Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugün elmaları aldım. yarın başlıcam diyete. yazdan sonra aldıgım 4/5 kiloyu vermem lazım.
Bu arada kızlar bir sorum olacak. sabah 11de ise gidecem erkenden kavaltı ederim gitmeden 1/2 elma yiyebilirim, gün içinde kaçtane yemem lazım?
kaç saatte birelma yiyorsunuz ? hepsini yiyemezsem birşey olurmu ? meyveyle pek aram yok ta..

ben yanlışmı yorumluyorum bayanlar öyle ise maşallah hepinize.mutedeyyin sende 16kg mı verdin¿

evet verdim canım ama elma diyetiyle degil
bilmşyorum ki yaa tabi bn biraz farklı yapıyorum ya ondanmı ki ama yinede az
senin ondandır muhakkak
ama benim öyle olmaması lazımdı :44:

2 saat arayla yiyoruz elmaları.
ne kadar yiyebilirsen ama 1,1.5,2 kilo diye gidiyor

tatlım zayıflamayı saglayan leptin hormonu
gece 02 ve 05 arası derin uyuda etkin oluyor.. ve bu hormonun
calısabilmesi için aksam 8 den önce yemeyi kesmek gerekiyor (karatay kitabından bilgi)

kızlar bu diyet 1 haftalıgına yapılabilir mi ???
evet leptin hormonu ne kadar doğru dedin ben tam hatırlayamamıştım.ben geçen sene yaptım karatay diyetini.1ay yaptım 1.hft 2kg vermiştim 1ayda da 4kg.sporsuz.çok zevkli bir diyet ben fındık fıstıga bayılırım :) ben hızlı kilo vermek için elma diyetine başladım.ama karatayla verdiğim kiloyu hiç geri almadım.sağlıklı bir diyet ama sabır gerekiyor güzelim ben sabredemedim kendine güveniyorsan tavsiye ederim canım

merhaba kızlar,elma diyetine başlayalı 4 gün oldu ve 2 kilo verdim bile..2 kilo deyip geçmeyin vücut olarak da acayip fark ettiriyor,beni gören arkadaşlarım zayıflamışsın diyorlar...demek ki vücuttaki ödem de gidiyor.. bir de geceleri eve geç geldiğimde sebze yemeği yememe rağmen 2 kilo vermişim :) çoook mutluyum devam edin,bırakmayın,bırakmayalım :))

Günyadın kızlarrr dün koşturmacalı bir gündü ay sonu olduğu için çok fazla dışardaydım ve tahmin edersinizki elma yiyemedim sadece 1 elma yiyebildim ama akşam eve gidince acayip midem bulanmaya başladı diyete başladığımdan beri ilk kez.Evde elmada yoktu salatalık domates az peynir ve form bisküvisi yedim.Bu arada biberiye yağını önceki gün süremedim dün akşam tekrar sürdüm 1 hafta yapacam onuda bakalım fark olacakmı

BİLİYORSUNZ BEN BU DİYETİ BİRAZ FAKLI YAPIYORUM

işteee raporum dün geçe nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim
bu sabah kahvaltım dolu dolu oldu kızabilirsinZ belki birazck
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek

bugün diyetimin ilk günü. kahvaltıda iki dilim kepek ekmek ve yağsız peynir koydum hepsini yiyemedim hiç iştahım yoktu. böle bir kahvaltıyla nasıl olunacaksa 1tanede elma yedım. akşama kadar zor 6 tane yerim heraldee :S diğer günlerde 1.5/2 kiloya çıkıyomuşş aç kalim daha iiii
Bu arada hazır ayranlardan 1/2 tane içsen birşey olurmu ? butun gün ayakta oluyorum yani hareket ediyorum. hazır ayranlar tuzlu olduğu için çalkalamiyorm tuzlu sevmem ondan. Ozaman az tuzlu içmiş oluyorum. Diyeti bozarmı acaba ?

Bence kahvaltını tam yapmalsın eğer dayanabiliyorsan tuzlu ayran değilde sade yoğurt ye onunda karın yağlarını yakma özelliği varmış daha iyi olmazmı

bende karatay diyeti yapıyorum 11 kg verdim
ac kalma derdi yok cevizi cok seviyorum ama gercekten sabır gerektiriyor
karatay bakınca bu diyetler cok yetersiz geliyor bana hızlı gidiyor kilolar ama
eski beslenme düzenine gecilirse geri alma ihtimali olabilir mi diye
düşünüyorum ve biraz da meraktan arastırıyorum

Bence kahvaltını tam yapmalsın eğer dayanabiliyorsan tuzlu ayran değilde sade yoğurt ye onunda karın yağlarını yakma özelliği varmış daha iyi olmazmı

Kahvaltımı pek beğenmedim ondn yiyemedim ama yarından itibaren daha dikkatli olcam.
Doğru diyorsun cnm ben yağsız yogurt yiyeyim ozaman. azccık yani :) bugün bütün elmaları yiyemedim :S sadece 4 tane.. 2/3 tane tuzsuz zeytin yedim birde az birşey salata.. Şuan biraz başım ağriyor, bu sürekli böylemi olur? yoksa ilk gün olduğu için mi?

bugün yazamadım size yoğundum.ben iki gündür çok kötüyüm.midem fena oldu.istifra edemem ben asla 2gündür etmek istedim mahvoldu midem.4sene önce ülser geçirmistm belki hassasiyet kalmıştır dedim.bunu yapamıyacağım heralde kızlar birde bnde şekerde varya 2gündür yerçekimine kafa tuttum resmen beni aşağı aşağı çekiyordu :) bayıldım bayılacam.asyacım bende bu akşam karatay listemi aradım aklıma düşürdün iyide ettin galiba ona dönüş yapacağım.bu 11kg mı kaç ayda verdin tatlım¿Birde kızlar new fx15 die birşey duydum aranızda kullanan yada yakınında kullanan varmı¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…