Merhaba hanımlar,
Bende geçen hafta bu diyeti uyguladım. Bir haftadır yazdığınız her şeyi hep okudum ama ben hiç yazmadım, belki yapamam çok agır gelir bırakırım diye düşündüm. Rezil olmıyım dedim. Ama diyet beni bile şoka uğrattı. Resmen iradem tavan yaptı, hiç bozmadım. Sadece sabahları kahvaltıya ek olarak 1 adet haşlanmış yumurta yedim ve iki günde bir 1 bardak süt içtim çünkü saçlarım dökülüyor diyet yapınca onu engellesin diye. Başladığımda 105 kiloydum şu an 101 kiloyum. 1 haftada 4 kilo gitti çok mutlu oldum. :)))
Bir arkadaşımız vücut şaşırsın diye pazar günleri yapmıyorum yazmıştı onu örnek aldığım için bende pazar yapmadım,bu sabah tartıldım, 101 im, bu kilo ile yeni haftada aranıza katılıyorum inşallah bol bol veririrz yine
vayyy arkadaşıma bak aynen devam ediyoruz hayatım...seninde dediğin gibi kilo vermişim bu hafta..bende çooook mutluyum bakalım bu hafta ne olacak..
Merhaba hanımlar,
Bende geçen hafta bu diyeti uyguladım. Bir haftadır yazdığınız her şeyi hep okudum ama ben hiç yazmadım, belki yapamam çok agır gelir bırakırım diye düşündüm. Rezil olmıyım dedim. Ama diyet beni bile şoka uğrattı. Resmen iradem tavan yaptı, hiç bozmadım. Sadece sabahları kahvaltıya ek olarak 1 adet haşlanmış yumurta yedim ve iki günde bir 1 bardak süt içtim çünkü saçlarım dökülüyor diyet yapınca onu engellesin diye. Başladığımda 105 kiloydum şu an 101 kiloyum. 1 haftada 4 kilo gitti çok mutlu oldum. :)))
Bir arkadaşımız vücut şaşırsın diye pazar günleri yapmıyorum yazmıştı onu örnek aldığım için bende pazar yapmadım,bu sabah tartıldım, 101 im, bu kilo ile yeni haftada aranıza katılıyorum inşallah bol bol veririrz yine
liste yapalım ozaman arkadaşlarcanım senin adına çok sevindim.....aynen devam et....süt içmektende çekinme hergün bir bardak içebilirsin..bende yoğurt yiyorum...
LİSTEYE KATILMAK İSTEYENLER ARKADAŞLAR ALINTI YAPARAK KİLOSUNU YAZABİLİR..
antsibel:72.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:83.2
PAZAR SABAHINA KADAR TARTILMAYIN ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ;GERÇEK KİLO 1 HAFTA İÇERİSİNDE BELLİ OLUR..
bakalım ne kadar kilo kaybedeceğiz..
LİSTEYE KATILMAK İSTEYENLER ARKADAŞLAR ALINTI YAPARAK KİLOSUNU YAZABİLİR..
antsibel:72.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:83.2
tyrael: 65.3
PAZAR SABAHINA KADAR TARTILMAYIN ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ;GERÇEK KİLO 1 HAFTA İÇERİSİNDE BELLİ OLUR...
ne yazıkki ben diyet falan yapamıyorum..her zaman ters tepiyor..çok iştahlı bi yapım var ve yeme krizim tutunca engel olamıyorum.sadece akşamdan sonrası dikkat etmeye çalışıyorum..bi ara yürüyordum.belim ağırdığı için ara verdim..canım tamda dediğini yapıyorum ben bu 2 gün normal beslenme yapıyorum şaşırsın diyepazartesi tekrar başlayınca yine verebilirim diye düşünüyorum inşallah sen neler yapıyorsun diyeet spor
sibelcim 1 haftalık kısa hedefler belirlesek daha iradeli oluruz zannediyorum ne dersin? mesela benim 64 gibi?! listeye ekleyelim mi hedefleri de
bir şey aklıma takıldı bu diyeti tam olarak ne kadar zamanda bırakıyoruz belli bir haftası ayı günü var mı? şu zamanda bırakırsan olmaz yada ne zaman istersen bırak gibi cevap yazarsanız sevinirim ... mesela isveç iyetine başlarsan en az 6 günde sonunda bırakmak zorunda kalıyorsun... bu diyetde de böyle bir sorun var mı?
ooooo süper haberler var burda bugün evet canlar bugün ben yeeniden başladım 2 günlük aradan sonra 104 ile başlıyoruz bakalım sonuç ne olacak herkese başarılar diliyorum
elmacilar bugun benim birinci gunumbenide listenize ekleyin 78 kiloyla basladim bakalim cumaya ne olacak
canım belli bir zamanı yok senin isteğine bağlı.Benim 4. haftam olacak bu hafta sonu ...haftanın 6 günü yapıyorum 1 gün herşey serbest hatta vücut unutsun diye fazla bile yiyorummm
KALDI Kİ KİLO ÇOK OLAN ARKADAŞLAR DAHA ÇOK KİLO VERECEKTİR. AMA YARIŞMAK ADINA EN ÇOK KİLO VEREN ARKADAŞI LİSTENİN BAŞINA ALIRIZ VE O FARKLI BİRŞEY YAPMIŞ İSE ONU ÖĞRENİP DİĞER HAFTA BİZDE YAPARIZ..BÖYLECE HEP BİRLİKTE EMİN ADIMLARLA HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ..
ne yazıkki ben diyet falan yapamıyorum..her zaman ters tepiyor..çok iştahlı bi yapım var ve yeme krizim tutunca engel olamıyorum.sadece akşamdan sonrası dikkat etmeye çalışıyorum..bi ara yürüyordum.belim ağırdığı için ara verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?