şmdi bu diyeti yapıp haftada kaç kilo verdinz ?
aynen ya bnde merak ettm..sağlıklı olmasına sağlıklı ama birden kesersek yemeği, ha bire elma elma bilmem ki nasıl olur..yavaş yavaş mı başlasak acaba...ilk hafta ısınma turu olarak
elmanaz bişi sorcam cnm saat 13:30da 1 saat 18:00 de 3 tane yedim akşam 19:45te 1 elma daha yersem 750-800 gr elma yemiş olcam akşam yemeği yemicem 1 kiloyu bitiremedim 20:00 e kadar 1 kiloyu bitireyimmi gerek yok mu?bugün hep dışarlarda koşuşturdum eve geldim 20 tanede mekik çektim elma yemeye fırsatım olmadı( aç değilim tok da değilim. doğru düzgün su da içemedim yatana kadar 3lt su içmiş olurum (1,5 lt içtim) çok soru soruyorum ama yapmışken düzgün olsun (yarından itibaren 2 saatte bir yemeye dikkat edersem)bu diyet bu şekilde tamammıdır???
mervecim sen sıkma canını zaten 1 2 hafta içinde bazı arkadaşlar devam edemeyip kayboluyorlarbiz sibellerle 1 ay önce başladık diyete o zaman da listemiz kalabalıktı ama 2 3 kişi kaldık. çok sıkı yapanlar bırakıyorlar diyeti. aslında herkes eklenti ile listenin son haline kendini ve kilosunu eklese daha kolay olur bu tatsızlıklar hiç olmaz. ama herkes yapamıyor zannediyorum. neyse sen zaten oldukça profesyonel çalışıyorsun bu konuda. destekliyorum seni. dediğim gibi elmanaz arkadaşımız da birlik olmak istediği için bunları demiş. herşey tatlıya bağlansın inşallah. ama ben de sibel in listeye eklenmesi taraftarıyım.
bu arada benim ara verme günümdü ama biraz fazla kaçırdım snırım sabahtan iyidi. ama herşey 3 te öğle yemeğinde başladıeşim evde bugün tabağında bitiremediği pilavı ben tükettim öle krıntı falan değil baya bildimiz bi porsiyon yanında bi leğen abartmıyorum yağsız salata onun üzerine ekmek arası köfte ki bu akşam 9 da. bimden aldığım kurabiyeler çikolatalar ve en son da üzeine çekirdek üff ne yemişim ama neyse 2 gün çok sıkı yapmak lazım
iyi geceler bayanlar, bende diyeti birakmamak icin cok siki yapmiyom galiba.. yani kahvalti disinda butun gun elmayla durmuyom denebilir. bugun 2 elma ve saat 5 de bi bi tabak pilav ile 2 kasik yogurt yedim...:s
Günaydın arkadaşlar :)
Bende kahvaltımı ettim, elmaya devamRegl oldum bugün, göbiş şişti feci, umarım buna ragmen kilo veririm bu hafta, vermesem de aynı çıksam süper olur çünkü o şişlik gidince haftaya pazar tartıda baya eksik çıkarım, 2-3 kilo gider belki.
canım tebrik ederim... çok güzel kilo vermişsin..bende 83,5 kg olmuşum çokkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ilk başladığımda biliyorsun 87 kioydum pazartesiye kadar 1 kilo vemiştim..sabah itibari ile 83.5 kg....bende yarın ara vereceğim sonra yine devam...
33:
87kg ------------------------83.5 kg
hayırlı olsun yeni işin..regl döneminde vücut su tutsa bile metabolizma daha hızlı çalışır.umarım bittiğinde kilolarından arınmış olursun canım...
canım günaydın şişliği boşver diyete aynen devam et..Metabolizman daha iyi çalışıyor şuan ...bunun kıymetini bil ve pozitif düşün...mutlaka kilo vereceksin...inan bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?