Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

boşver kurtulmuşsun işte evlenmeden ömür boyu üzüleceğine şuan üzülürsün ama geçer böyle düşün ve ahın çıjar merak etme

Hiç muhatap olmaya değmez bile......

İster istemez takip ediyorum kolay bişey değil insanın başına gelmeyince anlamaz bende yeri geldi arkadaşlarıma bu konuda kızdım alt tarafı bi erkek niye bu kadar üzüyosun kendini o seni sevmiyo yolunu çizmiş takip etme dedim ama uygulaması zor işte.Ama bugünden itibaren bakmayacağım artık

boşver kurtulmuşsun işte evlenmeden ömür boyu üzüleceğine şuan üzülürsün ama geçer böyle düşün ve ahın çıjar merak etme
Canım zaten kurtulduğuma şükrediyorum ama işte hazmedemediğim şeyler var düşünsene o kadar emek veriyosun aileni karşısına alıyosun onun için . karşı taraftaki ara bozucu insanlarda benden haberdar ona rağmen yemekler düzenlediler işveyle cilveyle bişeyler yaptılar kendilerine çektiler oda dünden razıymış defoldu gitti şimdi mutlulular haksızlık değil mi sen olsan üzülmez misin?

Çok haklısın doğru söylüyosun ama ben kabullenemiyorum o kızın da benden haberi vardı üzülüyorum gerçekten

İnşallah bulur rabbim kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz eminim pişman olacak çok iyi tanıyorum onu

Evet Allaha binlerce kez şükürler olsun ki tam olacakken bozdu. Ama gerçekten üzülüyorum verdiğim emeklere yazık ben mutsuzum o mutlu bunu kabullenemiyorum ben ağlarken o nasıl oluyoda gülüyo

Çok haklısın doğru söylüyosun ama ben kabullenemiyorum o kızın da benden haberi vardı üzülüyorum gerçekten
Ortalık şereften nasibinii almamış kadın ve erkekler kaynıyor. Tıpkı o kız ve eski erkek arkadaşın gibi. Ondan diyorum ya zaten hayatına sokacağın insanlara çok ama çok dikkat et. Süzgeçten iyi geçir. Aynı şeyleri bir kez daha yaşamamak için..

İçim rahat zaten bide sizlerin yorumları daha da rahatlatıyo beni iyi ki kurtulmuşum diyorum inşallah sizinle herkesin gerçek yüzünün ortaya çıktığı günki sevincimide paylaşıcam inanıyorum

İçimden bi ses bu adamın yakın zamanda pişmanım bi hataydı benim suçum yok o kanıma girdi gibisine sana dönmek isteyeceğini söylüyo genelde öyle olur aman dikkat

Adam kötü nişancıymış yalnız.
Yengeyi hedef almış, kardeşine isabet ettirmiş.
Boşver zaten banyo temizliği falan zor olurdu evlenseydin.

Öyle yapacağım ders olsun bana büyük bi ders..Ben onların sonunu merak ediyorum cidden hep böyle mutlu gitmez ya

İçimden bi ses bu adamın yakın zamanda pişmanım bi hataydı benim suçum yok o kanıma girdi gibisine sana dönmek isteyeceğini söylüyo genelde öyle olur aman dikkat
Tek isteğim bu zaten işte o zaman ben ona gülücem tek bi mesajına cevap vermicem inşallah dediğin gibi olur bana dua et nolur

Öyle yapacağım ders olsun bana büyük bi ders..Ben onların sonunu merak ediyorum cidden hep böyle mutlu gitmez ya
O karakterde insanlar asla sonsuza kadar mutlu olamaz, sıkma canını. Benim aşık olduğum bir adam vardı, ablamın eşinin dayısının oğlu. Yani akraba değil de hısımdı. Ablamlarla yakın akraba olduğu için sürekli iç içeydik. O kadr yakışıklıydı ki resmen Murat Boz'un ikizi Asla bana bakmaz diyordum. Ketumumdur hislerimi asla da belli etmedim. Bir gün eniştemin telefonundan numaramı gizli gizli almış öyle başlamıştık konuşmaya. Mesajlaşırken ayaklarım yere değmezdi mutluluktan. Sürekli iltifatlarda bulunuyordu, benden hoşlandığından, gelip beni istemekten ve evlilikten bahsediyordu. Görüştüğümüzü kimse bilmiyordu. Derken bir anda uzaklaştı. Hemen akabinde ablamdan o şahsın evlneceği kızı götürüp ablamla tanıştırdığını öğrendim. Duyunca yıkıldım. Ya hayatında biri vardı varken benimle konuşmaya başlamıştı yada uzaklaştığı birkaç gün içinde bulmuştu. Hiç hesap sormadım. Ne oluyor bile demedim. Tek bir mesaj dahi atmadım. Evlendiler. Ablam ile araları çok samimi olduğu için (akrabaları nede olsa) evlendiği kızla sürekli karı koca karşımdaydılar. Çektiğim acıyı bir ben bilirm. Üstlik karısı sürekli bana nispet halindeydi. Karşımda o kişinin kucağına oturmalar, kocacım mocacım demeler. Hiç gıkım çıkmadı, hep güldüm karşılarında, o adamın kandırdığı kız ben değilmişim gibi davrandım dedim ya ketumumdur içimi asla dışarı belli etmem. Karısıyla muhabbetler ettim, o şahısla hiçbirşey olmamış gibi muhabbetler ettim. Ama için hep kan ağladı. Ama Allah götürmedi mutlulukları çok kısa sürdü. Boşandılar. Birleştiler. Yeniden boşandılar. Şimdi o X kişisi ağır depresyondan 120 kilo oldu, çöktü gencecik yaşta o kadar yakışıklıyken, en tipsiz kızın bile asla kabul etmeyeceği kadar çirkin bir adama dönüştü. Benimse şimdi 2.5 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyum. Yakında nasipse evleneceğiz. Artık kocamla ben olacağım karşısında zamanında onların yaptığı gibi, ama gerçekten mutlu olarak. O ise boşanmış ve mutsuz bir adam olarak karşımda olacak. Sözün özü Allah'ın adaleti çoooooooook büyük çok :)

Öncelikle senin adına çok sevindim rabbim bir ömür güldürsün yüzünüzü müstakbel eşinle birlikte, Allah mutlu etsin sizi. Bende Allahın adaletine sonsuz güveniyorum belki öyle olmasıını istediğim içindir bilmiyorum ama sanmıyorum hislerim o kadar gerçek ki eminim hatta bigün benim pişmanlığımı yaşayacak bana ümit verdi ne hayaller kuruyodum etrafmdaki herkese anlatırdım överdim onu ah ahhh..Bide şimdi ki halime bakıyorum o başkasıyla mutlu ben mutsuz. Ama onun pişmanlığını görücem eminim Allah benim emeklerimi boşa çıkarmaz elbet benimde yüzümü güldürür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…