Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr ben geldiimmmmmm

nihayet rahatım. pazartesiye kadar en azından. kız dibimden ayrılmıyo. burası da benim özelim sonuçta görsün istemedim. öğleden bu yana yazılanları okudum parça parça. listeyi düzenledim. kilo verenleri tebrik ediyorum. çok çok seviniyorum gerçekten böyle kilo verdiğimizi gördükçe.

buraya gelmeyince diyet psikolojisinden uzaklaşıyorum. o yüzden ihmal etmemem lazım.

aaa birsürü alıntı yapmıştım ama gitmiş hepsiiii

yeos cum eline sağlık. grup açıldığı ilk günden beri buradayım daha bir kerü birinci olamadım ya şu listede. neyse vereyim kiloda birincilik olmayıversin.

yeos cum eline sağlık. grup açıldığı ilk günden beri buradayım daha bir kerü birinci olamadım ya şu listede. neyse vereyim kiloda birincilik olmayıversin.

rekor sende ebrucum. maşallah 10 kilo verdin. darısı başımıza valla süper gitti kiloların. azmin daim olsun. motivasyon çok önemli

Merhaba Canlsrım bugun her yerim agrıyor baya hamlamışım bugun bir hafta oldu düzenli spor yapıyorum
Çarşamba ekiptik
Perdembe ekiptik
Cuma eliptik
Pazar 50 dk yürüyüş
Pazartesi 60 dk yürüyüş
Salı 60 dk yürüyüş
Çarşamba 15 dk diye çıktığım eliptiği 45 dk tamamladım hiç halim yoktu ama gözümde zayıf olduğum anlar canlandı .
2 günüdür ya sütüm azaldı yada kızım doymuyor mama 3 e çıkardım az az veriyorum ama acaba beslenmemden mi diye düşünmeden edemiyorum .
Sabah : peynirli yufka börek
Saat 12.30 kahvaltı paylaşmıştım (resim )
Ara: muz
Ara: bir dikim tavuk göğüsü pastası Nescafe
Akşam : bir tabak salçalı makarna mercimek çorbası patlıcan kıyma yemeği fırında.
Bence az değil yediklerim hayat fazla bile dimi kızlar yorUm bekkiyorum emziren birine göre az ise artıracağım .
3lt su
3 kupa süt yapan çay

İyi akşamlar kızlar ben karar verdikçe bi aksilik çıkıyo bu hafta ya misafirim var ya ben misafirliğe gidiyorum bahar temizliği öncesi bebek ziyaretlerini tamamlıycam haftasonu doğumgünü var of of diyetteyken ne misafir alıcan nede misafirliğe gitcen aslında
Bugün güzel geçti aslında kaçamak olarak çok inçe 1 dilim pasta yedim diğerlerine dokunmadım akşam da sadece ızgara tavuk çorba yedim spor cezamın bugün son günü pazartesi 5 mil Leslie yapıldı dün 3 mil Leslie+15 dakika pilates yapıldı
Bugünkü spor hedefim 4 mil Leslie +15 dakika zumba
Spora güveniyorum ama yarın misafirim var Cuma'da var haftasonu doğumgünü var bugünkü reddetme başarımı umarım devam ettiririm

Menün dengeli canım bana göre tabi ben daha fazla yiyorum bazen tabi porsiyonlarda önemli süt dönem dönem azalabiliyor sık emzirmek artırıyor bence

Hoşgeldin canım ellerine sağlık

Keşke bende hayır demeyi öğrensem artıkyarınki misafirlerim için hazırlık yapmaya mutfağa gidiyorum kendime verdiğim sözü unutmayacağım ve yarın kaçamak yapmayağım inşallah

Bu haftanınbirincisi ben olmuşum kızlar ben büyük ölçüde hedefime ulaştım .ama hastalığım tam iyileşmesini için hala mide bulantılarım var pek bişey yiyemiyorum o yüzdeni razı daha rahatım .iltahım açılınca ne olacak hiç bilmiyorum...

Kızlar bebişi erkenden uyuttum güya ben de erken yatıcam ama sesi geliyo şuan, inş uyur. Bgn gzl beslendiğimi düşünüyorum ama az önce biraz tahinli çörek yedim... dahası da gelir ama yememem lazım.

Öğle yapmamışsın diycem ama zaten kahvaltı çok geç olmuş. Yediklerin az değil ama çok doğru da değil sanki; Sabah börek, arada pasta, akşam makarna var

Canım yeşillik yiyor musun. Yeşil sogan acaip süt yapıyor bende

rekor sende ebrucum. maşallah 10 kilo verdin. darısı başımıza valla süper gitti kiloların. azmin daim olsun. motivasyon çok önemli
Haklısın canım motivasyon gerçekten çok önemliymiş. Hayatımda ilk defa farklı bir motivasyonum var bu diyette. Ben her zaman ya hep ya hiç yaşardım. Ya kusursuz uyulacaktır diyete ya da bırakılacaktır. Hep hüsran olurdu bu yüzden. Bu sefer bozsamda yine yine toparlıyorum.Az az da olsa haftadan haftaya veriyorum bu sayede.Bu da inanın bu grubun eseridir.

Canim kusura bakma bi kac haftafir ugrayamadim surwkli benim kizin pesinden kosturuyorum telefona bakmaya vakit kalmiuo bi de kaynimin nisani vardi misafir derken o yuzden bu kadar uzun zamandir giremedim. Su an bile kosturuyorum bide yuruse ne olcak bilmiyorum

Evet haklısın biliyorum ama börek ve tatlıyı akşam yemedim gündüze böldüm canım gündüz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…