Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sen tamamen uyguladın mı cnm:44::44:

Ben birebir uyguluyorum ama canım ve son elmamı 8 de pek nadiir yiyorum en geç 6 da bitiriyorum ondan sonrada hiç bişey yemiyorum gerçekten aç geziyorum ya

Ya ben hiçbişeyi yanlış yapmadım.

sabah normal
2 dilim kepek ekmek
domates salatalık
az zeytin ve peynir

ondan sonrada elma genelde 3 4 tane yiyorum gün içinde. akşam 6 en gec 7 de bitiriyorum.
sularımda tamam. sporda yapıyorum ama böyle cok gitmedi yani :44:

Mavi sen kaç haftada kaç kg dan kaç kg düştünnnnnnnnnn ve sadece bu elam diyetiylemni düştün kg veripte geri alıyolarmıı merak ediyorum

iyi geceler kızlarr bitter karam yedimm 2 parçasını bu normal çikolataya göre nasıl kızlar f,kri olan varmı kimileri gün içerisinde az bitte çik. yemek ii diyorlar s,zce nasıll
:44::44::44:

Ya bu maviiiiiiiiii ne zman gircekkk sayfaya kızlarr sizde durumlar nasıl devam edenşer tavsiye ediyomusunuz abartılıyomu yoksa hakakten 2 haftada 12 kilo 1 haftada 28 kilo vernler doğrumu yazıyor sizcee

4 ayda verdim ama bi dönem bozdum kacamaklarım oldu
yoksa suanda 16 kg vermem gerekiyordu ..ben zayıflama ilaclarına karsıyım
karatay diyeti deneyimlerimiz gurubumuz var ve en yüksek 50 ye yakın kilo veren arkadaslarımız var..
ama sabır işi..sana da gecmş olsun arkadasım ..

Merhaba kızlar :) anladığım kadarıyla hepiniz büyük bir merak içindesiniz bu diyet gerçekten işe yarıyor mu diye :) öncelikle şunu söyleyeyim ben 42 beden giyiyorum (üst beden) ve bu diyete başlayalı 1 hafta oldu...bu 1 hafta içerisinde yaptığım ufak tefek kaçamaklar oldu tabii ama 1 hafta sonunda kızkardeşimin 38 beden ceketleri olmaya başladı ve çok mutluyum :)) tartıda bu kilo olarak fazla gitmiş görünmese de vücudunuzdaki ödem gidiyor ilk olarak... Istikrarlı bir şekilde devam ederseniz de kilonuz düşmeye başlıyor :)) ben bu haftasonu biraz ipin ucunu kaçırdım patates kızartması ve yaş pasta bile yedim ama inanın çok pişmanım, yarın tekrar başlıycam...zaten 2 gün içinde vücuttaki ödem gitmeye başladığı için havası alınmış balona dönüyorsunuz :d (yanlış anlamayın tabii kendi tecrübelerimi yazdım )

bu arada ben elma diyetine takviye olarak nival zayıflama macununu kullanıyorum onun da büyük bir etkisi var:)) (aktarlarda bulabilirsiniz bitkisel ve hiç bir yan etkisi yok)

Mavi sen kaç haftada kaç kg dan kaç kg düştünnnnnnnnnn ve sadece bu elam diyetiylemni düştün kg veripte geri alıyolarmıı merak ediyorum

2 haftada düştüm tabi ilk tartılmamda regldim o yüzden ben ilk haftayı 4 kilo 2. haftayı 5 kilo yani 2 haftada 9 kilo vermiş olurum canım evt sadece elma diyetiyle ama ben sabah kahvaltıda form bisküvisi yiyorum kahvaltı yapmıyorum süreklide sıcak su içiyorum bazen günde 3 litreyi geçiyor ilk uyandığımda elma sirkeli su içiyorum bide o var tabi ve benim işim genellikle dışarda gün içinde çokk yürüyorum ve pazar günleri serbest günüm pazar günü yapmıyorum 6 gün yapıp 1 gün duruyorum yani 2 haftada 9 kilo verdim abartmıyorum kesinlikle neden abartayımki vermesem derim veremiyorum diye neden insanları yanlış bilgilendirimki

