- 26 Mayıs 2018
- 8.202
- 38.777
- 548
- 51
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Estagfirullah, rica ederim.Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum.
bian şiir okuyorum zannettim kıtalara bakincaÖncelikle başınız sağ olsun.
Kardeşinize geçmiş olsun.
Görümcemi ablam gibi görür ve severim hiç
kırılmadım kendisinden.
Ayda bir iki defa telefonla konuşuruz.
Yılda dört beş defa da görüşürüz.
Eltimle ne samimiyiz ne kötü.
Çok nadir telefonlaşırız, çok çok nadir görüştüğümüzde güzel muhabbet ederiz.
Hepimiz ayrı şehirlerdeyiz.
Kardeşimin hastalığı veya cenazesi olsa ikisinden de yakın ilgi beklemem.
Bana ‘geçmiş olsun’ demeleri benim için yeterli olur.
Oğlum, eşim, kardeşim, yeğenim, annem-babam, kayınvalidem-kayınpederim ve iki dayım dışında kimse için fedakarlık yapmam, her dertlerine koşmam.
Fazla samimiyet, tez ayrılık,
Fazla fedakarlık, çokça cefakarlık getirir.
İnsan ilişkilerinde hele de akrabalık ilişkilerinde dengeli olmak en güzeli.
Başınız sağolsun düşük mü yaptınız? Aylık yıldönümü nedir? Merak ettim.Hepsi aynı bunların, ben kızımı kaybettim görümcem 15 20 gün sonra oglunun aylık yildonumunu kutladı sosyal medyadan. vicdanli olmalı insan..
Düşük yapmadı ki kardeşim biz bildiğin bir insanı defnettik 8 aylık anne karninda 3 haftası kalan bir bebeğimizNiloya biz annelere göre büyük bir şey ama düşük olunca(doğmamış olunca) cenaze gibi davranmıyor kimse hele ki düşük yapan sen değilsin. Çok beklenti olmuş bu.
Bu arada kardeşinin başı sağ olsun umarım tez zaman da sağlıklı bir gebelik yaşayıp doğum yapar.
Tekrar ediyorum biz annelere göre öyle. Lakin sağ doğum olmayan (hak ehliyeti oluşmamış) ölü doğum için şu şunu yapmış kardeşim bebeğini kaybedince demek aşırı beklenti.Düşük yapmadı ki kardeşim biz bildiğin bir insanı defnettik 8 aylık anne karninda 3 haftası kalan bir bebeğimiz
Tamam ölü doğum olmuş yahu ameliyat olmuş kardeşim insan olan insan geçmiş olsuna gelir benim onlara yaptığımın yüzde biri olarak geçmiş olsuna gelmelilerdiTekrar ediyorum biz annelere göre öyle. Lakin sağ doğum olmayan (hak ehliyeti oluşmamış) ölü doğum için şu şunu yapmış kardeşim bebeğini kaybedince demek aşırı beklenti.
Sana mı gelsinler geçmiş olsuna?Tamam ölü doğum olmuş yahu ameliyat olmuş kardeşim insan olan insan geçmiş olsuna gelir benim onlara yaptığımın yüzde biri olarak geçmiş olsuna gelmelilerdi
4 bucuk aylık tı ilk bebeğim evetBaşınız sağolsun düşük mü yaptınız? Aylık yıldönümü nedir? Merak ettim.
Başınız sağ olsun. Düşük yapan başka bir anne olarak söylüyorum: Ay dönümü paylaşan bir anne için bunu düşünmezdim.4 bucuk aylık tı ilk bebeğim evethani paylaşıyorlar ya bebekleri ilk doğduğunda, ali 5 aylık Ayşe 9 aylık gibi
Karşımdaki kişinin kötü niyetli biri olduğunu biliyorum yıllardır tanıdım onu, bence saygı duyulmali,bi insanın abisi çocuğunu kaybetmişse en azından bi süre paylasim yapmasa ne kaybeder kiBaşınız sağ olsun. Düşük yapan başka bir anne olarak söylüyorum: Ay dönümü paylaşan bir anne için bunu düşünmezdim.
Umarım benim de sağlıklı bir çocuğum olur da ben de yaparım diye düşünürdüm.(Şimdi çocuğum 6 yaşında) Diğer türlüsü kötü bir düşünce. Bu açıdan düşünün. Tabiki bir anne çocuğu için şükredip ay dönümü yapabilir, paylaşabilir. Biz bebeğimizi kaybettik diye niye başkalarından bize saygı uyması için kendi çocuğunun üstündeki isteklerine engel olalım.
Anne olmak diğer çocukların da annelerinin de iyiliğini istemektir.
Ben de olsam ben de paylaşmazdım kardeşimin acısı varken noluyor yani paylaşınca fotoğrafını çek galerinde dursun zaman geçince tbt diye paylaş yaniKarşımdaki kişinin kötü niyetli biri olduğunu biliyorum yıllardır tanıdım onu, bence saygı duyulmali,bi insanın abisi çocuğunu kaybetmişse en azından bi süre paylasim yapmasa ne kaybeder ki
Peki acısı olan kişi• niye kim ne paylaşmış diye bakar, bana bunu açıklar mısınız?Karşımdaki kişinin kötü niyetli biri olduğunu biliyorum yıllardır tanıdım onu, bence saygı duyulmali,bi insanın abisi çocuğunu kaybetmişse en azından bi süre paylasim yapmasa ne kaybeder ki
Teyzem öldü kuzenimle çok samimiyiz diye anneler gününde annemle fotoğraflarımızı paylaşmadım bir sonraki yıl paylaşırken annesi ölen kim varsa hepsine kapattım paylaşımları bilemiyorum belki fazla ince düşünüyorum ama benim yapım bu çok yakınım kızını kaybetti geçen gün bir konuda kızımı paylaşacaktim aklıma geldi paylaşmadımKarşımdaki kişinin kötü niyetli biri olduğunu biliyorum yıllardır tanıdım onu, bence saygı duyulmali,bi insanın abisi çocuğunu kaybetmişse en azından bi süre paylasim yapmasa ne kaybeder ki
Hiç sosyal medyaya girmesin mi uyutucu ilaçları içip uyusun mu yani belki düşüncelerini dağıtmak için gidiyordurPeki acısı olan kişi• niye kim ne paylaşmış diye bakar, bana bunu açıklar mısınız?
Siz fazla ince düşünüyorsunuz. Aile konusunda ben de mesela hassasım. Çevremdekilerin vefat eden bir aile üyesi olduğunda elimden geldiğince onun yanındayken dikkat ederim ama karsimizdakiler gözümüze sokar gibi davranmadığı müddetçe kendi hayatlarına devam edip paylaşım yapmalari da normal..Teyzem öldü kuzenimle çok samimiyiz diye anneler gününde annemle fotoğraflarımızı paylaşmadım bir sonraki yıl paylaşırken annesi ölen kim varsa hepsine kapattım paylaşımları bilemiyorum belki fazla ince düşünüyorum ama benim yapım bu çok yakınım kızını kaybetti geçen gün bir konuda kızımı paylaşacaktim aklıma geldi paylaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?