Elti görümce

bian şiir okuyorum zannettim kıtalara bakinca

Insanlardan hic beklentim yok. Anlattiginiz durum basima gelse sorun etmem. Iliskime mesafeli devam ederim. Zaten mesafeliyiz. Elti ya da gorumceyle cok samimi olmak ya da engelleyecek kadar kafaya takmak bana gore degil.

Hepsi aynı bunların, ben kızımı kaybettim görümcem 15 20 gün sonra oglunun aylık yildonumunu kutladı sosyal medyadan. vicdanli olmalı insan..
Başınız sağolsun düşük mü yaptınız? Aylık yıldönümü nedir? Merak ettim.

Niloya biz annelere göre büyük bir şey ama düşük olunca(doğmamış olunca) cenaze gibi davranmıyor kimse hele ki düşük yapan sen değilsin. Çok beklenti olmuş bu.

Bu arada kardeşinin başı sağ olsun umarım tez zaman da sağlıklı bir gebelik yaşayıp doğum yapar.

Düşük yapmadı ki kardeşim biz bildiğin bir insanı defnettik 8 aylık anne karninda 3 haftası kalan bir bebeğimiz

Düşük yapmadı ki kardeşim biz bildiğin bir insanı defnettik 8 aylık anne karninda 3 haftası kalan bir bebeğimiz
Tekrar ediyorum biz annelere göre öyle. Lakin sağ doğum olmayan (hak ehliyeti oluşmamış) ölü doğum için şu şunu yapmış kardeşim bebeğini kaybedince demek aşırı beklenti.

Tekrar ediyorum biz annelere göre öyle. Lakin sağ doğum olmayan (hak ehliyeti oluşmamış) ölü doğum için şu şunu yapmış kardeşim bebeğini kaybedince demek aşırı beklenti.
Tamam ölü doğum olmuş yahu ameliyat olmuş kardeşim insan olan insan geçmiş olsuna gelir benim onlara yaptığımın yüzde biri olarak geçmiş olsuna gelmelilerdi

Tamam ölü doğum olmuş yahu ameliyat olmuş kardeşim insan olan insan geçmiş olsuna gelir benim onlara yaptığımın yüzde biri olarak geçmiş olsuna gelmelilerdi
Sana mı gelsinler geçmiş olsuna?

Kardeşin ile samimiyetleri var mı?

Uzaktan uzağa görmüşlükleri mi var?

Bebeği kaybeden sen olsan haklısın. Onlar senin eşten dolayı hısmın. Ailenin alt soyu için fazla bekliyorsun bir şey yapılsın diye.

3 eltim var biriyle hiç görüşmüyorum artık
Diğerleriyle de çok asgari düzeyde
Bir ara beni engellediler instagramdan falan takibi bırakanlar sonra kendileri takip ettiler
Hic takmıyorum umursamıyorum ne yaparlarsa yapsınlar çok salaklar
Siz de iyi yapmissiniz sonuçta her şey görmezden gelinir ama ölüm olmaz yani

Benimde yeğenim oldu görümcem ne hayırlı olsun dedi ne de annemin ona aldığı onca hediyeye karşılık bir hediye gönderdi umrunda mı ? Hayır çıkar ilişkileriyle doludur hayat. Yani eşimle evliyim diye tanıdığım insanlarsa samimi bağı tek başına kuramam. Sizin hayata bakışınıza uymuyorsa yaptıkları mesafe koyarsınız.

Çok ayıp etmişler. Samimi olmasa bile insan gelininin, eltisinin yeğeni vefat etmiş hemen gelmeli, elalem bile geliyor başsağlığına. Başınız sağolsun

4 bucuk aylık tı ilk bebeğim evet hani paylaşıyorlar ya bebekleri ilk doğduğunda, ali 5 aylık Ayşe 9 aylık gibi
Başınız sağ olsun. Düşük yapan başka bir anne olarak söylüyorum: Ay dönümü paylaşan bir anne için bunu düşünmezdim.

Umarım benim de sağlıklı bir çocuğum olur da ben de yaparım diye düşünürdüm.(Şimdi çocuğum 6 yaşında) Diğer türlüsü kötü bir düşünce. Bu açıdan düşünün. Tabiki bir anne çocuğu için şükredip ay dönümü yapabilir, paylaşabilir. Biz bebeğimizi kaybettik diye niye başkalarından bize saygı uyması için kendi çocuğunun üstündeki isteklerine engel olalım.

Anne olmak diğer çocukların da annelerinin de iyiliğini istemektir.

Karşımdaki kişinin kötü niyetli biri olduğunu biliyorum yıllardır tanıdım onu, bence saygı duyulmali,bi insanın abisi çocuğunu kaybetmişse en azından bi süre paylasim yapmasa ne kaybeder ki

Karşımdaki kişinin kötü niyetli biri olduğunu biliyorum yıllardır tanıdım onu, bence saygı duyulmali,bi insanın abisi çocuğunu kaybetmişse en azından bi süre paylasim yapmasa ne kaybeder ki
Ben de olsam ben de paylaşmazdım kardeşimin acısı varken noluyor yani paylaşınca fotoğrafını çek galerinde dursun zaman geçince tbt diye paylaş yani

Peki acısı olan kişi• niye kim ne paylaşmış diye bakar, bana bunu açıklar mısınız?

Teyzem öldü kuzenimle çok samimiyiz diye anneler gününde annemle fotoğraflarımızı paylaşmadım bir sonraki yıl paylaşırken annesi ölen kim varsa hepsine kapattım paylaşımları bilemiyorum belki fazla ince düşünüyorum ama benim yapım bu çok yakınım kızını kaybetti geçen gün bir konuda kızımı paylaşacaktim aklıma geldi paylaşmadım

Siz fazla ince düşünüyorsunuz. Aile konusunda ben de mesela hassasım. Çevremdekilerin vefat eden bir aile üyesi olduğunda elimden geldiğince onun yanındayken dikkat ederim ama karsimizdakiler gözümüze sokar gibi davranmadığı müddetçe kendi hayatlarına devam edip paylaşım yapmalari da normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…