ben yanlışmı yorumluyorum bayanlar öyle ise maşallah hepinize.mutedeyyin sende 16kg mı verdin¿nedne öyle oldu ki :26:ilk gün bas agrısı olur, sonra geciyor
nedne öyle oldu ki :26:
Ilk gün bas agrısı olur, sonra geciyor
ben yanlışmı yorumluyorum bayanlar öyle ise maşallah hepinize.mutedeyyin sende 16kg mı verdin¿
senin ondandır muhakkakbilmşyorum ki yaa tabi bn biraz farklı yapıyorum ya ondanmı ki ama yinede az
bugün elmaları aldım. yarın başlıcam diyete. yazdan sonra aldıgım 4/5 kiloyu vermem lazım.
Bu arada kızlar bir sorum olacak. sabah 11de ise gidecem erkenden kavaltı ederim gitmeden 1/2 elma yiyebilirim, gün içinde kaçtane yemem lazım?
kaç saatte birelma yiyorsunuz ? hepsini yiyemezsem birşey olurmu ? meyveyle pek aram yok ta..
evet verdim canım ama elma diyetiyle degilsorucağım soruyu tahmin ediyorsundur :) neyle verdin¿ :) ilaç filanmı bnde bi ara denedim çünkü :)
evet verdim canım ama elma diyetiyle degil
senin ondandır muhakkak
ama benim öyle olmaması lazımdı :44:
2 saat arayla yiyoruz elmaları.
ne kadar yiyebilirsen ama 1,1.5,2 kilo diye gidiyor
sorucağım soruyu tahmin ediyorsundur :) neyle verdin¿ :) ilaç filanmı bnde bi ara denedim çünkü :)
sabredelim bakalımm:13::13::13:
Cnm çok yoğun çalışıyorsun galiba ama ben 20.00den sonra yenilmemesi gerektiğini ve saat 21.00de de metabolizmanın tamamen durdugunu biliyorum.birde karatayın kitabında okumuştum gece saat 02.00 ile 04.00 arası vücutta bir hormon(tam ismini hatırlayamadım) vücutta yağ yakıyormuş amaa 02.00den önce 5-6saat insülin direncini yükselten birsey yememiş olacaksın yani yemek.yersen o gece çalışmıyor.benimki amatörce bir anlatım oldu ama ayrıntılı bilen var aydınlatsın bizleri.Canımcım bence işin arasına saat 20.00de 1tabak yemeği sıkıştır çaktırmadandaha hızlı kilo verirsin inş.
evet leptin hormonu ne kadar doğru dedin ben tam hatırlayamamıştım.ben geçen sene yaptım karatay diyetini.1ay yaptım 1.hft 2kg vermiştim 1ayda da 4kg.sporsuz.çok zevkli bir diyet ben fındık fıstıga bayılırım :) ben hızlı kilo vermek için elma diyetine başladım.ama karatayla verdiğim kiloyu hiç geri almadım.sağlıklı bir diyet ama sabır gerekiyor güzelimkızlar bu diyet 1 haftalıgına yapılabilir mi ???
BİLİYORSUNZ BEN BU DİYETİ BİRAZ FAKLI YAPIYORUM
işteee raporum dün geçe nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim
bu sabah kahvaltım dolu dolu oldu kızabilirsinZ belki birazck
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek[/QUO
Afiyet olsun tatlım.Neden kızalım canım sen mecburiyetten böyle yapıyorsun yinde tebrik ediyorum seni aşırıya kaçmadığın için
bugün diyetimin ilk günü. kahvaltıda iki dilim kepek ekmek ve yağsız peynir koydum hepsini yiyemedim hiç iştahım yoktu. böle bir kahvaltıyla nasıl olunacaksa1tanede elma yedım. akşama kadar zor 6 tane yerim heraldee :S diğer günlerde 1.5/2 kiloya çıkıyomuşş aç kalim daha iiii
Bu arada hazır ayranlardan 1/2 tane içsen birşey olurmu ? butun gün ayakta oluyorum yani hareket ediyorum. hazır ayranlar tuzlu olduğu için çalkalamiyorm tuzlu sevmem ondan. Ozaman az tuzlu içmiş oluyorum. Diyeti bozarmı acaba ?
çokk teşekkürler canımm 65.60 olarak başladıgım diyete bu sabah itibariyle tam 65 geldimmBİLİYORSUNZ BEN BU DİYETİ BİRAZ FAKLI YAPIYORUM
işteee raporum dün geçe nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim
bu sabah kahvaltım dolu dolu oldu kızabilirsinZ belki birazck
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek[/QUO
Afiyet olsun tatlım.Neden kızalım canım sen mecburiyetten böyle yapıyorsun yinde tebrik ediyorum seni aşırıya kaçmadığın için az az olsada gidiyo gibi
evet leptin hormonu ne kadar doğru dedin ben tam hatırlayamamıştım.ben geçen sene yaptım karatay diyetini.1ay yaptım 1.hft 2kg vermiştim 1ayda da 4kg.sporsuz.çok zevkli bir diyet ben fındık fıstıga bayılırım :) ben hızlı kilo vermek için elma diyetine başladım.ama karatayla verdiğim kiloyu hiç geri almadım.sağlıklı bir diyet ama sabır gerekiyor güzelimben sabredemedim kendine güveniyorsan tavsiye ederim canım
Bence kahvaltını tam yapmalsın eğer dayanabiliyorsan tuzlu ayran değilde sade yoğurt ye onunda karın yağlarını yakma özelliği varmış daha iyi olmazmı
bugün yazamadım size yoğundum.ben iki gündür çok kötüyüm.midem fena oldu.istifra edemem ben asla 2gündür etmek istedim mahvoldu midem.4sene önce ülser geçirmistm belki hassasiyet kalmıştır dedim.bunu yapamıyacağım heralde kızlarbende karatay diyeti yapıyorum 11 kg verdim ac kalma derdi yok cevizi cok seviyorum ama gercekten sabır gerektiriyor karatay bakınca bu diyetler cok yetersiz geliyor bana hızlı gidiyor kilolar ama eski beslenme düzenine gecilirse geri alma ihtimali olabilir mi diyedüşünüyorum ve biraz da meraktan arastırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?