- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vahhh yavrum kıyamam sana, demek öyle olmuş ha? =))) keşke iki emoji dışında bir iki cümle yazsaydınız... =))
Deneme yapmış bencevahhh yavrum kıyamam sana, demek öyle olmuş ha? =))) keşke iki emoji dışında bir iki cümle yazsaydınız... =))
Merhaba arkadaşlar çok taze katıldık aranıza ve hepimizin bildiği üzere tipik bi elti sorunu ile karşı karşıyayım. Yalnız şöyle de bir durum var bizim ilişkimizde daha ziyade ben eltimi Kıskanan bi pozisyondayım. Olayımız şöyle; benim eşim (eş ataması için nikâh kıydık fakat düğünü henüz yapmadık kısmetse bayramda olacak ) 3 erkek kardeş. En büyük kaynım bekar benim eşim en küçükleri. Ortanca da evli zaten. Ben ve eşim iyi bir kamu kurumunda kamu görevlisi olarak çalışmaktayız . Evli olan kaynım özel sektörde eltim ise çalışmıyor. 2 yıllık Yüksekokul mezunu. Birbirimize şimdilik yakın illerde oturuyoruz . Ayda birkaç defa bir araya geliyoruz . Bunlar sürekli kendilerinden bahsediyorlar kendilerini ön plana çıkartıyorlar. Eşim de böyle şeylerden çok rahatsız olur. Bense genelde onları bozmamaya çalışarak "Aa ne güzel düşünmüşsünuz çok iyi " falan diyorum. Ama eltim bir türlü istediğim sıcaklığı göstermiyor bana.
E netice ne ben bi dert göremedim ortadaMerhaba arkadaşlar çok taze katıldık aranıza ve hepimizin bildiği üzere tipik bi elti sorunu ile karşı karşıyayım. Yalnız şöyle de bir durum var bizim ilişkimizde daha ziyade ben eltimi Kıskanan bi pozisyondayım. Olayımız şöyle; benim eşim (eş ataması için nikâh kıydık fakat düğünü henüz yapmadık kısmetse bayramda olacak ) 3 erkek kardeş. En büyük kaynım bekar benim eşim en küçükleri. Ortanca da evli zaten. Ben ve eşim iyi bir kamu kurumunda kamu görevlisi olarak çalışmaktayız . Evli olan kaynım özel sektörde eltim ise çalışmıyor. 2 yıllık Yüksekokul mezunu. Birbirimize şimdilik yakın illerde oturuyoruz . Ayda birkaç defa bir araya geliyoruz . Bunlar sürekli kendilerinden bahsediyorlar kendilerini ön plana çıkartıyorlar. Eşim de böyle şeylerden çok rahatsız olur. Bense genelde onları bozmamaya çalışarak "Aa ne güzel düşünmüşsünuz çok iyi " falan diyorum. Ama eltim bir türlü istediğim sıcaklığı göstermiyor bana.
Düzeltme yaparak bunları yazarsan daha iyi olur birde şimdi biz ne yapalım anlamadım
kızma sakın ben öyle emojileri görünce takılmak istedim... =))) geçmiş olsun diyelim, hayırlı ıolsun şimdiden evliliğiniz de... fakat şöyle bişey var, ben onu kıskanan pozisyondayım cümlesine takıldım ben. niçin bunu yazdınız, ne anlamamız gerekiyo?Yeni olduğum için biraz acemilik var yazacağım bir saniye ☺
Bize hiç sormadan etmeden düğün dernek kuruldu 2017 de düğün yaptılar. Ev bak vs alındı edildi. o tarafta düğünler biraz ağır geçtiği için de biz 1 sene daha beklemek durumunda kaldık bu yaza olacak inşaallah düğünümüz. Bizim sorun burada basladi
yanlış yapılmış sankim... onların sizi beklemesi gerekirken siz bekleyince tabii ipler gerildi... :)