Slmm kızlar
pazar günü çok kaçakamlı oldu bn kahvaltı her zamn ki gibiydi ama ögleyin tost yedim derhane oluyo bnm yaa:18::18::18::18:
Neyse bu hafta sıkı tutmam lazım hafta sonları dagıtıyorum çünkü kendimi dengelemem lazım yani hafta içi ile hafta sonunu
sabah kahvaltım
4 zeytn
1 k.k. Peynir
biraz lor
yarım cviz
1 from etimek
2 adt yulaflı
şekersiz çay

elma diyetini kendi yaptıgım şekilde devam ediyorum bakalım artık en azından böyle dengelerim akşama kadar elma akşamda evde ne varsa artık onuda yarın yazarımmm

kızlar bu hafta bende aranızdayımmm
c.tesiye kadar kaçamaksızz bir elma diyeti yapmam lazımmm
sabah kahvaltı olarak 2 dılım ekmek yerıne sımıt yedım ama bu bu hafta içinde yaptıgım ılk ve son kaçamak olacakk
cumaya kadar bakalım durum neyı gösterecekk

Bu pazar bende abarttım biraz :26: :26: sabah eşimle kahvaltıya gittik sıkma yedim akşamda eşim hafta arası söz verdiği gibi hamburger aldı yanındada patates bir güzel onuda yedimm yaa olsun bu bana ödüll oldu ama gerçekten ihtiyacım varmış farkettimki benim psikoloji gidiyor ama olsun daha 2 hafta var devammmm 10 kilo daha vermem gerekkkkkk Tabi sonrasında hedef değişecek benim inşallah yaza kadar en fazla 60 olacam ama elma diyeti ile devam etmicem 5 günde 5 kilo ile ne kdarda verebilirsem

canım sanırım sen 2 hafta bu diyeti yaptın ve bu 3, haftan
geçen hafta 5 kılo verdıgını hatırlıyorum
pekı 2 haftada toplam nekadar verdın

selam kızlar..
bugün bende elma diyetine başladım..diğer yöntemleri denedim fakat bir türlü istikrar sağlayamadım..
çok iştahlı bir yapım var...bir türlü kendime engel olamıyorum..karnım tokken artık bişe yemicem diyorum fakat bir süre sonra kıtlıktan çıkmış gibi ne varsa saldırıyorum.tatlıya ayrıca bi düşkünlüğüm var zaten...
normal diyete 5 ekim 20011 de başladım..2 haftada 3 kilo verdim..üstünden 4 ay geçmesine rağmen yaptığım tüm çabalar 2 ileri 2 geri şeklinde devam edip durdu..çünkü dayanamayıp yiyorum sonra sporla falan dengeliyorum..benimle diyete başlayan bazı arkadaşlar 7-8 kilo verdiler bense hala aynıyım..hatta 3 kilonun 1kilosunuda geri almış durumdayım malesef..bu sabah tartıldığımda 74.2 gördüm ve perişan oldum..
şimdi ise burda yazılanları okudum ve beni çok cezbetti..çünkü mart sonuna kadar 65 olmak istiyorum..buda 9 kilo demek.okuduklarıma bakılırsa 25 günde çok rahat veririm gibi geliyor..tabi dayanabilirsem..elma beni normalde acıktırır..nasıl dayanıcam bilmiyorum..
elma ile ilgili olan deneyimlerimi bende burda paylaşmak istiyorum..
sabah kahvaltımı 7:30 da yaptım ama sıkı bir kahvaltıydı..
evde olduğum için pek zorlanmadım.ilk elmamı saat birde yedimşimdi ise açlık hissetmeye başladım..yeşil çayımı içicem umarım tok tutar..ikinci elmamıda 3 de yicem.umarım çektiğimiz sıkıntılara değer..hepimize büyük sabır diliyorum..kolay gelsin arkadaşlar...

Hoşgeldin canım umarım isteğin kiloya ulaşırsın

inş hedefine ulaşırsın

2 Haftada toplam 9 kilo verdim canım evt 3. haftam ilk haftada 4 kilo vermiştim

2 haftada çok ıyı bı kılo kaybı.pekı arada hıc kacamak yapmadınmı?
acıkcası haftaiçi degilde haftasonları benım gözümü korkutuyor.
yanı 5 gün tamamen uyup 2 gün çok abartmadan yiyip 2,hafta tekrar devam etsek 9 kılo olmasada 6 kılo falan verılır heralde

Ben 6 gün yapıp 1 gün dinleniyorum o da pazar oluyor canım hafta arası kesinlikle kaçamak yapmıyorum hep pazara saklıyorum Zaten bu tür diyetlerde böyle 1 2 gün ara vermek lazımmış öyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…