Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydıııııın:)
bende şimdi kahvaltımı yaptım spora gitmek için hazırlanacağım 2 saatimi spor salonunda geçireceğim herkese kaçamaksız bol elmalı günler :)

Günaydın arkadaşlar :)

Bende kahvaltımı ettim, elmaya devam Regl oldum bugün, göbiş şişti feci, umarım buna ragmen kilo veririm bu hafta, vermesem de aynı çıksam süper olur çünkü o şişlik gidince haftaya pazar tartıda baya eksik çıkarım, 2-3 kilo gider belki.

sabah 8 gibi kahvaltımı ettim ama saat 13:30 oldu ben ne bir su içebildim ne elma yiyebildim henüz eve geldim doğru mutfağa koştum ve ilk elmamı ısırdım
bayılıyorum bu elmaya umarım bıkmam

dün epeyce serbest bi gün geçirdiğim için bugün daha sıkı yapmak için çabalıyorum
sabah kahvaltıda> 1 domates, 1 salatalık yarım dilim ekmek 1 dilim light peynir, 3 zeytin, yeşil çay
1 lt su

okulda:
8:30 yeşilçay
9:30 elma
10:15 yeşil çay
11:00 süt
12:00 elma
13:30 1 yeşil elma, 1 kayısı, 1lt su

yanlız sadece 1 elmam kalmış akşam eşimin getirmesini beklicem bebekle çıkmak zor oluyo inşallah dayanırım o saate ancak közleme kırmızı biberle idare edebilirim zannediyorum üzerine acı pul biber de eklersem ii olur. acının metabolizmayı hızlandırdığını biliyorsunuzdur.

arkadaşlar insilün kullanan diyabet hastası bu rejimi yapabilirmi bilgisi olan varmı arkadaşımın ablası soruyor benim diyet güzel gidiyor 2ayda 50ye düşmem gerek :18:

aynen ya bnde merak ettm..sağlıklı olmasına sağlıklı ama birden kesersek yemeği, ha bire elma elma bilmem ki nasıl olur..yavaş yavaş mı başlasak acaba...ilk hafta ısınma turu olarak

canım ilk hafta 3,5 yada 4 kilo verirsin ondan sonra yavaşlar... 1 kiloya kadar bile düşebilir..üstelik kaç kilo olduğunda önemli...100 kg falan isen haftada 8 kg verebilirsin..

elmanaz bişi sorcam cnm saat 13:30da 1 saat 18:00 de 3 tane yedim akşam 19:45te 1 elma daha yersem 750-800 gr elma yemiş olcam akşam yemeği yemicem 1 kiloyu bitiremedim 20:00 e kadar 1 kiloyu bitireyimmi gerek yok mu?bugün hep dışarlarda koşuşturdum eve geldim 20 tanede mekik çektim elma yemeye fırsatım olmadı ( aç değilim tok da değilim. doğru düzgün su da içemedim yatana kadar 3lt su içmiş olurum (1,5 lt içtim) çok soru soruyorum ama yapmışken düzgün olsun (yarından itibaren 2 saatte bir yemeye dikkat edersem)bu diyet bu şekilde tamammıdır???

Son düzenleme:

canım önemli olan belli aralıklarda yemen amaç az kalori ile metabolizmayı sürekli çalıştırmak.Eğer o gün çok yoğunsan ve 1 kiloyu bitiremediysen..oturupda akşam yiyemediğin bütün elmaları yiyip kendine işkence etme..ertesi gün düzenli yapmaya çalış...akşamlarıda uyumadan bir tabak yoğurt ye..daha etkili olur..evet o şekilde yaparsan tamadır...sormak istediğin birşey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım.Gerçi sen Elmanaza sormuşsun ama ben görünce yardımcı olayım dedim...

Güzel kızlara kocamannnn günaydın.... umarım diyetler iyi gidiyordur.....sabah sporumu yaptım.Kahvaltımıda yaptım...elmalarım ve yeşilçayım beni bekliyor artık...

canım ara verme gününde olduğun için sorun yok .Hem vücutda elma diyeti unutmuş olur.Bu arada elmanaz gayet iyi niyetli bir şekilde konuşmuş çünkü bazı arkadaşlar liste olmadan diyete devam etmiyor..Benim içinde listede olmak çok önemli değil biliyorsunki 1 aydan fazla oldu bu diyete başlayalı...o yüzden liste konusunda konuşmak bile çok saçma canımcım..ben elmanazla bana yaparım bir liste

iyi geceler bayanlar, bende diyeti birakmamak icin cok siki yapmiyom galiba.. yani kahvalti disinda butun gun elmayla durmuyom denebilir. bugun 2 elma ve saat 5 de bi bi tabak pilav ile 2 kasik yogurt yedim...:s

canım hedefine ulaşmak için bence pilav yememelisin..boş boşuna zaman kaybetmiş olursun..ne yemek istiyorsan ertele haftanın bir günü de diyete ara verdiğinde belli ölçülerde ye..başarabilirsin..ben öyle yapıyorum ve çok işe yarıyor..

canım günaydın şişliği boşver diyete aynen devam et..Metabolizman daha iyi çalışıyor şuan ...bunun kıymetini bil ve pozitif düşün...mutlaka kilo vereceksin...inan bana...

kaç günde bu kadar kilo verdinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…