Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Evet herşeyi biliyo ama hattı mı kırdığım için 1 2 aydır konuşma fırsatımız olmadı bu konu hakkında

kafayı kötü çarpmış senin eski sevgili . onun için üzülme pişman olmasını da bekleme sonuçta senin ailen onu istememiş ama yengenin kardeşinin ailesi onun için yemek resitali düzenliyor o da bu yüzden istendiği tarafa gitmiş . seni gerçekten sevseydi senin için sonuna kadar savaşırdı böyle biri için üzülmeye ağlamaya gerek yok bana kalırsa .zaten 5 yılın boşa gitmiş bir 5 yılıda pişman olacak diye harcama sen . ben senin yerinde olsam 5 yıl için 5 kilo şeker dağıtırım çoluk çocuğa

Doğru söylüyosun ama ben Allahın adaletine güveniyorum pişman olup bana dönsün diye bi beklentim yok sadece herkesin gerçek yüzü çıksın ortaya ben basit bi insan değilim bi çırpıda silinip atılacak insan da değilim gururum ezildi benim herkese mahçup oldum herkese ilan etti birlikteliğimizi bende bi kızım istediğini yapsın istediği gibi davransın 3 5 günlük kız gelsin benden alsn yok öyle bişey ben inanıyorum görücem onun pişmanlığını süründüğünü

Seni haketmedigini ispat etmiş allah karşına daha iyisini çıkarsın inşallah zor bir durum ama kendi kendini üzme kendini sev herkes layık olduğunu bulur gerçek yüzü nu göstermiş allah jhayırlı insanlar çıkarır inşallah karşına

İnşallah teşekkür ederim rabbim herkesin gönlüne göre versin benim tek dileğim pişmanlığını görmek

Konunun sonunda yengesiyle ilişkisi var falan çıkacak zannetim neyse kardeşiymiş Kendinizi üzmemeye çalışın. Demek ki sevmiyomuş sizi. Boşuna ailenizi karşınıza almışsınız

O konuda haksızsın, yani hattı kırarım diye tehdit etmek doğru değil, ama yine de onun yaptıklarının yanında hiç kalır. Hiç takma kafana. Şimdi o seni suçlayacak şeyler buluyor ki kendisini aklasın, direkt suçlu psikolojisi işte...

Tamam kabul ediyorum bu konuda suçluyum ama onun bunları yapması gerekmezdi. İçimde biriken çok şey var rabbimden tek isteğim pişmanlığını görmek ve o karaktersize diyemediklerimi söyleyip rahatlamak istiyorum artık

Konunun sonunda yengesiyle ilişkisi var falan çıkacak zannetim neyse kardeşiymiş Kendinizi üzmemeye çalışın. Demek ki sevmiyomuş sizi. Boşuna ailenizi karşınıza almışsınız
Sevgisinden emin olmasam ailemin karşısına çıkarmazdım ki emindim çok güveniyodum ama çok değişken bi insan işte başıma bunları getirdi. benim bi beklentim yok tek isteğim pişmanlığını görmek ve iki çift lafım var söylemediğim onları söylemek inşallah Allah o fırsatı verir bana

Pismam olsada kesinlikle barisma.. boyle bir erkege güvenip te omrunu adama evlilik cocuk oyincagi deil olmazsa ayrilirim diye biseyde deil demekki ailenin kararlarini onemsiyomusuz ailemiz istemiyosa vardir bsey dyin yok seviyo ediyo bos sevgi hersey demek deildir evlenince sevgo oluyor ama dha cok saygi goturur evliligi bir erkek edeplo beyefendi olmali biraz Allaha dua etki gormussun sevgi gecer unutursun ama evlenseydin dha cok yipranir uzulurdun tatlim zor olucak ama unutursun

Evet ama iş istemeye kadar gelmişken bu olayların olması beni yıprattı
Canim bursa ne konular var dha gerdek gecesinde kavganedp ayrilanlar var birak istemeye kdar gelmis bu hic bsey deil ki yipranma bnce dimdik ayakta dur durki bir gun kendi rezilligini gordgunde seni mutlu guclu gorsub

okurken içim şiştiii.cömeldi... bi hoş oldum laynnnn
ilişki bitince zaten karakterler net ortaya cıkar... üzülme bile böyle karaktersiz için

Unuturum elbet hergün şükrediyorum rabbim beni korumuş ayrılmadan bir gün önce çok dua ettim Allahım eğer benim için hayırlı değilse unuttur dedim ertesi günü dayanamadım ayrıldım. İstemeye geldiler gittiler evdeki tüm eşyalar bozuldu hiç işlerimiz rast gitmedi bunları şimdi anlıyorum hep Allahtan. Bazen aldattığını hissediyodum 2 3 kere tehdit ettim ayrılırım hattı kırarım diye engel oluyodu hep. Bu sefer beni suçlamış kuzenim neden ayrıldınız deyince. En ufak şeyde hattı kırarım diyomuşum evlenince babamın evine de gidermişim

okurken içim şiştiii.cömeldi... bi hoş oldum laynnnn
ilişki bitince zaten karakterler net ortaya cıkar... üzülme bile böyle karaktersiz için
Bir de beni düşün işte çok zor günler atlattım facede paylaşımlarını gördükçe ağladım çocuğun babası bile kızın duvarına yazılar yazmış iyi ki sizi tanımışım diye. Daha ben atlatamamışken onlar ailecek gözüme soka soka bişeyler yaptılar dayanamıyorm gördükçe . Üzülüyorum ailemi karşıma aldım böyle biri için

Canim bursa ne konular var dha gerdek gecesinde kavganedp ayrilanlar var birak istemeye kdar gelmis bu hic bsey deil ki yipranma bnce dimdik ayakta dur durki bir gun kendi rezilligini gordgunde seni mutlu guclu gorsub
Öyle görünmeye çalışıyorum zaten canım annesi geçen gün yolda beni gördü vicdanını rahatlatmak için heralde, bana dedi ki noldu kızım niye ayrıldınız falan olmadı teyze hayırlısı dedim oda evet doğru falan bişeyler dedi dinlemeden gittim. gözüme soka soka mutlular ben bunu kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…