Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Evt ilk gün olduğu için tabi vücut yemek yemeyi kesince açlıktan baş ağrısı oluyor sonra alışıyorsun ama
Kızlar bugün tartılma günüü nerdesiniz bende fırsatını bulunca çıkıp tartılacam bakalım vermişmiyim bu hafta sadece 1 akşam bozdum ondada zaten domates salatalık peynir form bisküvisi yedim inşallah hepimiz vermişizdir :18::18:

Ben de bugün bu diyete başladım, sizlerin yaşadığı deneyimler beni teşvik etti.
Bi de dün tartı aldık eşimle ve başladım.(Bu arada kaç günde bir tartılıyorsunuz omu bulamadım yazılanlar içinde)

Kahvaltıda kepek ekmeği içine peynir ve zeytin ezmesi yedim.
Az önce de bi tane elma yedim.
Birazdan da yeşilçaya başlıycam..

İnşallah ben bu yaz formda olucam

menüm dünki gibi
işteee raporum
dün akşam nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek

kilo bildirimi

başlangıç: 73.30 kg
geçen hafta: 65.600 kg
bu hafta: 65.000
giden: 600 gr
toplamda giden: 8,300 kg
hedef: 56-58
boy: 1.56 cm
beden: 42
spor:hergün degildi bu hafta 3 gün felan yaptım galiba müzik eşliginde oynadım ve günlük yarm saat yürüyüş işe gidip gelirken

benim kide bötle bi elma diyeti oldu işte az az gidecek

günaydın hanımlaR elma diyetini yapıp iyi sonuc alan ve hala devam edenler varmı??
topiğin ilk sayfalarını okudum ınanılmaz kılolardan bahsedılıyor hemde cok kısa sürelerde

günaydın hanımlaR elma diyetini yapıp iyi sonuc alan ve hala devam edenler varmı??
topiğin ilk sayfalarını okudum ınanılmaz kılolardan bahsedılıyor hemde cok kısa sürelerde

cnm sana büyük bi gaz vermek isterdim ama bn tam bu diyeti uygulayamıyorum arkadaşlarda biliyo bazı sebeplerden onun için pazartesi başlamıştım kahvaltının ardında sonra başlıyorum elmalar günlük bi kilo şeklinde ayırmıştım hafta başında ama akşam ögünü yapyıgım içn bitirmiyorum tabii pazrtesi başlamıştım 600 gr gitmiş bnnden bunada şükür

yanı gr gr bile olsa kayıp kayıptır.ben 10 gün denıycem kaçamaksız bakalım sonuc ne olacak..
sabah kepek beyaz peynır domateslı tost yedım
yanımdada 5 tane elma var akşama kadar.sadece yeşil çayım yok
onun yerıne kıraz saplı çayım var lıptonun onu içicem

hadi bakalım inş güzel sonuçlar alırsn

Evet kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm çizelgemde de görüldüğü üzereeeeeeee 81 kilo olmuşummm yani bu hafta 5 kilooooo gitmişşşşşşşşşşşşşşşş çoookkk mutluyum yaaaaaa

Evet kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm çizelgemde de görüldüğü üzereeeeeeee 81 kilo olmuşummm yani bu hafta 5 kilooooo gitmişşşşşşşşşşşşşşşş çoookkk mutluyum yaaaaaa

maşallahhhhhhhhhh
yaaa bak şimdi çok morelim bozuldu yaaa bnm de en azından 1.5 felan gitseydi

maşallahhhhhhhhhh
yaaa bak şimdi çok morelim bozuldu yaaa bnm de en azından 1.5 felan gitseydi

Neden moralini bozuyorsun canımm bozma gider yavaş yavaş herkesin bünyesi bir değilki hep daha çok kilo vereceğine inan veremiyorum diye düşünme
Ama ben gerçekten çok uyuyorum kaçamak yapmıyorum farklı hiçbişey yememeye çalışıyorum yemiyorumda mesela dün ablama gittim kendisi çookk marifetlidir baklava açmış yalvardı yakardı ağzıma bir lokma almadım sade bir türk kahvesinden başka hiçbişey içmedim akşamda oğlum acıkmıştı hamburger istedi eşimde getirdi banada almış ben çok severimde şu hani çookk meşhur yerden inanki yemedim eşime dedim pazar sözün olsun bu pazar kendimi ödüllendirim artık dimi

evet ödülü hak ettin artık canım haftada bir yaparsın öyle evet buna da şükür bu hafta daha çok dikkar edicem bakalım yazarım yine burda yediklerimi

baya bi fark var dır sende cnm az uz degil 12 kilo

Konunun başlarında yazan sxybebek adlı kullanıcı artık forumda değil sanırım değil mi?
Baya bi okudum ettim, sonra görememeye başladım yorumlarını?

Liste falan yapıyormuş çünkü haftalık verilen kg vs. gibi.

Bilen var mı eskilerden:44:?

baya bi fark var dır sende cnm az uz degil 12 kilo

Evt canım var hergün görenler fark edemiyorda mesela 1 hafta görüşmediğim kişilerden güzel tepkiler alıyorum.Ama tabibi daha önümde 2 haftam var bu hafta bitiyor inşallah bakalım kalan 2 haftam nasıl geçecekkk inşallah bu hızla giderim yaaa

inşşş ya çok tebrik ediyorum valla senii
bnmde iştee kablumbaga adımlarıyla gidecek artık napalım gitsinde yeterkiş öyle gitsinn

dünkü raporum
dün akrabalardaydık burada arapaşı diye bi yemek olur ondan yapmışlar çorbasından içtim biraz karnı yarık vedim ve tursu sonra şekersiz çay felan sonra elma portakal ve biraz mısr yedim

bu sabahta
haslnmış yumurta
4 zytn
1 k.k. az peynir
biraz lor
şekersiz çay 3 ç.b.
1 ceviz
2 tanede yulaflı yedim

sabah kahvaltılarım baya dolu dolu olmaya başladı galiba
iki gündür spor yapamıyorum ya ((((

Ya nasıl oluyo mavi ya
senin adına sevindim ama bende hiç öyle olmadı. koskoca hafta sadece 1.3 gitti :44:

Ya nasıl oluyo mavi ya
senin adına sevindim ama bende hiç öyle olmadı. koskoca hafta sadece 1.3 gitti :44:

Ben birebir uyguluyorum ama canım ve son elmamı 8 de pek nadiir yiyorum en geç 6 da bitiriyorum ondan sonrada hiç bişey yemiyorum gerçekten aç geziyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…