Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hanımlar,

Bende geçen hafta bu diyeti uyguladım. Bir haftadır yazdığınız her şeyi hep okudum ama ben hiç yazmadım, belki yapamam çok agır gelir bırakırım diye düşündüm. Rezil olmıyım dedim. Ama diyet beni bile şoka uğrattı. Resmen iradem tavan yaptı, hiç bozmadım. Sadece sabahları kahvaltıya ek olarak 1 adet haşlanmış yumurta yedim ve iki günde bir 1 bardak süt içtim çünkü saçlarım dökülüyor diyet yapınca onu engellesin diye. Başladığımda 105 kiloydum şu an 101 kiloyum. 1 haftada 4 kilo gitti çok mutlu oldum. :)))

Bir arkadaşımız vücut şaşırsın diye pazar günleri yapmıyorum yazmıştı onu örnek aldığım için bende pazar yapmadım,bu sabah tartıldım, 101 im, bu kilo ile yeni haftada aranıza katılıyorum inşallah bol bol veririrz yine

canım senin adına çok sevindim.....aynen devam et....süt içmektende çekinme hergün bir bardak içebilirsin..bende yoğurt yiyorum...

vayyy arkadaşıma bak aynen devam ediyoruz hayatım...seninde dediğin gibi kilo vermişim bu hafta..bende çooook mutluyum bakalım bu hafta ne olacak..

canım senin adına çok sevindim.....aynen devam et....süt içmektende çekinme hergün bir bardak içebilirsin..bende yoğurt yiyorum...
liste yapalım ozaman arkadaşlar

LİSTEYE KATILMAK İSTEYENLER ARKADAŞLAR ALINTI YAPARAK KİLOSUNU YAZABİLİR..
antsibel:72.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:83.2

PAZAR SABAHINA KADAR TARTILMAYIN ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ;GERÇEK KİLO 1 HAFTA İÇERİSİNDE BELLİ OLUR...

elmacilar bugun benim birinci gunumbenide listenize ekleyin 78 kiloyla basladim bakalim cumaya ne olacak

sibelcim 1 haftalık kısa hedefler belirlesek daha iradeli oluruz zannediyorum ne dersin? mesela benim 64 gibi?! listeye ekleyelim mi hedefleri de

ooooo süper haberler var burda bugün evet canlar bugün ben yeeniden başladım 2 günlük aradan sonra 104 ile başlıyoruz bakalım sonuç ne olacak herkese başarılar diliyorum

canım tamda dediğini yapıyorum ben bu 2 gün normal beslenme yapıyorum şaşırsın diyepazartesi tekrar başlayınca yine verebilirim diye düşünüyorum inşallah sen neler yapıyorsun diyeet spor
ne yazıkki ben diyet falan yapamıyorum..her zaman ters tepiyor..çok iştahlı bi yapım var ve yeme krizim tutunca engel olamıyorum.sadece akşamdan sonrası dikkat etmeye çalışıyorum..bi ara yürüyordum.belim ağırdığı için ara verdim..

bir şey aklıma takıldı bu diyeti tam olarak ne kadar zamanda bırakıyoruz belli bir haftası ayı günü var mı? şu zamanda bırakırsan olmaz yada ne zaman istersen bırak gibi cevap yazarsanız sevinirim ... mesela isveç iyetine başlarsan en az 6 günde sonunda bırakmak zorunda kalıyorsun... bu diyetde de böyle bir sorun var mı?

sibelcim 1 haftalık kısa hedefler belirlesek daha iradeli oluruz zannediyorum ne dersin? mesela benim 64 gibi?! listeye ekleyelim mi hedefleri de

olabilir tabiki ama .Bazen vücut kilo veremiyor öyle bir hafta da isen 64 olamaya bilirsin.O zamanda diyeti devam ettirme şansın çok az olur.Tabi benim şahsi fikrim.Bence biz 1 hafta yapıp sonuca bakalım ve kilo vereceğimize inanalım.Ben geçen hafta okadar spor yaptım diyete sadık kaldım ama 1 kilo almıştım.O na rağmen devam ettim ve bu hafta kilo verdim.SEN KİLO VERMEYİ UNUT SADECE DİYET YAP CANIM İNAN PAZAR SABAHIDA TARTILALIM.BİR GÜN ARA VERİP TEKRAR DEVAM EDELİM.. KALDI Kİ KİLO ÇOK OLAN ARKADAŞLAR DAHA ÇOK KİLO VERECEKTİR. AMA YARIŞMAK ADINA EN ÇOK KİLO VEREN ARKADAŞI LİSTENİN BAŞINA ALIRIZ VE O FARKLI BİRŞEY YAPMIŞ İSE ONU ÖĞRENİP DİĞER HAFTA BİZDE YAPARIZ..BÖYLECE HEP BİRLİKTE EMİN ADIMLARLA HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ..

