Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Aileleride biraz dinlemek lazım , çünkü her işte vardır bir hayır, bak gördün mü direkten dönmüşsün o yüzden hiç üzülmeye bile değmez, ya evlenince seni aldatsa sen elinde çocukla ana evine gelsen daha mı iyidi? iyi tarafından bak olaya derim

allaha havale et... görme. duyma. bilme.
gecicek. emin ol.

Öyle tabi o zaman daha kötü olurdu Allah korumuş beni ama biraz da benim tarafımdan bak olaya canım sürekli yengesini anlattı bana yengesinin kız kardeşini sonra ben ayrılınca da beni suçladı en ufak şeyde ayrılıp hattı kırarım diyomuşum. Babası ya babası bile kızın duvarına yazı yazdı daha ben atlatamamışken gözüme soka soka mutluluklarını yaşıyolar yengesine kahvaltıya gidiyo resimler paylaşıyolar çocuk gibi facede yorumlaşıyolar

inanmıyorum yaaa yengesi nasıl bir kadın merak etme ahın kalmaz yerde mutlu olamazlar. Sen üzme kendini .Allaha havale et.

Arada geçen zaman , yaşanmışlıklar tabi ki acı çekmen normal kardeş ama değer mi o 2ayaklı canlıya ? Sen merak etme kimsenin ahı yerde kalmaz , bugün sana yarın ona... Sende hayatına bak derim , daha sağlam adımlarla, kendinden emin olarak, ailene ve sana yakışacak kısmetçiklerini geri çevirme... Neden dersen ? Demiri demir keser, o zaman bu hırtoya güler geçersin, iyi ki de olmamış dersin ve birgün gelmiş ahın tutmuş...

İnşallah canım sabırla bekliyorum o günleri. Dua ediyorum hergün rabbim herkesin gerçek yüzünü göstersin diye. Ama ben eminim pişman olacak yanındakilere baktıkça benim pişmanlığımı yaşıycak kimler için kimi kaybetmişim dicek belki çok geç olur ama bi gün yaşıycak pişmanlığımı eminim

tövbe yarabbim yengesi kız kardeşi ve bir kayın bermuda şeytan üçgeni mübarek abi napıyor bu arada uyuyormu?

görürsün hiç merak etme burda okuyoruz zaten üzen üzülür rüzgar eken fırtına biçer sen içini rahat tut önüe bak hayırlısı değilmiş ayrıca en baştan nasıl olduğunu gördün evlensen çoluk çocuğa karışsan görsen daha mı iyi olacaktı böyle düşün:) defolsun giyin kuşan önündeki kısmetlerine bak

tövbe yarabbim yengesi kız kardeşi ve bir kayın bermuda şeytan üçgeni mübarek abi napıyor bu arada uyuyormu?
Bunu bende hep düşünüyorum. Ya çok geniş insanlar ya da ona belli ettirmeden yapıyolar garibimin haberi yok. Aaaaa aklıma geldi bide amcasının oğlunun eşi demiş ki benim sevgilim için çok soğuk biriymiş suratına bakmamış düğünde karşılaşınca.. bigün piknikte karşılaştıklarında tokalaşmışlar gitmiş kadının yanına oturmuş amcasının oğlu kıskanmış bunuda anlattı bana :) :)

Geçicek Allahın izniyle. Ama yaptığı rezilliği yüzüne vurmayı o kadar çok istiyorum ki rabbimm bana o fırsatı verir inşallah
Hangi yüzüne vurcan yüz mü var adamda adam resmen yüzsüz?? Abisi yengesine, yengesi seninkine, seninki yengesinin kardeşine, hizmetçi uşağa.. Brazzers gibi aile afedersin.

Acini cok iyi anliyorum canim bende esimle 6 yil cikip evlendim cikma surecinde boyle tartsma oldgunda tabi kucuk seyelr cok uzulur ağlardim sanki ayrilmisiz gbi kendimi yer bitirirdim... o yuzden suan senin ne hiseettigini anliyorum ama sunu unutma Allah bu kisiyi senden aldiysa dha iyisini vericektir en yakin arkadasimda boyle ayrildi hep yanindaydim 10 kilo verdi kiz ama bennona hep dha iyisi olucak dedim ve karaktersiz sevglisini unuttu suan cok cok iyi biriyle nişanlı canim kalbini ferah tut cok seviyesiz insanlarmis iyiki girmemissin onlarin icine pislikler ar namus yok yengesidr zippirigin bri heraldr kayninla bukadar samimi kadin mahremi dye bsey vardr. Bosver kurtulmussun smdi yap kendne bi kahve otur tv izle dusunme ve sakin aglama ozelden msj atablirsin canin yandgi anlarda yanindayim herzman unutucaksin bak gor...

unut gitsin hayır gelmez kendini üzme hatta sevin iç yüzünü şimdi gördün :)

"kardeşim, kardeşlerim, ablam , abim" bunlar hep boş söz. Herkes herkese yabancı , ne kardeşliği ya.
Geçmiş olsun. Bu can yangınınızda en kısa sürede geçecek inşaallah.
Yazıklar olsun, bulsun cezasını.
Anneler, aileler hep haklı oluyor.

Ben anlamıyorum ayrıldığınız kişilerin profilini neden inceliyorsunuz .Belli ki bir şekilde gönderme yapılıyor ve ayrıca profilini kimin ziyaret ettiğini gösteren programlar var senin takip ettiğini anlıyor olabilirler .zaten yapacaklarını yapmışlar birde senin acının keyfini sürdütmesen onlara .üzüldüm senin için
seni mutlu eden aktivitelere katılmaya çalış onları görsen de görmemezlikten gel belki bir faydası olur senin için

Rabbim yüzünüze bakmış da sizi bu adamdan kurtarmış. İyi ki gerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz. Şükredin, hiç üzülmeyin. O adamı da hiç düşünmeyin. Öyle birine bir damla gözyaşı bile fazla.

Sana göre 5 yıllık bir ilişkiymiş ona göre 5 saatlik bir ilişki kadar bile değeri yokmuş. Şerefsizin tekine çatmışsın. Bundan sonra yapacağın, ne bir mesajına cevap ver ne aramasına. Tamamen çıkart hayatından. Çünkü o şerefsize dönersen seninde karakterinde büyük sorunlar var demektir. İnşallah biran önce atlatırsın. Bundan sonra hayatına soktuğun insanlara çok dikkat et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…