kızlar benaıde alın aranıza bende salı gunu basladım burayada yenı uye olabıldım. salı basladım 70.800 ıle bu sabah tartıldım 69.200 kg kılo geldım yanı 5 egl olabgunde 1.600 vermısım az sanırımbıde yarın regl olucam kılo verebılırmıyım acaba ya hedefım 60
boy:160
kilo:55
hedef kilo:45
isim:yıldız
kızlar şimdi herkesin boy kilo isim yaş istiyorum
liste yapcam
tabi hedef kilolaarıda yazalım
pazartesi tartılalım ben zaten evime gidince tartılcam tartım yok:)
bu arada asönsör kullanmayalım her yere yürüyelim mümkünse havalarda düzeldi ben her gün 1.5saat okula yürüyom mesela sizde okula öle gidin mesala otobüs kullanmasyın
o zaman bende varımpersembe gunu başladım bu dıyete elma acayıp tok tutuyo ve tatlı ıstegı fln kalmıyo....
boy:1.64
kılo:84.4 du basladıgımda suanda 82.2
isim:nila
hedef:su anda:70
canım bk ben liste yaptım alıntı ile ekle sende zorlanıyom takip etmekte:)4 kşi var listede sende ekle
bence de :))
bu arada siz sadece elma m yiyeceksiniz yoksa öğle ve akşama bişeyler yiyecek misiniz
liste hazirlayanlara duyrulur kilomu yarın yazacam sabah tartılınca bilmiyom tam olarak yarın sabah yazarım bendeeeeee hepimize kolay gelsinnn ben bu grubun kilo vereceğine nedense inanıyorum
liste hazirlayanlara duyrulur kilomu yarın yazacam sabah tartılınca bilmiyom tam olarak yarın sabah yazarım bendeeeeee hepimize kolay gelsinnn ben bu grubun kilo vereceğine nedense inanıyorum
canım bak ben liste yaptım sende o listeyi alıntı yap ekle hadi bakalım herkese hayırlı olsun bu kadar çok katılım beklemiordum:)
nurgül
boy:178
kilo:92
hedef kilo:75
yas 23
boy 168
kılo 70.800
verdıgım kılo 1.600
sımdıkı kılom 69.200
hedef 60
boy: 170
kilo: 67.700
hedef kilo: 57
isim: merve
isim:------yaş:--------boy:--------başlangıç kilo:-------verilen:--------mevcut kilo:---------hedef:
NİHAL-----28---------1.70-------------- 70-----------------4.7---------------65.3---------------52
MERVE----21---------1.70 -------------67.7----------------____-------------____--------------57
bende ınanıyorumm ben dıyet yapmayı fln hıc sevmem ama bu cok rahat ve cok ıı sonuc alıyorsun her sabah tartılır oldum1 hafta oncesıne kadar aylardır tarılmıyordum:)
yok ben bayağıdır diyetteyimondan yeni bir başlangıç olmayacak yani bnm içn
canım benim bildiğim 8 veya 10 elma arası değişior alınca saydıdım bi kaç kere:)kaç saatte bi elma yicez canım ya kimse sorumu cevaplamıo kaçta kescem yemeyi bide kaç bardak su?yıldız 55
merve 69
eflal ?kilonu yaz canım
:)
canım benimkiler irice oluyor ya 4 tanesi bir kilo ediyor ama demekki seninkiler ufak:d
kilom 101.500
boy.165
canım bu araa ben çok dikkatli yapmadım 6dan sonra elma yemedim saatlede yapmadım günde 4 elma yedim bitaanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?