Eltim ve Kaynım

Merhaba arkadaşlar çok taze katıldık aranıza ve hepimizin bildiği üzere tipik bi elti sorunu ile karşı karşıyayım. Yalnız şöyle de bir durum var bizim ilişkimizde daha ziyade ben eltimi Kıskanan bi pozisyondayım. Olayımız şöyle; benim eşim (eş ataması için nikâh kıydık fakat düğünü henüz yapmadık kısmetse bayramda olacak ) 3 erkek kardeş. En büyük kaynım bekar benim eşim en küçükleri. Ortanca da evli zaten. Ben ve eşim iyi bir kamu kurumunda kamu görevlisi olarak çalışmaktayız . Evli olan kaynım özel sektörde eltim ise çalışmıyor. 2 yıllık Yüksekokul mezunu. Birbirimize şimdilik yakın illerde oturuyoruz . Ayda birkaç defa bir araya geliyoruz . Bunlar sürekli kendilerinden bahsediyorlar kendilerini ön plana çıkartıyorlar. Eşim de böyle şeylerden çok rahatsız olur. Bense genelde onları bozmamaya çalışarak "Aa ne güzel düşünmüşsünuz çok iyi " falan diyorum. Ama eltim bir türlü istediğim sıcaklığı göstermiyor bana.

Merhaba arkadaşlar çok taze katıldık aranıza ve hepimizin bildiği üzere tipik bi elti sorunu ile karşı karşıyayım. Yalnız şöyle de bir durum var bizim ilişkimizde daha ziyade ben eltimi Kıskanan bi pozisyondayım. Olayımız şöyle; benim eşim (eş ataması için nikâh kıydık fakat düğünü henüz yapmadık kısmetse bayramda olacak ) 3 erkek kardeş. En büyük kaynım bekar benim eşim en küçükleri. Ortanca da evli zaten. Ben ve eşim iyi bir kamu kurumunda kamu görevlisi olarak çalışmaktayız . Evli olan kaynım özel sektörde eltim ise çalışmıyor. 2 yıllık Yüksekokul mezunu. Birbirimize şimdilik yakın illerde oturuyoruz . Ayda birkaç defa bir araya geliyoruz . Bunlar sürekli kendilerinden bahsediyorlar kendilerini ön plana çıkartıyorlar. Eşim de böyle şeylerden çok rahatsız olur. Bense genelde onları bozmamaya çalışarak "Aa ne güzel düşünmüşsünuz çok iyi " falan diyorum. Ama eltim bir türlü istediğim sıcaklığı göstermiyor bana.

Düzeltme yaparak bunları yazarsan daha iyi olur birde şimdi biz ne yapalım anlamadım

Kalabalık bir ortamda muhabbeti sürekli kendilerine çeviriyolar . Eşim diyor ki "Ortanca Abim küçükken de böyle idi. Artık kıskançlık mı bir şeyin ezikliği mi bilmiyorum ama. " diyor. Ben de eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum. Hem ailedir abisidir hem de bizim ilişkimiz zarar görmesin diyorum. Ama böyle de içim içimi yiyor. Eltim kayinvalideme "Sen onları daha çok seviyorsun zaten " falan diyormuş . Halbuki öyle bir şey yok eşim evin en küçüğü olduğu için biraz daha üstüne düşülüyor o kadar. Üstelik bunların ilişkisi birden bire oldu ve hemen evlendiler biz de onların yüzünden 1 yaz ertelemek durumunda kaldık Düğünümüzü

E netice ne ben bi dert göremedim ortada

Şimdi şöyle söyleyeyim size benim kaynım 2016 Temmuza kadar X isimli bi kızla görüşüyordu bayağı da ciddiydi hatta kayinvalidem ve kayinbabami da tanıştırdı kızla. Sonra biz 2016 agustos ayında nişan yaptık. Kaynım da 2016 Eylülde Y isimli bu kızla nişan yaptı ve evlendiler

Bize hiç sormadan etmeden düğün dernek kuruldu 2017 de düğün yaptılar. Ev bak vs alındı edildi. o tarafta düğünler biraz ağır geçtiği için de biz 1 sene daha beklemek durumunda kaldık bu yaza olacak inşaallah düğünümüz. Bizim sorun burada basladi

Yeni olduğum için biraz acemilik var yazacağım bir saniye ☺
kızma sakın ben öyle emojileri görünce takılmak istedim... =))) geçmiş olsun diyelim, hayırlı ıolsun şimdiden evliliğiniz de... fakat şöyle bişey var, ben onu kıskanan pozisyondayım cümlesine takıldım ben. niçin bunu yazdınız, ne anlamamız gerekiyo?

Bir örnek vereyim size biz bu haftasonu kayinvalidemlere süpriz yapıp memlekete gideceğiz . Eltimlere de sorduk Gelmek ister misiniz diye. Düne kadar Hayır siz gidin dediler. Bu sabah aradı eltim diyor ki "Abin bana süpriz yaptı haftaya bir gün de biz gideceğiz memlekete " dedi

Bize hiç sormadan etmeden düğün dernek kuruldu 2017 de düğün yaptılar. Ev bak vs alındı edildi. o tarafta düğünler biraz ağır geçtiği için de biz 1 sene daha beklemek durumunda kaldık bu yaza olacak inşaallah düğünümüz. Bizim sorun burada basladi

yanlış yapılmış sankim... onların sizi beklemesi gerekirken siz bekleyince tabii ipler gerildi... :)

Bir de şey var şimdi bize sormadan etmeden düğün yaptılar.Eşimle onu konuşuyoruz bazen. Acaba bunu mu kıskandım diye

Back
X