında okumuştum gece saat 02.00 ile 04.00 arası vücutta bir hormon(tam ismini hatırlayamadım) vücutta yağ yakıyormuş amaa 02.00den önce 5-6saat insülin direncini yükselten birsey yememiş olacaksın yani yemek.yersen o gece çalışmıyor.benimki amatörce bir anlatım oldu ama ayrıntılı bilen var aydınlatsın bizleri.Canımcım bence işin arasına saat 20.00de 1tabak yemeği sıkıştır çaktırmadan daha hızlı kilo verirsin inş.

İçmemek lazım ama çok etkisi olacagını sanmam.
Ona denk spor yap, betül..

Tartıldın mı bugün?

Yaptım canım dün akşam 10 da başlayarak koşu bandında 45 dk yürüdüm tempolu bir şekilde 4.1 km 210 calori...

Ya dün aslında tartıldım ama pazartesi başlarken tartılmamıştım. demekki 73ün üzerindeymişim, dün 72.8 çıktım...

Günaydın kızlar aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldinizz .Ben hala çok kötüyüm iyileşemedim yaa :2: :2:

günaydınn
rapor veriyorumm akşam tarhana çorbası içtim bir iki çatal yanında kavrılmuş kıyma yedim sonra yatarken canım spor yapmak istemedi düz hareketlerle bende açtım müzigi bi güzel oynadım yarım saate yakın.
sabahta
1 etimek
şekersiz çay
yumurta
4 zeytin
kib.kutusundan biraz az pynir
ve lor peynir

bu sabah tartıldım 65.20 dünden bu yana 400gr gitmiş daha ya

Üff benimde hergün sadece 300 gidiyo
sinirm bozuldu

Ay bugün ilk günüm göz kapaklarım gidiyor:) bende şeker var idare ediyordum ama aç olunca düştü.neyse dönmek yok 25kilo verecegim inşallah!ilk günler böyle olur sonra alışılıyor normale dönüyor değilmi kızlar¿ Dimi öyledir öyle deyin lütfeenn :))

ilk halsiz<lik oluyormuş

Ay Telefonumdan girdim yazamadım.nergiscim sen 8kg verdin heralde ne kadar zamanda öğrenebilir miyim¿ İlk günümde açlığımı unutturur belki bana

aynen ya 400 gr giymş daha:44::44::44:

nedne öyle oldu ki :26:

ilk gün bas agrısı olur, sonra geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…