arkadaşlar bugun akşama kadar karar verın eğer sıze uyuyorsa ben sıze pcmde tablo olustururum başlarız azimle yağları vermeyeee
bizim sonuçlar pazartesi olur çünkü elma diyetinde pazar günleri ara veriyoruz..yada siz cuma yapacaksanız bizi listeye eklemeyin benle sibel beraber devam ederiz....antsibel kullanıcısından alıntı
KIZLAR PAZAR GÜNÜ TARTILANLAR KİLOSUNU YAZABİLİR...
antsibel:77/72.3/71.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78
hayalcik: 70.800/ 69.200
Bu listeye göre yeni liste yapsın gönüllü bir arkadaş
arkadaşlar bugun akşama kadar karar verın eğer sıze uyuyorsa ben sıze pcmde tablo olustururum başlarız azimle yağları vermeyeee
canım cuma orda yap pazartesi burda ne fark eder... Ki .... Pazar günleri ara verildiği için cuma olmaz......
canım eline sağlık ama benim 101.500 bir kaç seer belirtmiştim ama bu haftaya ben 101.500 ile başladım yani dün
tamam canım yaza kadar 80 i görürsün bence senn
cnm sen bi liste yapmıştın ya tek listeye toplayalım diyoruz pazartesiden pazartesiye tartılacağız diyede anlaşmıştık sen ilgilenmek istiyorsan hala herkesi tek listeye toplasan karışıklık olmasın
kızlar ben liste yapmıştım ama takip edemiorum okula gidip geliom yoğun oluo benim yaş20 kilo 55 hedef kilo 45 adım yıldız herhün 1 sat yürüorum benide listee hangi arkadaş ilgileniosa eklesin(ölmek var dönmek yok:)
septik yani mervecim bugün neler yedin yaz bana bekliom haberini ben 4 elma sabah menemen 1 dilim ekmek 3 bardak yeşil çay aralardda lahana salatası tabi yağsız:)
canım nie o kadar az yedin elma ben 7 tane yedim 1 kilo etmezki o 8-10 tanesi anca 1 kilo edio
canım benım sen zaten cok zayıfsın ben senın kılona geldıgımde havalara ucucam benım hedefım 55 30 hazıranda 55 olmam lazım ben dıyete 75 le başlamıstım bu sıte sayesınde ben 7 kg verdım cok sukurr
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:88.5/83.2/82.6
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78
hayalcik: 70.800/ 69.200
ben bu arkadaşları kayıta aldım başlangıç kg ilan ettim katılan arkadaşlar alıntıyla kendi kg larını yazsınlar lütfn
1,5 ayda 7 kg verdım benım boyumsenden uzunmuş 1.59 :)canım bnm ne kadar sürede 7 kilo verdin canım ama bnm boyum çok uzun değil 158 im dürüstçe sölüorum bak 160 bile değil:)snn boy kaç benim 50 olmam lazım aslndda ama sevgilim zayf sevio:)çnkü tnştgmzda 45 kilodum
septik yani mervecim bugün neler yedin yaz bana bekliom haberini ben 4 elma sabah menemen 1 dilim ekmek 3 bardak yeşil çay aralardda lahana salatası tabi yağsız:)
1,5 ayda 7 kg verdım benım boyumsenden uzunmuş 1.59 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?