- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
sen tamamen uyguladın mı cnm:44::44:
Ben birebir uyguluyorum ama canım ve son elmamı 8 de pek nadiir yiyorum en geç 6 da bitiriyorum ondan sonrada hiç bişey yemiyorum gerçekten aç geziyorum ya
bugün yazamadım size yoğundum.ben iki gündür çok kötüyüm.midem fena oldu.istifra edemem ben asla 2gündür etmek istedim mahvoldu midem.4sene önce ülser geçirmistm belki hassasiyet kalmıştır dedim.bunu yapamıyacağım heralde kızlarbirde bnde şekerde varya 2gündür yerçekimine kafa tuttum resmen beni aşağı aşağı çekiyordu :) bayıldım bayılacam.asyacım bende bu akşam karatay listemi aradım aklıma düşürdün iyide ettin galiba ona dönüş yapacağım.bu 11kg mı kaç ayda verdin tatlım¿Birde kızlar new fx15 die birşey duydum aranızda kullanan yada yakınında kullanan varmı¿
Mavi sen kaç haftada kaç kg dan kaç kg düştünnnnnnnnnn ve sadece bu elam diyetiylemni düştün kg veripte geri alıyolarmıı merak ediyorum
Bu pazar bende abarttım biraz :26: :26: sabah eşimle kahvaltıya gittik sıkma yedimakşamda eşim hafta arası söz verdiği gibi hamburger aldı yanındada patates bir güzel onuda yedimm yaa olsun bu bana ödüll oldu ama gerçekten ihtiyacım varmış farkettimki benim psikoloji gidiyor ama olsun daha 2 hafta var devammmm 10 kilo daha vermem gerekkkkkk Tabi sonrasında hedef değişecek benim inşallah yaza kadar en fazla 60 olacam ama elma diyeti ile devam etmicem 5 günde 5 kilo ile ne kdarda verebilirsem
canım sanırım sen 2 hafta bu diyeti yaptın ve bu 3, haftan
geçen hafta 5 kılo verdıgını hatırlıyorum
pekı 2 haftada toplam nekadar verdın
selam kızlar..
bugün bende elma diyetine başladım..diğer yöntemleri denedim fakat bir türlü istikrar sağlayamadım..
çok iştahlı bir yapım var...bir türlü kendime engel olamıyorum..karnım tokken artık bişe yemicem diyorum fakat bir süre sonra kıtlıktan çıkmış gibi ne varsa saldırıyorum.tatlıya ayrıca bi düşkünlüğüm var zaten...
normal diyete 5 ekim 20011 de başladım..2 haftada 3 kilo verdim..üstünden 4 ay geçmesine rağmen yaptığım tüm çabalar 2 ileri 2 geri şeklinde devam edip durdu..çünkü dayanamayıp yiyorum sonra sporla falan dengeliyorum..benimle diyete başlayan bazı arkadaşlar 7-8 kilo verdiler bense hala aynıyım..hatta 3 kilonun 1kilosunuda geri almış durumdayım malesef..bu sabah tartıldığımda 74.2 gördüm ve perişan oldum..
şimdi ise burda yazılanları okudum ve beni çok cezbetti..çünkü mart sonuna kadar 65 olmak istiyorum..buda 9 kilo demek.okuduklarıma bakılırsa 25 günde çok rahat veririm gibi geliyor..tabi dayanabilirsem..elma beni normalde acıktırır..nasıl dayanıcam bilmiyorum..
elma ile ilgili olan deneyimlerimi bende burda paylaşmak istiyorum..
sabah kahvaltımı 7:30 da yaptım ama sıkı bir kahvaltıydı..
evde olduğum için pek zorlanmadım.ilk elmamı saat birde yedimşimdi ise açlık hissetmeye başladım..yeşil çayımı içicem umarım tok tutar..ikinci elmamıda 3 de yicem.umarım çektiğimiz sıkıntılara değer..hepimize büyük sabır diliyorum..kolay gelsin arkadaşlar...
selam kızlar..
bugün bende elma diyetine başladım..diğer yöntemleri denedim fakat bir türlü istikrar sağlayamadım..
çok iştahlı bir yapım var...bir türlü kendime engel olamıyorum..karnım tokken artık bişe yemicem diyorum fakat bir süre sonra kıtlıktan çıkmış gibi ne varsa saldırıyorum.tatlıya ayrıca bi düşkünlüğüm var zaten...
normal diyete 5 ekim 20011 de başladım..2 haftada 3 kilo verdim..üstünden 4 ay geçmesine rağmen yaptığım tüm çabalar 2 ileri 2 geri şeklinde devam edip durdu..çünkü dayanamayıp yiyorum sonra sporla falan dengeliyorum..benimle diyete başlayan bazı arkadaşlar 7-8 kilo verdiler bense hala aynıyım..hatta 3 kilonun 1kilosunuda geri almış durumdayım malesef..bu sabah tartıldığımda 74.2 gördüm ve perişan oldum..
şimdi ise burda yazılanları okudum ve beni çok cezbetti..çünkü mart sonuna kadar 65 olmak istiyorum..buda 9 kilo demek.okuduklarıma bakılırsa 25 günde çok rahat veririm gibi geliyor..tabi dayanabilirsem..elma beni normalde acıktırır..nasıl dayanıcam bilmiyorum..
elma ile ilgili olan deneyimlerimi bende burda paylaşmak istiyorum..
sabah kahvaltımı 7:30 da yaptım ama sıkı bir kahvaltıydı..
evde olduğum için pek zorlanmadım.ilk elmamı saat birde yedimşimdi ise açlık hissetmeye başladım..yeşil çayımı içicem umarım tok tutar..ikinci elmamıda 3 de yicem.umarım çektiğimiz sıkıntılara değer..hepimize büyük sabır diliyorum..kolay gelsin arkadaşlar...
2 Haftada toplam 9 kilo verdim canım evt 3. haftam ilk haftada 4 kilo vermiştim
2 haftada çok ıyı bı kılo kaybı.pekı arada hıc kacamak yapmadınmı?
acıkcası haftaiçi degilde haftasonları benım gözümü korkutuyor.
yanı 5 gün tamamen uyup 2 gün çok abartmadan yiyip 2,hafta tekrar devam etsek 9 kılo olmasada 6 kılo falan verılır heralde
Hoşgeldin canım umarım isteğin kiloya ulaşırsın
hoşbuldum ..teşekkür ederim kızlar..umarım öyle olur..inş hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?