- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Hiç muhatap olmaya değmez bile......Sevgisinden emin olmasam ailemin karşısına çıkarmazdım ki emindim çok güveniyodum ama çok değişken bi insan işte başıma bunları getirdi. benim bi beklentim yok tek isteğim pişmanlığını görmek ve iki çift lafım var söylemediğim onları söylemek inşallah Allah o fırsatı verir bana
İster istemez takip ediyorum kolay bişey değil insanın başına gelmeyince anlamaz bende yeri geldi arkadaşlarıma bu konuda kızdım alt tarafı bi erkek niye bu kadar üzüyosun kendini o seni sevmiyo yolunu çizmiş takip etme dedim ama uygulaması zor işte.Ama bugünden itibaren bakmayacağım artıkBen anlamıyorum ayrıldığınız kişilerin profilini neden inceliyorsunuz .Belli ki bir şekilde gönderme yapılıyor ve ayrıca profilini kimin ziyaret ettiğini gösteren programlar var senin takip ettiğini anlıyor olabilirler .zaten yapacaklarını yapmışlar birde senin acının keyfini sürdütmesen onlara .üzüldüm senin için
seni mutlu eden aktivitelere katılmaya çalış onları görsen de görmemezlikten gel belki bir faydası olur senin için
Canım zaten kurtulduğuma şükrediyorum ama işte hazmedemediğim şeyler var düşünsene o kadar emek veriyosun aileni karşısına alıyosun onun için . karşı taraftaki ara bozucu insanlarda benden haberdar ona rağmen yemekler düzenlediler işveyle cilveyle bişeyler yaptılar kendilerine çektiler oda dünden razıymış defoldu gitti şimdi mutlulular haksızlık değil mi sen olsan üzülmez misin?boşver kurtulmuşsun işte evlenmeden ömür boyu üzüleceğine şuan üzülürsün ama geçer böyle düşün ve ahın çıjar merak etme
Değmez ama içim rahatlayacakHiç muhatap olmaya değmez bile......
Çok haklısın doğru söylüyosun ama ben kabullenemiyorum o kızın da benden haberi vardı üzülüyorum gerçektenSana göre 5 yıllık bir ilişkiymiş ona göre 5 saatlik bir ilişki kadar bile değeri yokmuş. Şerefsizin tekine çatmışsın. Bundan sonra yapacağın, ne bir mesajına cevap ver ne aramasına. Tamamen çıkart hayatından. Çünkü o şerefsize dönersen seninde karakterinde büyük sorunlar var demektir. İnşallah biran önce atlatırsın. Bundan sonra hayatına soktuğun insanlara çok dikkat et derim.
İnşallah bulur rabbim kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz eminim pişman olacak çok iyi tanıyorum onu"kardeşim, kardeşlerim, ablam , abim" bunlar hep boş söz. Herkes herkese yabancı , ne kardeşliği ya.
Geçmiş olsun. Bu can yangınınızda en kısa sürede geçecek inşaallah.
Yazıklar olsun, bulsun cezasını.
Anneler, aileler hep haklı oluyor.
Evet Allaha binlerce kez şükürler olsun ki tam olacakken bozdu. Ama gerçekten üzülüyorum verdiğim emeklere yazık ben mutsuzum o mutlu bunu kabullenemiyorum ben ağlarken o nasıl oluyoda gülüyoRabbim yüzünüze bakmış da sizi bu adamdan kurtarmış. İyi ki gerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz. Şükredin, hiç üzülmeyin. O adamı da hiç düşünmeyin. Öyle birine bir damla gözyaşı bile fazla.
Ortalık şereften nasibinii almamış kadın ve erkekler kaynıyor. Tıpkı o kız ve eski erkek arkadaşın gibi. Ondan diyorum ya zaten hayatına sokacağın insanlara çok ama çok dikkat et. Süzgeçten iyi geçir. Aynı şeyleri bir kez daha yaşamamak için..Çok haklısın doğru söylüyosun ama ben kabullenemiyorum o kızın da benden haberi vardı üzülüyorum gerçekten
İçim rahat zaten bide sizlerin yorumları daha da rahatlatıyo beni iyi ki kurtulmuşum diyorum inşallah sizinle herkesin gerçek yüzünün ortaya çıktığı günki sevincimide paylaşıcam inanıyorumgörürsün hiç merak etme burda okuyoruz zaten üzen üzülür rüzgar eken fırtına biçer sen içini rahat tut önüe bak hayırlısı değilmiş ayrıca en baştan nasıl olduğunu gördün evlensen çoluk çocuğa karışsan görsen daha mı iyi olacaktı böyle düşün:) defolsun giyin kuşan önündeki kısmetlerine bak
Öyle yapacağım ders olsun bana büyük bi ders..Ben onların sonunu merak ediyorum cidden hep böyle mutlu gitmez yaOrtalık şereften nasibinii almamış kadın ve erkekler kaynıyor. Tıpkı o kız ve eski erkek arkadaşın gibi. Ondan diyorum ya zaten hayatına sokacağın insanlara çok ama çok dikkat et. Süzgeçten iyi geçir. Aynı şeyleri bir kez daha yaşamamak için..
Tek isteğim bu zaten işte o zaman ben ona gülücem tek bi mesajına cevap vermicem inşallah dediğin gibi olur bana dua et nolurİçimden bi ses bu adamın yakın zamanda pişmanım bi hataydı benim suçum yok o kanıma girdi gibisine sana dönmek isteyeceğini söylüyo genelde öyle olur aman dikkat
:)) bunların finali nasıl olur sence bi tahmin daha yürütebilirmisin acaba merak ediyorum :)Adam kötü nişancıymış yalnız.
Yengeyi hedef almış, kardeşine isabet ettirmiş.
Boşver zaten banyo temizliği falan zor olurdu evlenseydin.
Tek isteğim bu zaten işte o zaman ben ona gülücem tek bi mesajına cevap vermicem inşallah dediğin gibi olur bana dua et nolur
teşekkür ederim inşallahİnşallah herşey istediğin gibi olur
Evet öyle iğrenç bi insandan kurtuldum ama o kızlada mutlu olamasınPislik herifboşver birde onunla evlenseydin hep onlarla yüz göz olacaktın kutulduğuna şükret.
O karakterde insanlar asla sonsuza kadar mutlu olamaz, sıkma canını. Benim aşık olduğum bir adam vardı, ablamın eşinin dayısının oğlu. Yani akraba değil de hısımdı. Ablamlarla yakın akraba olduğu için sürekli iç içeydik. O kadr yakışıklıydı ki resmen Murat Boz'un ikiziÖyle yapacağım ders olsun bana büyük bi ders..Ben onların sonunu merak ediyorum cidden hep böyle mutlu gitmez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?