maaşallah canım hadi bakalım hayırlı olsun.bende bu sabah tartıldım 78 ile başladım vee suan 75:)) bugun serbest ama aksam yürüş yapıcam yarın tekrar başlıyorum ıns
merhaba,ne zamandır takip ediyorum bu diyete başlamak istiyorum... ama sorularım var. ben hergün 1 bardak tarçınlı light süt içsem ve diyetime akşamları yağsız ve light yoğurtlu salata eklesem olur mu ki?
sanada canımm sanada maşallah acaba ben 70leri görebilecekmiyimdevamını diliyorum canım bende sporuma sahip çıkmak için karar aldım her gün bir saat yürüsem süper olacak takipteyim ona göre
canım benden tecrübeli arkadaşlar onlar daha iyi bilir ama ben süt içiyorum yoğurtta tüketiyorum lıght da değil normal tüketiyorum protein almak gerek bence uygundur tüketebilirsin
bende yarın başlıyorum bu dıyete kılom 69
canım karalahana yogurt süper oluo bende yapıom:)1 nisan da spora başladım sınavlarımdan dolayı hafta da 2gün gidebiliyorum yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum yağ tuz un şekeri mümkün oldukça azalttım yıllardır kahvaltı da yeşil çay içiyorum zaten tuzsuz zeytin ve peynir çavdar ekmeği yanına yağ yakıcı ve selülit giderici etkisi olan yarım greyfurt yiyorum
öğle ve akşama kabak salatası kara lahanaya sarımsaklı yoğurt yapıp yiyorum yada ton balıklı salata yada yeşil salata 1 parça tavuk ızgara gibi yiyecekler yiyorum
birde kiraz sapı yeşil çay rezene avakado yaprağı mısır püskülü karışımı bitki çayım var ödem attırıcı aklıma geldikçe onu içiyorum ara öğün olarak yine yarım greyfurt yiyorum
69.7 ile basladım spora ve diyete bugün 67.7 kiloyum
yarın itibariyle biraz değişiklik yapıp sabah kahvaltısını ve öğle yemeğini yiyip 2 saatte bir elma yemeğe başlayacağım akşam yemeğinide elma olarak sonlandıracağım
kahvaltıda 2 alternatifim var spora gideceksem çavdar ekmeği peynir zeytin domates yumurta gitmeyeceğim günler ekmek yerine greyfurt çiğ(kavrulmamış) badem fındık kuru üzüm ceviz içi ve kayısıdan birer tane yiyeceğim tadımlık peynir, maydanoz ve tabiki yeşil çay öğleyin salata brokoli çorbası gibi kalorisi düşük yiyecek belki tuzsuz 1 tane etimek yiyeceğim kalan zamanımı su çay ve elma ile geçireceğim arada bir akşam yemeği yerine 2 kaşık yoğurda elmayı rendeler yerim yoğurdun da yağ yakıc etkisi var malum.
Umarım sağlklı ve verimli olur hafiflik açısındanSanırım herkes zamanla elma diyetinin aslını değiştirmiş kendine uyarlamış buda benim uyarlamam oldu
güzel olur ıns canım tamam bende takipteyim.70 leri degıl 50 lileri gorururz ınssss:)))
1 kilo eelma ortalama 4 en fazla 5 elma ediyor arkadaşlar bende varım yarışmada beni eklemyi unutmayın aman
canım karalahana yogurt süper oluo bende yapıom:)
kuruyemiş fazla yeme kurumeyvede dikkat et baya aldırıyor kilo ben bayılırım kuryemişlere abur cubura değilde özellikle ceviz üzüm süper oluo ya:)kuru incirde ama yemem asla:)
bende kuru üzüm fındık ikilisini seviyorum ama öyle kaseye falan doldurmuyorum 1er tane falan yiyorum, yarım ceviz light peynirden bir çatal alıyorum ikisi harika oluyor 1 fındıkla bir bademi de kuru kayısının içine koyuyorum üzerine de 1 kara üzüm kurusu bitmiştir bir daha el uzatmak yok :)) tuzsuz kavrulmamış aldım özellikle de :)
kabağı rendeleyip tavada yağsız kavuruyorum kendi suyu ile üzerine tad verecek kadar yoğurt biraz sarımsak hafif oluyor oda kara lahana kadar olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?