Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

geldiğin nasıl bellli hemen gaza geliyorumm..BENDE İNCELMEYE KARAR VERDİM..VE İN-CE-LE-CE-ĞİM

merhaba 20 gündür yapiyorum demissiniz acaba kac kilo verdiniz sorabilir miyim, mrk ettim..:)

canlarım ben bugün bitirdim aslında yarında yapacaktım ama yoruldum yaff bu kadar yeter 2 gün ara pazartesi tekrar başlayacağım 108.800 ile başladım bugün 103.100

canlarım ben bugün bitirdim aslında yarında yapacaktım ama yoruldum yaff bu kadar yeter 2 gün ara pazartesi tekrar başlayacağım 108.800 ile başladım bugün 103.100
canım tebrik edrim 2 günde 5 kilo gitmiş bile..bu diyet detoks yerine geçtiği için haftada 2-3 gün yeterli diye düşünüyorum...ama çok dikkat et canım verdiklerini tekrardan ve çok kolay geri alabilirsin..

merhaba 20 gündür yapiyorum demissiniz acaba kac kilo verdiniz sorabilir miyim, mrk ettim..:)

canım ilk hafta 77 den 72.5 e düştüm sonraki hafta 1 kilosunu geri aldım diyet yapmama rağmen.Ama ben sporda yaptığım için sanırım kas yapıyorum bu hafta tartılmadım daha...zaten çok fazla kilo vermen için çok kilolu olman lazım.Yanlız ben çok fazla inceldim sporla beraber yaptığım için..baskül çokda önemli değil inan bana ....şöyle bir örnek vereyim komşumuz 96 kiloydu 8 kilo vermiş 1 ayda farklı bir diyetle ama hiç spor yapmamış..inan hiç belli değil kilo verdiği...annemde 4.5 kilo verdi bu diyetle beraber başladık zaten inan o kadar fark var ki..sana tavsiyem sporla beraber yapman ...

canım tebrik edrim 2 günde 5 kilo gitmiş bile..bu diyet detoks yerine geçtiği için haftada 2-3 gün yeterli diye düşünüyorum...ama çok dikkat et canım verdiklerini tekrardan ve çok kolay geri alabilirsin..

canım 2 gün değil bir hafta yaptım ama harfiyen uymadım tabi süt ürünleri tükettim ben çokça ama şükür gitti tavsiyeni dikkate alacağım zaten canım bu 2 günü normal değerlendirdikten sonra pazartesi tekrar başlamam gerek o kadar çokki verilecek kilo

sanırım yanlış anlamışım..belli bi süreden sonra insan sıkılıyor.zaten vücutta alışıyor.kilo verme durabiliyor. farklı taktikler bulmak lazım..arada yapılan değişiklikler vücudunda şaşırmasına neden olur..azminden dolayıda tebrik edrim..birazda banada bulaşsaydı..:26::26:

canım tamda dediğini yapıyorum ben bu 2 gün normal beslenme yapıyorum şaşırsın diyepazartesi tekrar başlayınca yine verebilirim diye düşünüyorum inşallah sen neler yapıyorsun diyeet spor

sayende şeker..pazartesini iple çekiyorum ...bence sen 72 lere inersin 73.5 diyorsun ama... yarışa başlarız artık burdaki arkadaşlarla beraber.

kızlar ben de sizinle başlamıştım diyete halen kendimce devam ediyorum 1 haftadır misafirlerim var 3 4 gün daha burdalar pek sağlıklı yapamıyorum akşamları 9 da yemek yiyoruz akşam tatlıları da cabası ama tekrar düzenli olarak başlayıp devam edeceğim ama liste yapmak daha motive edici önümüzdeki hafta liste hazırlamayı öneriyorum tamam ben becerebilirsem hazırlarım

Arkadaşlar günaydın elma diyetine başlamak isteyenler bugün itibari ile kilolarını yazsın.. ben geçen hafta 73.5 olmuştum pazar sabahı 72.3 e düşmüşüm... pazar günü diyet yok vücut şaşırsın diye...bugün aynen devam ediyorum...

LİSTEDE OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ALINTI YAPARAK KİLOLARINI YAZSIN....HADİ HEP BERABER VEDA EDELİM KİLOLARA...

bebeğim günaydın...

bende tam anlamıyla 83.5 e düşmüşüm.çok mutluyum hayatımmmmmm... listeye ekle beni de aynen senin yaptığın gibi devam ediyorummmm şeker...

80 kiloyum.hedef 60 ın altına inebilmek:) kilo çizelgesi varya şu altta onu nasıl yapabilirimmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…