canım belli bir zamanı yok senin isteğine bağlı.Benim 4. haftam olacak bu hafta sonu ...haftanın 6 günü yapıyorum 1 gün herşey serbest hatta vücut unutsun diye fazla bile yiyorummm

tyrael: 65.3
eflal333:104

PAZAR SABAHINA KADAR TARTILMAYIN ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ;GERÇEK KİLO 1 HAFTA İÇERİSİNDE BELLİ OLUR...
ooooo süper haberler var burda bugün evet canlar bugün ben yeeniden başladım 2 günlük aradan sonra 104 ile başlıyoruz bakalım sonuç ne olacak herkese başarılar diliyorum

elmacilar bugun benim birinci gunumbenide listenize ekleyin 78 kiloyla basladim bakalim cumaya ne olacak

tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78

canım belli bir zamanı yok senin isteğine bağlı.Benim 4. haftam olacak bu hafta sonu ...haftanın 6 günü yapıyorum 1 gün herşey serbest hatta vücut unutsun diye fazla bile yiyorummm

çok saol canım haftaya bende aranıza katılabilirim şuan başka bir diyetin ortasındayım bırakmiyim artık ... bende senin gibi uygularım umarım herkes şu fazla kilo illetinden biran önce kurtulur... veee çook mutlu oluruzz

Çok haklısın canım, benim cüssemle benden 20 kilo zayıf birinin kilo vermesi hiç bir olur mu? Ben iki versem o bir verir o yüzden üzülmemek lazım. Ne kadar verirsek kardır...

arkadaşlar ben birtürlü cesaret edip başlayamıyorum 68,5 şu anda hedefim 60 lütfennnnn gazzz verin banada biraz :)

Herkese merhaba,
Geçen yıl doğum sonrası kilolarımı verebilmek için 83 kilo ile elma diyetine başlamıştım. Doğum öncesinde 68 kiloydum. Bu diyetle 70 kiloya kadar düştüm. Sanırım kilolar artık direnmeye başlayınca bende vazgeçtim. Uzun zaman tartılmayıp kendimi tartıda 75 görünce 12 martta tekrar elma diyetine başladım.. yani 22 gün kadar olmuş. Buradaki diğer arkadaşlar gibi bende Pazar günlerini ödül günü saydım kendime ve abartmadan bütün hafta hayalini kurduğum şeyi yedim tabi bana 1 kilo olarak her seferinde geri döndü. Başlarda bende diyet listesine tam anlamıyla uyuyordum. Ama zamanla ki şuan ki halim sabah 2 dilim ekmekle yaptığım sandviç ve bir kaç elma, bol su, yeşil çay, kahve şeklinde hayatıma devam ediyorum.. Yediğimde ciddi vicdan azabı çekmeye başladım. Her seferinde bu kadar gün bunun için aç kalmadın diyorum kendime. Netice itibariyle bu sabah 69 kiloydum. 22 günde 6 kilo ile vedalaşmışım. Tabi bundan sonrası benim için çok daha zor. Artık yürüyüşe başlamazsa oturmuş kilolarımda gitmeyecek
Yeni başlayanlar için tavsiyem, regli öncesi ve döneminde boşuna uğraşıp moral bozmayın. Ben öncesinde 1 haftada 0,5 vermişim. Üstüne birde malum haftada 1,2 almışım
İlk yakın hedefim 65 kendime hemen yeni bir pantolon alacağım ikinci hedefim 58.. yazın istediğim kilodayım(umarım&#61514

geçmiş olsun canımmm anlıyorum akşam hiç mi yemiyorsun ya da erken saatte mi yiyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…