Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Direnmelisin :) Ben de tabagima almistim guyya ama sonra devami geliyo.Tabagina alirken internetten bi kac manken fotosuna bak belki yememeye karar verirsin.Nezaman tv izlesem diyete motive olmusumdur

E eminim gaz olayı bende de sorun yaa bebekliğimden beri heep gazlı bi insanım dün akşam bakla yedim ya sabah tartıda hemen +300 oluverdim o kadar da anason kimyon içiyom hiç terliksiz çorapsız da gezmem napalım yapı işte..

sağol canım inşallahh :) hepimize olsun eksilerrr

Aynen canım kafayı yiyeceğim ya bebeğim de gazlı bide adet olsam rahatlayacağım

merhaba ben de yeni doğum yaptım bir ay oldu ben de başlamak istiyorum kilo vermeye. Normal doğum yaptım Kg:62 boy 160

Hedef 54 kg .benide alın aranıza

Yağmur yüzünden gidemedim diyetisyene neyse o sorun değil ama ankarada bile yapmadığım bişe yaptım bebe büsküvisi yedim ya 10 tane falan hemde

Kızlar bende yedim yeme krizindeyim makarna yedim bir tabak domates salatalık 2 adet kınder çikolata helva yedim . Durmam gerektiğini bildiğim için yazdım buraya

Nasıl böyle verebiliyorsun.Özel yaptığın şeyler var mi
Öğlenleri doyacak kadar yiyip akşam 18.30 -17.00 gibi yemeği bırakıyorum.limonlu su içiyorum .ekmek ya hiç yemiyorum ya da 2 dilim yiyorum .troid hastasıyım ilaçlarımı hiç aksatmıyorum .önceden yemekleri büyük bi iştahla haxırlar ve yerdim .şimdi ise yiyorum ama eski iştahım yok

Sağolasın cnm inşallah sizde tez zamanda hedeflerinize ulaşırsınız

Direnmelisin :) Ben de tabagima almistim guyya ama sonra devami geliyo.Tabagina alirken internetten bi kac manken fotosuna bak belki yememeye karar verirsin.Nezaman tv izlesem diyete motive olmusumdur
Aynen az hasarla kurtardım ama dediğin gibi tabağa almamak en güzeli

Kızlar bende yedim yeme krizindeyim makarna yedim bir tabak domates salatalık 2 adet kınder çikolata helva yedim . Durmam gerektiğini bildiğim için yazdım buraya
Senin hamur işi zaafın vardı yanlış hatırlamıyosam internette yuıafla yapılan Dereotlu poğaçacı tarifi görmüştüm makarnayıda kepekli tüketiyorlar sana diyorum ama yulafı aldım nasıl kullacağıöı bilmiyorum önceki diyetlerimde sütle karıştırıyodum tadını beğenmemiştim alternatifiniz varsa deneyelim

Bende iyiiyim canım yarın sabahta verdiğimi görürsem daha iyi olucam.Bende mümkünse sabah arada ve öğke sonrası arada az bir aburcubur yiyip engellemeye çalışıyorum daha fazla yameyi. Bir de mümkünse evde bulundurmamaya çalışıyorum.

Merhaba kizlar bugun menüm de kahvaltida 1 dilim tam bugday ekmegi acik cay peynir zeytin gecistirdim oglende biraz tavukla yogurtlu semizotu salatasi yedim aksamda 2 dilim ekmekle bugday corbasi icrim yine yatarkende tarcinli süt icicem

Bende iyiiyim canım yarın sabahta verdiğimi görürsem daha iyi olucam.öğleden sonra benim kaçama hakkım oldukça küçük şeyler tabi. Diğer şeyleri evde pek bulundurmamaya çalışıyorum. Ama hep istediğim gibi olmuyor. Komşular getiriyor eşim alıyor derken evde var şu an bazı şeyler ve ben yememek için nefis mücadelesi veriyorum.

tebrik ederim darisi başımıza insallah. Yarin icin bende pek umutlu degilim cunku 3 gundur misafirler oturmalar derken tatli tuzlu hamur isi birbirine karisti. Yarinda baska arkadasa gidiyorum. Tabak onume gelince dayanamiyorum arkadaş. Nasil yenicem bunu bilmiyorum.

Aynı durumdayız bu hafta full ya ben dışardaydım ya misafirim vardı bu hafta tüm ziyaretleri bitirip artık kendi beslenme düzenimi oturtmalıyım pazar günü kızımın arkadaşının Doğum günü var pöfff

buarada ben spor cezamı tamamladım yeşil çayımı içiyorum sabah ola hayrola inşallah hepimiz eksiler görürüz çok abartmasamda kaçamaklarım oldu bu hafta ama telafi edicimm öpüldünüz kızlar iyi geceler

Mrb kızlar emzirirken nasıl diyet yapıyorsunuz? Sütünüze etki ediyormu?

Kızlar ilk paylaşım benden olsun biraz hayal kırıklığı yaşasam da;
geçen hafta: 74.9
bu hafta: 74.3
fark: 600g
yüzde: 0,801
Bu hafta gerçekten dikkat etmiştim yediklerime .yaprtığımı düşündüğüm fedakarlık derecesinde verememişim. tartı neleri teptiğime bakmıyor tabi.Bir de spor 0 ciddi anlamda; sanırım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…