Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

eflal333 canım sen kaç kilo verdin?kaç gün oldu başlayalı?

canım benim 4.gün oluyor ama bugün tartılmadım dün 106 yı gördüm 108 küsürdü yarın tartılcam sonucu yazarım dünde kaçamağım oldu zaten bakalım bugün tartılmadım spor ekledim birazda sen de deneyebilirsin ne kaybedeceksin ki ama kazancın olabilir

evet kızlarrr sabah tartıldım 105.800 hiç ena değil ne dersiniz bakalım pazara kadar neler olacak herkese başarılar diliyorum

huuu bizim kızlar hep kaybolmuş sanırım..yeni arkadaşlar slm biz daha önceden başladık bu 3. hafta diyete...liste yapalım isterseniz daha çok motive oluruz..içinizden organize edecek biri var ise başlayalım .....

elmanaz ben başladım pazara kadar devam edeceğim ama sen daha tecrübelisin sanki rehber olursan ben seve seve uyarım

kızlar merhaba bende katılmak istiyorum müsade ederseniz...henüz tartılmadım ama sabah işe gelirken uzun zamandır giymediğim bi pantolonum vardı değişiklik olsun onu giyeyim dedim demez olaydım içine giremedim ağlayacaktım neredeyse,ben küçüklüğümden beri hep tombalaktım ama tartıdan nefret ederim bu zamana kadarda hiç merak edip tartılmadım malum kiloluyum ya görecegim tablo karsısında depresyona girerim die hiç tartılmadım.bu sabahki yasadığım olay ve temmuzda tüp bebek yaptıracak olmamdan dolayı kilo vermem gerekiyo.aksam eve dönerken elmalarımı ve yeşil çayımı alıcam yarın sabahta tartılıp bismillah diyip baslıycam...herkese başarılar diliyorum

tamam canım bekliyoruz seni sahalara

Şu ygs geçsin lys dönemine kadar, yani 7 hafta tekrar bu diyeti yapmayı planlıyorumm...
Uff motive edin beni, istediğiniz kadar kızabilirsiniz hattaa

ben pazar günleri ara veriyorum diyete çünkü ağır bir diyet...pazar günü tartılırım pazartesi sabah tartılmak artık...önceden listeyi ben yapmıştım ama işlerim çok yoğun ....gönüllü bir arkadaş listeyi yapsın..katılmak isteyen arkadaşlarda pazartesi itibari ile kilosunu yazsın...hep beraber kaçamaksız başlayalımm.....bu diyeti yapan biri olarak devam edin derim çünkü gerçekten çok inceltiyor ve rahatlatıyor...cildinizin güzelleşmeside cabası.. Hep beraber kurtulalım bu kilolardan...herşey bizim elimizde....

elmanaz ben başladım pazara kadar devam edeceğim ama sen daha tecrübelisin sanki rehber olursan ben seve seve uyarım

güzelim çok yoğunsun sanırım görüşemiyoruz ama ben diyete sayende devam ediyorum..etrafımdakiler hayretler içerisindeler...seninde dediğin gibi diyet yapsanda zaman geçiyor yapmasanda..kaybedilen tek şey...KİLO.. bende pazarları ara veriyorum ama bol yürüyorum.. pazar sabahı tartılıp kilomuzu pazartesi sabah yazacağız demi...bu arada 1 kilo aldım demiştin ne oldu merak ettim....bence vücut su tutuyodur

arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama birkaç sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle sadece elma yersek halsizlik vs yapmaz mı?
bir de zayıflama kürleriyle yapsak nasıl olur?:44:

canım geçen pazar sabahı tartıldım 73.5 gösterdi ama önemli değil sen biliyorsun ki diyete ilk başladığımda kilo veremesemde devam demiştim en azından kilo almıyorum.. üstelik inanılmaz inceldim spor ve diyet bir arada olunca etkisi müthiş oluyor..pazar sabahı tartılacağım pazartesi yazarım.pazar günleri ara veriyorum biliyorsun HEM NE DİYORDUM BEN ZAMAN GEÇTİKÇE TEK KAYBEDECEĞİMİZ ŞEY KİLOLARIMIZ OLACAK.2 SEÇENEK VAR YA KİLO VERİP İNCELECEĞİZ YADA DİKKATSİZCE YİYİP GENİŞLEYECEĞİZ...BEN İNCELMEYİ TERCİH EDİYORUMMMM ŞEKERİM....

eklemeyi unutmuşum ne kadar devam edeceğiz başlarsak elma diyetine??

Canım ben yaklaşık 20 gündür yapıyorum hiçte halsizlik falan hissetmedim..ama ben sabah mutlaka 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum+roka yiyorum+2 tane zeytin+1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay. sonrada akşama kadar 3 bardak yeşilçay ve 3 litre su içiyorum..akşam çok fazla acıktırıyor halsizleşiyorsun gerçi ben sporda yapıyorum o yüzden sanırım... çok acıkıncada 4 yada 5 kaşık yoğurda haşlanmış brokoli karıştırıp yiyorum inanılmaz tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…