Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım yeni arkadaşlardan ses çıkmıyo nerdeler ki yoksa bıraktılar mı ?

günaydın canım...zaten ilk bir kaç gün yeni gelenler azimle başlıyor liste yapalım falan diyorlar sonra kayboluyorlar..Kalıyoruz başbaşa.... ama biz aynen devam edelim canım ben kilo vermesemde aynen devam ediyorum..Bu arada sabah kahvaltıda roka ye..inanılmaz bağırsakları çalıştıyor....hazmı kolaylaştırıyor...

kaç günde bu kadar kilo verdinz?

günaydın diyete ilk başladığım hafta 3,5 kg vermiştim sanırım tam hatırlamıyorum ama ..yanlız 1 ay önce 88.5 ile başlamıştım sabah tartıldım tam 81.5 olmuşum....yanlız inanılmaz inceldim.....bu diyetle ilk hafta çok veriyorsun ama sonra diyer diyetlerle aynı ..ortalama 1 yada 1,5 kg falan tabi kilonun çokluğunada bağlı

günaydın arkadaşlar sanırım merve arkadaşımız yaptığım eleştiriden dolayı darıldı ve liste yapmıyor ..sorun değil
pazartesi herkes yazsın kilosunu eski gibi devam edelim....

ilgine çok teşekkür ederim cnm bu ay reglim epey gecikmişti dün oldum ama feci ağrılarım vardı acile gitmek zorunda kaldım acaba hamileyimde düşükmü yapıyorum diye düşündüm o kadar ağrım vardı yani...diyeti bırakmak zorunda kaldım kendimi biraz toparlayıp tekrar başlamak istiyorum ( umarım bu arada kilo almam

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım önce sağlık ...yediklerine dikkat edersen almazsın..hem alsan ne olacak sağlıklı olunca aynen devam edersin....

çok sevindim canım...incelmek kadar güzel bir duygu yok....

canlarrrr şuan itibariyle tartıldım molaadayım 98.300 :))101.500 ile başlamıştım pazartesi bu üçüncü denemeydi ikili haneleri gördük şükür neyse biraz bu aram uzayacak bir kaç gün sonra tekrar devam edeceğim :)sizlere başarılar diliyorum

haklisin canim aslinda şimdiye kadar hiç tamamen uyarak yapmadim bir hafta da öyle deniyim en fazla kilolarimi kayberderim herhalde..
bu arada sibelcim cok guzel moral veriyosun herkese Allah razi olsun senden..:)

geldim ama ben bu hafta çok kaçamak yaptım ya hiç verebildiğime inanmıyorum artık. Bide regl dönemim yaklaştı canım hep tatlı istiyor ve bnm klasik kilom 1 2 kilo artıyor

pkisadce elma mı yiyorsunuz başka bişey yediniz mi hiç gün içinde

selam kızlarrrr..nasıl gidiyor bakim..

canım sen yulafı nerden alıyorsun..katkısız ve doğal olduğundan eminmisin.nesfitlerin dahi masum olduklarına inanmıyorum ben..

sinemaki çAYINIDA unutma:)
kızlar sinamekiyi ihtiyacınız olmadan kullanmayın..gerçekten bağırsakların yapısını bozuyor..

sinemakıyı bende fazla içmiorum ztn kendimin hiç wc sorunu olmaz ben bu konuda sorun yaşayanlar için dedim tabi hergün içmiceksin mesela form çaylarınıda hergün içersen bir süre sonra bağışıklık yapar

kızlar ben geçen bayıldım okulda o yüzden bırakmak zorunda kaldım o yüzden gnlerdir yazmıom forma moralim bozuluobaşka bi diyet denerim blki ama biraz daha protein ağırlıkl olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…