- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
Direnmelisin :) Ben de tabagima almistim guyya ama sonra devami geliyo.Tabagina alirken internetten bi kac manken fotosuna bak belki yememeye karar verirsin.Nezaman tv izlesem diyete motive olmusumdurBurası bunun için var canım bozmuyoruz aslında motivasyon düşüklüğü yaşayıp duygusal açlığımızı bastırmak için ne bulursak yiyoruz ben sıfır kaçamak diye söz verdim kendime yemekte şerbetli tatlı vardı almadım tarhana çorba bi parça et rosto 3 kaşık bulgur pilavı yedim şimdi tarçınlı suyumu içiyorum öğleden sonra misafirim var eşlik et diyecekler bende görüntü vermek için tabağıma alıcam bakalım dayanabileceköiyim öğle yemeğindeki gibi
M Misafir1427 tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inşallahObseSif-annee menün yine Harika canım sanırırm güzel eksiler gelicek senden E eminim sporda yapıyosun artı çıksa bile moral bozmak Yok kas artışı olabilir gaz benimde var maalesef şişkinlik
Burası bunun için var canım bozmuyoruz aslında motivasyon düşüklüğü yaşayıp duygusal açlığımızı bastırmak için ne bulursak yiyoruz ben sıfır kaçamak diye söz verdim kendime yemekte şerbetli tatlı vardı almadım tarhana çorba bi parça et rosto 3 kaşık bulgur pilavı yedim şimdi tarçınlı suyumu içiyorum öğleden sonra misafirim var eşlik et diyecekler bende görüntü vermek için tabağıma alıcam bakalım dayanabileceköiyim öğle yemeğindeki gibi
M Misafir1427 tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inşallahObseSif-annee menün yine Harika canım sanırırm güzel eksiler gelicek senden E eminim sporda yapıyosun artı çıksa bile moral bozmak Yok kas artışı olabilir gaz benimde var maalesef şişkinlik
3 gün geride kaldı bugun Yen'i bir gün bol salata çorba iç 2 3 gün telafi edersin inşKeske bir öğün olsa sali gunu misafir gelmisti bi seyler yapmistim hepsi bitmedi 3 gundur yiyorum tanrim ne yaptim ben:) Bu aksam kesin baslyorum.Cok sagol biraz ise yaradi :)
Aynen canım kafayı yiyeceğim ya bebeğim de gazlı bide adet olsam rahatlayacağım
Öğlenleri doyacak kadar yiyip akşam 18.30 -17.00 gibi yemeği bırakıyorum.limonlu su içiyorum .ekmek ya hiç yemiyorum ya da 2 dilim yiyorum .troid hastasıyım ilaçlarımı hiç aksatmıyorum .önceden yemekleri büyük bi iştahla haxırlar ve yerdim .şimdi ise yiyorum ama eski iştahım yokNasıl böyle verebiliyorsun.Özel yaptığın şeyler var mi
Sağolasın cnm inşallah sizde tez zamanda hedeflerinize ulaşırsınızBurası bunun için var canım bozmuyoruz aslında motivasyon düşüklüğü yaşayıp duygusal açlığımızı bastırmak için ne bulursak yiyoruz ben sıfır kaçamak diye söz verdim kendime yemekte şerbetli tatlı vardı almadım tarhana çorba bi parça et rosto 3 kaşık bulgur pilavı yedim şimdi tarçınlı suyumu içiyorum öğleden sonra misafirim var eşlik et diyecekler bende görüntü vermek için tabağıma alıcam bakalım dayanabileceköiyim öğle yemeğindeki gibi
Aynen az hasarla kurtardım ama dediğin gibi tabağa almamak en güzeliDirenmelisin :) Ben de tabagima almistim guyya ama sonra devami geliyo.Tabagina alirken internetten bi kac manken fotosuna bak belki yememeye karar verirsin.Nezaman tv izlesem diyete motive olmusumdur
Senin hamur işi zaafın vardı yanlış hatırlamıyosam internette yuıafla yapılan Dereotlu poğaçacı tarifi görmüştüm makarnayıda kepekli tüketiyorlar sana diyorum ama yulafı aldım nasıl kullacağıöı bilmiyorum önceki diyetlerimde sütle karıştırıyodum tadını beğenmemiştim alternatifiniz varsa deneyelimKızlar bende yedim yeme krizindeyim makarna yedim bir tabak domates salatalık 2 adet kınder çikolata helva yedim . Durmam gerektiğini bildiğim için yazdım buraya
Bende iyiiyim canım yarın sabahta verdiğimi görürsem daha iyi olucam.Bende mümkünse sabah arada ve öğke sonrası arada az bir aburcubur yiyip engellemeye çalışıyorum daha fazla yameyi. Bir de mümkünse evde bulundurmamaya çalışıyorum.İyiyiz canım zayıflasak daha da iyi olck. Sen nasılsın.
Hiç ekmek tüketmiyorm kahvaltı da bile. Ama bende aburcubur çok tüketiyorum.
Kendime şöyle bir sınırlama getirdim akşam esimle çayın yanında küçük bir parça tatlı tarzı yiyebilirm. Onsuz yemek yok. Bunu kural haline getirdim kaç gündür. Zaten evde tatlı pasta yapmıyorum iki kişiyiz en çoğunu ben yiyorum.
Bende iyiiyim canım yarın sabahta verdiğimi görürsem daha iyi olucam.öğleden sonra benim kaçama hakkım oldukça küçük şeyler tabi. Diğer şeyleri evde pek bulundurmamaya çalışıyorum. Ama hep istediğim gibi olmuyor. Komşular getiriyor eşim alıyor derken evde var şu an bazı şeyler ve ben yememek için nefis mücadelesi veriyorum.İyiyiz canım zayıflasak daha da iyi olck. Sen nasılsın.
Hiç ekmek tüketmiyorm kahvaltı da bile. Ama bende aburcubur çok tüketiyorum.
Kendime şöyle bir sınırlama getirdim akşam esimle çayın yanında küçük bir parça tatlı tarzı yiyebilirm. Onsuz yemek yok. Bunu kural haline getirdim kaç gündür. Zaten evde tatlı pasta yapmıyorum iki kişiyiz en çoğunu ben yiyorum.
Bugün dayanamadım tartıldım 61.6 geldi
Hedefime varmama 1.6 kilo kaldı inşallah .tabi yiyip de almazsam o da .kendimi acısı hafiflemiş hissediyorum ve kendime kızıyorum bukadar senedir neden zayıflamaya uğraşmadım da kendimi ağırlığa mahkum ettim diye
Aynı durumdayız bu hafta full ya ben dışardaydım ya misafirim vardı bu hafta tüm ziyaretleri bitirip artık kendi beslenme düzenimi oturtmalıyım pazar günü kızımın arkadaşının Doğum günü var pöffftebrik ederim darisi başımıza insallah. Yarin icin bende pek umutlu degilim cunku 3 gundur misafirler oturmalar derken tatli tuzlu hamur isi birbirine karisti. Yarinda baska arkadasa gidiyorum. Tabak onume gelince dayanamiyorum arkadaş. Nasil yenicem bunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?