Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu konuda sayfalardan birinde regl döneminde metabolizmanın daha hızlı çalıştığını okumustum regl bitene kadar tartılma bittikten birgün sonra falan tartıl şişliğin gitsin moralinde bozulmaz hem

o zaman bende varım persembe gunu başladım bu dıyete elma acayıp tok tutuyo ve tatlı ıstegı fln kalmıyo....

boy:1.64

kılo:84.4 du basladıgımda suanda 82.2

isim:nila

hedef:su anda:70

boy:160
kilo:55
hedef kilo:45
isim:yıldız

nurgül
boy:178
kilo:92
hedef kilo:75

yas 23
boy 168
kılo 70.800
verdıgım kılo 1.600
sımdıkı kılom 69.200
hedef 60

boy: 170
kilo: 67.700
hedef kilo: 57
isim: merve

o zaman bende varım persembe gunu başladım bu dıyete elma acayıp tok tutuyo ve tatlı ıstegı fln kalmıyo....

boy:1.64

kılo:84.4 du basladıgımda suanda 82.2

isim:nila

hedef:su anda:70

canım bk ben liste yaptım alıntı ile ekle sende zorlanıyom takip etmekte:)4 kşi var listede sende ekle

canım bk ben liste yaptım alıntı ile ekle sende zorlanıyom takip etmekte:)4 kşi var listede sende ekle

ben tabıkıde ekleyebılırım ama madem lıste yapmaya karar verdın ugrasmak lazım kopyala yapıstır yaparsan mesaj duzenleme panelınden lıste daha duzenlı olur...

ben her sabah 1 bardak su ve 1 elma yıyorum sonra tam bugday ekmegı 1.5 dılım bır haslanmıs yumurta zeytın peynır domates salatalık ve yesıl cayla guzel bır kahvaltı yapıyorum...ve baslıyorum su ıcmeye:)))elma yemeye:))canımıstedıkce yıyorum elmayı bı yere gıderken kucuk kucuk dogruyorum yolda atıstıyorm ıı de oluyor...mesle adun yarım fırında kofteve 2 dılım patstes ve bol salata yedım yemekte....inşallah hep boyle devam eder

liste hazirlayanlara duyrulur kilomu yarın yazacam sabah tartılınca bilmiyom tam olarak yarın sabah yazarım bendeeeeee hepimize kolay gelsinnn ben bu grubun kilo vereceğine nedense inanıyorum

liste hazirlayanlara duyrulur kilomu yarın yazacam sabah tartılınca bilmiyom tam olarak yarın sabah yazarım bendeeeeee hepimize kolay gelsinnn ben bu grubun kilo vereceğine nedense inanıyorum

bende ınanıyorumm ben dıyet yapmayı fln hıc sevmem ama bu cok rahat ve cok ıı sonuc alıyorsun her sabah tartılır oldum 1 hafta oncesıne kadar aylardır tarılmıyordum:)

canım bak ben liste yaptım sende o listeyi alıntı yap ekle hadi bakalım herkese hayırlı olsun bu kadar çok katılım beklemiordum:)

slm ben 3 haftadır yapıyorum elimden geldiğince. 5 kiloya yakın gitti. ama çok kaçamak yaptım sporu da düzenl yapamıyorum bu aralar eşim genellikle evde çarşamba günleri ara veriyorum pazar devam o yüzden yarın sabah tartılıp yazarım ben de yanlız listeyi yaparken kişiye ait özellikleri yan yana yapsak daha ii olmaz mı ? yukarıda yaptığım gibi

Son düzenleme:
bence birbirimizi sürekli olarak takip edelim arkadaşlar birlikte hareket edince bırakma kaçamak yapma oranımız düşecektir diye düşünüyorum

canım benimkiler irice oluyor ya 4 tanesi bir kilo ediyor ama demekki seninkiler ufak:d
kilom 101.500
boy.165
canım bu araa ben çok dikkatli yapmadım 6dan sonra elma yemedim saatlede yapmadım günde 4 elma yedim bitaanem

canım benimkiler irice oluyor ya 4 tanesi bir kilo ediyor ama demekki seninkiler ufak:d
kilom 101.500
boy.165
canım bu araa ben çok dikkatli yapmadım 6dan sonra elma yemedim saatlede yapmadım günde 4 elma yedim bitaanem

ya bende çok dikkat etmiyom yediğim elma sayısına ve zamanına yanı dırek acıkınca yerim yiyebilidiğim kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…