canım geçen pazar sabahı tartıldım 73.5 gösterdi ama önemli değil sen biliyorsun ki diyete ilk başladığımda kilo veremesemde devam demiştim en azından kilo almıyorum..üstelik inanılmaz inceldim spor ve diyet bir arada olunca etkisi müthiş oluyor..pazar sabahı tartılacağım pazartesi yazarım.pazar günleri ara veriyorum biliyorsun HEM NE DİYORDUM BEN ZAMAN GEÇTİKÇE TEK KAYBEDECEĞİMİZ ŞEY KİLOLARIMIZ OLACAK.2 SEÇENEK VAR YA KİLO VERİP İNCELECEĞİZ YADA DİKKATSİZCE YİYİP GENİŞLEYECEĞİZ...BEN İNCELMEYİ TERCİH EDİYORUMMMM ŞEKERİM....
geldiğin nasıl bellli hemen gaza geliyorumm..BENDE İNCELMEYE KARAR VERDİM..VE İN-CE-LE-CE-ĞİM
Canım ben yaklaşık 20 gündür yapıyorum hiçte halsizlik falan hissetmedim..ama ben sabah mutlaka 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum+roka yiyorum+2 tane zeytin+1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay. sonrada akşama kadar 3 bardak yeşilçay ve 3 litre su içiyorum..akşam çok fazla acıktırıyor halsizleşiyorsun gerçi ben sporda yapıyorum o yüzden sanırım... çok acıkıncada 4 yada 5 kaşık yoğurda haşlanmış brokoli karıştırıp yiyorum inanılmaz tok tutuyor.
canım tebrik edrim 2 günde 5 kilo gitmiş bile..bu diyet detoks yerine geçtiği için haftada 2-3 gün yeterli diye düşünüyorum...ama çok dikkat et canım verdiklerini tekrardan ve çok kolay geri alabilirsin..canlarım ben bugün bitirdim aslında yarında yapacaktım ama yoruldum yaff bu kadar yeter 2 gün ara pazartesi tekrar başlayacağım 108.800 ile başladım bugün 103.100
merhaba 20 gündür yapiyorum demissiniz acaba kac kilo verdiniz sorabilir miyim, mrk ettim..:)
canım tebrik edrim 2 günde 5 kilo gitmiş bile..bu diyet detoks yerine geçtiği için haftada 2-3 gün yeterli diye düşünüyorum...ama çok dikkat et canım verdiklerini tekrardan ve çok kolay geri alabilirsin..
sanırım yanlış anlamışım..belli bi süreden sonra insan sıkılıyor.zaten vücutta alışıyor.kilo verme durabiliyor. farklı taktikler bulmak lazım..arada yapılan değişiklikler vücudunda şaşırmasına neden olur..azminden dolayıda tebrik edrim..birazda banada bulaşsaydı..:26::26:canım 2 gün değil bir hafta yaptım ama harfiyen uymadım tabi süt ürünleri tükettim ben çokça ama şükür gitti tavsiyeni dikkate alacağım zaten canım bu 2 günü normal değerlendirdikten sonra pazartesi tekrar başlamam gerek o kadar çokki verilecek kilo
yakışır arkadaşıma hep beraber incelmeye devam ARTIK GENİŞLEMEK YOK.
sanırım yanlış anlamışım..belli bi süreden sonra insan sıkılıyor.zaten vücutta alışıyor.kilo verme durabiliyor. farklı taktikler bulmak lazım..arada yapılan değişiklikler vücudunda şaşırmasına neden olur..azminden dolayıda tebrik edrim..birazda banada bulaşsaydı..:26::26:
sayende şeker..pazartesini iple çekiyorum ...bence sen 72 lere inersin 73.5 diyorsun ama... yarışa başlarız artık burdaki arkadaşlarla beraber.
Arkadaşlar günaydın elma diyetine başlamak isteyenler bugün itibari ile kilolarını yazsın.. ben geçen hafta 73.5 olmuştum pazar sabahı 72.3 e düşmüşüm...pazar günü diyet yok vücut şaşırsın diye...bugün aynen devam ediyorum...
LİSTEDE OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ALINTI YAPARAK KİLOLARINI YAZSIN....HADİ HEP BERABER VEDA EDELİM KİLOLARA...
Arkadaşlar günaydın elma diyetine başlamak isteyenler bugün itibari ile kilolarını yazsın.. ben geçen hafta 73.5 olmuştum pazar sabahı 72.3 e düşmüşüm...pazar günü diyet yok vücut şaşırsın diye...bugün aynen devam ediyorum...
LİSTEDE OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ALINTI YAPARAK KİLOLARINI YAZSIN....HADİ HEP BERABER VEDA EDELİM KİLOLARA...
bende tam anlamıyla 83.5 e düşmüşüm.çok mutluyum hayatımmmmmm... Listeye ekle beni de aynen senin yaptığın gibi devam ediyorummmm şeker...
gülüm yanlış yazmışım 83.2 olması lazım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?