- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi lobiyeninannesi
-
Sorun şu ki Kaynımın bir isteği olmadan kayınpeder eşimin yanında ben sana şu kadar para göndereyim altınını al düğününü yap demesi.
Kayınpedere niye kızıyorsun ki eşin kahramanlık yapmış bence,talep etmemiş adam da vermemiş,hırsını eşinden çıkar bence. Ayrıca madem önemli bari düğün yaptıraydın nikah nedir,o zaman herşeye tamam demişsin şimdi kp e kızıyorsun ,çok saçma.
Hiç allayıp pullama bayagı kıskançlık
Iyi de belki esinize de sordu babasi ve esiniz birsey istemiyorum kendimiz yapicaz dediSorun şu ki Kaynımın bir isteği olmadan kayınpeder eşimin yanında ben sana şu kadar para göndereyim altınını al düğününü yap demesi.
Tamam işte eşiniz istememiş adam da vermemiş,hala niye kayınpedere kızıyorsunuz. Eşinize öfkelenseniz evlilik cok zor olacak dur ben başka bi hedef mi seçeyim diyorsunuz?Benim için düğün önemli değildi ve istemedim. Sonrasında dedem ve anneannem vefat etmişti bu durumda zaten düğün yapamazdım.Tayin dolayısı ile 1 ay içerisinde nikah yapalım dedik. Eltimle ilgili değil sorun kayınpederin tutumu. Büyük oğlum küçükken de talepkar değildi ama küçüğün gözü açık demesi
Kendi yörelerinin adetlerine göre evet hiçbir şey istemedim. Kaç bilezik istersin dediler 6 dedim. Kendi akrabalarından olsaydı 16 bile isteyebilirlerdi. Benim acemiliğim iyi kullanıldı.
Tut ki evlat ayırıyor elinden ne gelir. O kadar çok varki seninle aynı şeyi yaşayan söylesen yüzünede rahatlamayacaksin üstelik herkesle ilişkin daha kötüye gidecek. Bence kendi işine ailene mutluluğuna bak. Esin rahatsız değilse sen dışında dur. Çok üzülürsün boyleBenim için düğün önemli değildi ve istemedim. Sonrasında dedem ve anneannem vefat etmişti bu durumda zaten düğün yapamazdım.Tayin dolayısı ile 1 ay içerisinde nikah yapalım dedik. Eltimle ilgili değil sorun kayınpederin tutumu. Büyük oğlum küçükken de talepkar değildi ama küçüğün gözü açık demesi
Yahu senin paranla alcağına onlar gerek yok demiş ama sen kendin gidip alabilirdin. Yani kendin yapmadığın şeyi bile onların üstüne atıyosun. Komiksin.Kendimi tam olarak ifade edemedim sanıyorum. Biz zaten bişey istememişken kendi paramla alacaklarıma bile gerek yok alma denip, kaynım için masrafta sınır tanımaması. Yeni geline karşı hiç kötü düşüncem yok. Adı üstünde yeni gelin hevesi vardır herkesin olabilecği gibi benim ilgilendiğim bana yapılan muamele . Eşim nasıl olsa istemiyor deyip evlat hükmünde görülmemesi.
konuştugunuz zaman ne degişecek üzerinden yılllaarr geçmiş.
eşiniz oldugu kadar yaparım diyip ailesini zorlamamış.
balayına gitmek şart mı?
granı gramına altınlar setler olmazsa olmazı mı?
bakın şart degil diyorsunuz ama 6 olmadı 5 oldu diye belirtiyorsunuz.Benim için şart olmayan şeyleri istemedim zaten. Sorun kendim ödeyeceğim şeylere bile alma gerek yok denmesi, kuyumcuda 6 olmaz 5 olacak denmesi bana müdahale edilmesi
Benim eltimde senin gibi amanın sana altın çok takıldı bana takmadılar yok gramı söyleydi bana haksızlık yapıldı falan filan. Geçen gün kayınvalidemde düğün fotoğraflarını gördüm benimkinden kalın ve sayı olarakta aynı. Kayınvalideme sordum gramajı benimkinden fazla. Sürekli ev alırken yardımlar araba alırken yardımlar ama borç olarak almışlar ödememişler. Komşunun tavuğu elaleme kaz görünürmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?