Merhaba arkadaslar bende grubunuza katilmak istiyorum diyetisyen e gidicem ama burda motivasyon yuksek geldi kilolar daha kolay gidicek sanırım
Boy 1.67
Kilo 80
Yas 29
Ilk hedef 74
Canim kusura bakma bi kac haftafir ugrayamadim surwkli benim kizin pesinden kosturuyorum telefona bakmaya vakit kalmiuo bi de kaynimin nisani vardi misafir derken o yuzden bu kadar uzun zamandir giremedim. Su an bile kosturuyorum bide yuruse ne olcak bilmiyorum
Hoşgeldin umarım daim olur Azmi'n ve istediğin kiloya düşersinSagolun kızlar hosbulduk bugun başladım bile tarcinli sütümü ictim birazdanda kahvaltimi hazirlicam
İyiyiz canım zayıflasak daha da iyi olck. Sen nasılsın.Kızlar nasılız. Yarın tartı günü inşallah hepimizde baya eksiler görürüz. Ben müsafirlerte iyiyim bana ikram edilenleri direk çevirip hiç yemiyorum. Ama evde kötüyüm o kadar aburcubur seviyorum ki daha öğünden kalkarken şimdi ne atıştırsam diye düşünüyorum.
Diyet bir öğünden bozulmak hemen diğer öğün sağlıklı beslen canım bırakmaKizlar ben bozdum diyeti yaa motivasyona ihtiyacim var
Keske bir öğün olsa sali gunu misafir gelmisti bi seyler yapmistim hepsi bitmedi 3 gundur yiyorum tanrim ne yaptim ben:) Bu aksam kesin baslyorum.Cok sagol biraz ise yaradi :)Diyet bir öğünden bozulmak hemen diğer öğün sağlıklı beslen canım bırakma
Keske bir öğün olsa sali gunu misafir gelmisti bi seyler yapmistim hepsi bitmedi 3 gundur yiyorum tanrim ne yaptim ben:) Bu aksam kesin baslyorum.Cok sagol biraz ise yaradi :)
Suda sıkıntı yok diyet bile yapmasam en az 3 litre icerim.Fazlasini iciyorum diye doktora gitmistim bi sorun mu var acaba diye doktor 4, u gecme demisti.ne çabuk bıraktın yok öyle pes etmek hemen toparlanıyoruz. suyumuzu eksik etmiyoruz, zayıflıycaz yaaa zayıflıycaz fit olcazzzz
Nasıl böyle verebiliyorsun.Özel yaptığın şeyler var miBugün dayanamadım tartıldım 61.6 geldi
Hedefime varmama 1.6 kilo kaldı inşallah .tabi yiyip de almazsam o da .kendimi acısı hafiflemiş hissediyorum ve kendime kızıyorum bukadar senedir neden zayıflamaya uğraşmadım da kendimi ağırlığa mahkum ettim diye
Burası bunun için var canım bozmuyoruz aslında motivasyon düşüklüğü yaşayıp duygusal açlığımızı bastırmak için ne bulursak yiyoruz ben sıfır kaçamak diye söz verdim kendime yemekte şerbetli tatlı vardı almadım tarhana çorba bi parça et rosto 3 kaşık bulgur pilavı yedim şimdi tarçınlı suyumu içiyorum öğleden sonra misafirim var eşlik et diyecekler bende görüntü vermek için tabağıma alıcam bakalım dayanabileceköiyim öğle yemeğindeki gibiKizlar ben bozdum diyeti yaa motivasyona ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?