Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar formu okudum ama 50. safyada falan artık gözlerim ağrımaya başladı
Elma dediğniz arjantin yeşil elmamı o çok ekşi ama yenmezkii

kızlar cok acıktım yaaa beyaz bayrak kaldırmak uzereyim biraz ıspanak yesem ne olurrrrr

kızlar üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmm hemde çok fena akşam yemeğinde dışarıdaydım arkadaşlarımlaa salatayla başladığım yemeğe iskenderle devam ettim kendime çok kızzdım yaaaa yarın yeniden mi denesem acep

canım bazen olur böyle kaçamaklar sıkma canını afiyet olsun.Bugün kaldığın yerden devam et...

Bende bugün basladim 6 sene önce bu diyet sayesinde 20 kilo vermistim ve o kiloyla halen duruyorum ama Sporda yapiyordum basket oynuyordum arada bir ve cok bisiklet sürüyordum....

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah Amin...

canımm kızdım kendime çok ama bugün tekrar yola devam bu sefer kesinlikle kaçamak yok ölmek var dönmek yok desteğin için teşekkürler canımmmm

kızacak birşey yok önemli olan kaldığın yerden devam etmek....Rahat ol rahat rahat verelim kiloları pazar sabahı tartılıyoruz unutma canım...

kızlar diyete aynen devam ediyorum .İş yerinde bütün gün oturarak çalıştığım içinde sabah akşam mutlaka 1 er saat yürüyüş yapıyorum...boşa zaman geçirmek yok....

bende bugün toparladım kendimi yürüdüm 2 saat belki dünkülerden kurtulurum ümidiyle ama sanki midemde taş var gibi kaldı yaaaa umarım yarın açlık hissi olur arkadaşlar sabah tekrar süt ve elma ile yola devam inşallaah

yapmayın arkadaşlar bu çok sağlıksız. kalsiyumu proteini nerden alacak bu vücut... hasta olursunuz Allah korusun...

yapmayın arkadaşlar bu çok sağlıksız. kalsiyumu proteini nerden alacak bu vücut... hasta olursunuz Allah korusun...

canım günaydın benim yaklaşık 1 ay olacak.Ama ben sabah mutlaka 1 yumurta yiyorum 2 dilim ekmek yiyorum bol yeşillik falan.akşamda bir tabak yoğurt ve aralarda 2 tane ceviz+badem+fındık yiyorum..dün akşam duş aldım inan saçlarım okadar az döküldü ki hayret ettim..bide beim saçlarım çok uzun yaklaşık 1 metre falan... yani insan vücudunda hissediyor sağlıklı olup olmadığını..hem pazar günleride herşey serbest..

bende muhakkak süt içiyorum ya sabahları ya akşamları ve ceviz baden 1 kaşık pekmez muhakkak tüketiyorum onun dışında yemek ve yağdan kaçıyorum sütten değil ve proteini oradan alldığımı düşünüyorum

Biz sağlıksız bir şeyi gayet sağlıklı bir hale cevirdik arkadaşım, merak etme :))

Her sabah 1 yumurta ve 1 bardak süt içiyoruz. Sonuç olarak hem protein hem kalsiyum alıyoruz. Ayrıca kahvaltı da bolbol yetiyor,yeşillik peynir, tam tahıllı ekmek...

Saçlarım hamilelikte döküldü benim o yuzden o yumurta ve süt olmasa hemen tekrar dökülür. Çok dikkat ediyorum. Hazır yeni çıktılar, kaybetmeyelim

Bende bugün basladim 6 sene önce bu diyet sayesinde 20 kilo vermistim ve o kiloyla halen duruyorum ama Sporda yapiyordum basket oynuyordum arada bir ve cok bisiklet sürüyordum....

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah Amin...

size sorularım olacaktı
20 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz?
kaçla başlamıştınız?
diyeti aynen bu şekilde mi uyguladınız, yoksa değişiklik ypmışmıydınız?
ve şimdiki klonuz?

ne çok soru sordum:) neyse cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar MERHABA bende bu diyete başlamak istiyorum ,beni biraz bilgilendirirmisiniz, nekadar sürede 10 kilo verebilirim ve birde diyetin listesini yazabilirmisiniz, sabah öğlen ve akşam tam olarak ne yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…