aynen arkadaşımın dediği gibi yapıyorum hem tok tutuyor hemde incelmeni sağlıyor...zaten çok kafayı takarsan kilo vermen zorlaşır...önemli olan incelmen bazen zayıfladığın halde baskülde kilo aldığını görürsün... hemen paniğe kapılıp kilo aldım deme...birde hergün tartılma ...psikolojin bozulur..haftada bir gün tartıl en güzeli...mutlaka dikkat ettiğin sürece vereceksin...sabırlı ol canım...
evettt kızlarr bugün elma diyetiin ilk günün 8 gün yapacğım bakalım sonuç ne olacak başkka yapan yok mu yahu
4 kilo verdim canım günde en az 3 bardak yeşil çay sabahları ve akşamları elma sirkesi içiyorum. sporda yapıyorum sende durumlar ne
merhaba arkadaslar,ben bugun basladim elma diyetine.hedefim 58. simdiki kilom 64, boyum 1.60.
6 gun sora sonucu paylasicam,insallah veririm.
hepimize kolay gelsin.
ay ne güzeeeelbnde başlıorummm.....ben 1 aydır diyetteyim zaten 67 kiloya cıkınca direk başladım 1 ayda 3 kilo verdim su an 64üm ama böyle yavaş kilo vermeyi sevmiyorum ben herşey hemen olmalı bende yapıcam bunu. şimdi aralarda kuru kayısı incir yiyorum bunlara elmada da devam edebilirmiyim pekii???
canım hoşgeldin inşallah güzel sonuçlar alırız aralarda yediklerin güzel zaten ben tamamen aynsını yapmıyorum mesela elma incir ve ceviz tüketiyorum bence sakıncası yok ama tabi yeniyim kesinlikle yenilmeyecekse bilemiyorum ama sabah ve akşam 1 bardak da sütlü kahve içiyorum doğru mu bilmiyorum ama sanki olumsuz bir şey yaratmaz gibi
ya her bünyeye göre değişiyo bence kilo verme süreci. ben şekersiz çay içemezdim 1 aydır içiyorum. ama benim bir bağımlılığım var. türk kahvesi
türk kahvemi kesinlikle şekersiz içemiyorum ve her gün bi fincan içmezsem olmaz canım cok cekiyoo
kizlar normal siyah cay iciliyor mu ?
ay ne güzeeeelbnde başlıorummm.....ben 1 aydır diyetteyim zaten 67 kiloya cıkınca direk başladım 1 ayda 3 kilo verdim su an 64üm ama böyle yavaş kilo vermeyi sevmiyorum ben herşey hemen olmalı bende yapıcam bunu. şimdi aralarda kuru kayısı incir yiyorum bunlara elmada da devam edebilirmiyim pekii???
benim bu hafta 3.cü haftam olacak elma diyeti..77 ile başladım ilk hafta 72.5 a kadar düştüm ama spor yaparak.Pazar günleri diyet yapmıyorum.Geçen hafta 1 kilosunu geri aldım ama diyeti tam uygulayamadım işlerimden dolayı elmaları az yedim yeşilçayı içemedim falan...tek düzenli yaptığım şey spordu...hala da yapıyorum..pazar sabahı tartıldım 73.5 elma diyetine ve spora devam ediyorum...Çok kilo vermeme me rağmen inanılmaz inceldim...bi de ben kaç senedir diyet yapıp 72 ile 73 arasında gidip geliyordum inatçı kilolarım sanırım...ama kesinlikle devam ediyorum bir gr bile veremesem diyete devam ....eninde sonunda vereceğim
merhaba arkadaşım şekersiz olduğu sürece içebilirsin tabi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?