ya şu altta kilo verdikçe ilerleyen kaplumbğa var ya onu nasıl yapıosunuz
kızlarrrrrrrrrrr yola devam yarın tartılıp paazar günü mola vereceğim
canım yeni arkadaşlardan ses çıkmıyo nerdeler ki yoksa bıraktılar mı ?
kaç günde bu kadar kilo verdinz?
canım gelişmiş arama çubuğu varya sağ üst köşede oraya kilo çizelgesi diye yaz detaylı bilgiler var zaten.onlar yönlendiriyor..
ya şu altta kilo verdikçe ilerleyen kaplumbğa var ya onu nasıl yapıosunuz
merhabalar bebe emziren anneler yapabilirmi bu elma dlyetini? süt azalırmı?
canım önemli olan belli aralıklarda yemen amaç az kalori ile metabolizmayı sürekli çalıştırmak.Eğer o gün çok yoğunsan ve 1 kiloyu bitiremediysen..oturupda akşam yiyemediğin bütün elmaları yiyip kendine işkence etme..ertesi gün düzenli yapmaya çalış...akşamlarıda uyumadan bir tabak yoğurt ye..daha etkili olur..evet o şekilde yaparsan tamadır...sormak istediğin birşey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım.Gerçi sen Elmanaza sormuşsun ama ben görünce yardımcı olayım dedim...
ilgine çok teşekkür ederim cnm bu ay reglim epey gecikmişti dün oldum ama feci ağrılarım vardı acile gitmek zorunda kaldım acaba hamileyimde düşükmü yapıyorum diye düşündüm o kadar ağrım vardı yani...diyeti bırakmak zorunda kaldım kendimi biraz toparlayıp tekrar başlamak istiyorum( umarım bu arada kilo almam
çok sevindim canım...incelmek kadar güzel bir duygu yok....
çok sevindim canım...incelmek kadar güzel bir duygu yok....
canım hedefine ulaşmak için bence pilav yememelisin..boş boşuna zaman kaybetmiş olursun..ne yemek istiyorsan ertele haftanın bir günü de diyete ara verdiğinde belli ölçülerde ye..başarabilirsin..ben öyle yapıyorum ve çok işe yarıyor..
günaydın diyete ilk başladığım hafta 3,5 kg vermiştim sanırım tam hatırlamıyorum ama ..yanlız 1 ay önce 88.5 ile başlamıştım sabah tartıldım tam 81.5 olmuşum....yanlız inanılmaz inceldim.....bu diyetle ilk hafta çok veriyorsun ama sonra diyer diyetlerle aynı ..ortalama 1 yada 1,5 kg falan tabi kilonun çokluğunada bağlı
canım sen yulafı nerden alıyorsun..katkısız ve doğal olduğundan eminmisin.nesfitlerin dahi masum olduklarına inanmıyorum ben..ekmeğe düşkünlüğüm yok günde zor 1 dilim yerim kahvaltıda ama en güzeli tam bugday ekmeği içlerinde tavsiyem yulaf ezmeside çok güzzel oluo ben ekmek yerine onu tercih ediorum bazen suyla haşlıom yulafı bazen süt bazen yoğurt elmayla çok yakışıo tarçın cevizle birlikte valla ben yulafı çok seviom çoğu kişi sevmez ama bence alışın vazgeçemezsiniz
kızlar sinamekiyi ihtiyacınız olmadan kullanmayın..gerçekten bağırsakların yapısını bozuyor..sinemaki çAYINIDA unutma:)
selam kızlarrrr..nasıl gidiyor bakim..
canım sen yulafı nerden alıyorsun..katkısız ve doğal olduğundan eminmisin.nesfitlerin dahi masum olduklarına inanmıyorum ben..
yok ben nesfit yemiorum aktardan alıorum yada eti yulaf ezmesi alıorum güzel oluo etininkii gayet uygun fiyatı
kızlar sinamekiyi ihtiyacınız olmadan kullanmayın..gerçekten bağırsakların yapısını bozuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?