Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşin ardından spor iyi olmuş inşallah ekmeğide azaltabilirsin sende hırslılardansın

Bazen gözümde çok büyüyor kilo vermek. İstiyorum ki hemen vereyim. Benim de ekmek zaafim var. Tokken bile yiyebilirim, o derece. 5 dilim ekmeğin pişmanlığı başladı şimdi.. .Ütü mu yapsam acaba, o da iyi kalori yaktiriyor..

Valla doktor obezsin diyince ben acayip gaza geldim şuan eşime makarna yapıyorun tarlı yapıyorum ama tatlarına bile bakmıycam

Haklısın canım. Birde fazladan alıp kalmasın diye arada bişeyler almaknistemiyorum. Kendime inancım çok bu sefer allahın izniyle 63 e kadar inmek istiyorum hatta olabilirse daha fazla. O bedene kadar şimdikilerle idare edip tamm istediğim yerdeyim deyince bütün gardrobumu döşemek istiyorum cicilerle

Herkes aynı demek ki cnm bende almak zorunda kalınca alıyorum yoksa idareten hep kıyafetlerim saçma sapan

Elbise beden şıklık mıklık mevzuları dönmüş :) inanın ben de giysi olayından acayip motive oluyorum geçen haftadan beri, bi kumaş pantolonum vardı nişanlıyken aldığım, onu tekrar giymeye başladım nasılll mutluyum anlatamam bende yaza oğlumun doğum gününe şöyle küçücük beden bi giysi almak istiyorum

Bugünkü menüm kızlar
sabahı yazmıştım zaten burgu peynir yeşil biber yeşil zeytin maydanoz tb ekmek bitki çayı
Ara rezene çayı
Öğle mercimek çorba çiftlik kebabı salata iki lokma tb ekmek
Arada kaçamak yaptım acıbadem kurabiyesi bitane yanında şekersiz çayla onu yakmak için bi saat yürüdüm bu arada
Şimdi de z.yağlı taze fasülye yeşil soğan ve yoğurt yicem akşam yemeği olarak belki bi dilim tb ekmek yerim sonra mutfak kapanır

bende cumartesi akşam regl olucak gibi oldum. sevinmiştim şişimi atar kilo veririm diye yine yanlış alarmmış. benim kız sütü bırakınca anca olabilicem galiba
Canım bende adet olmadım ama 2 oldu Doğum yapalı . Adet olmadan da zor kilo veririm sanırım ya ilaç mı alıp kullansam diyorum adet olmadan kilo vermem çok zor. Okadar Yorgun'um ki anlatamam gün boyu ev işleri kızım uyumuyor gelen giden çok Yorgun'um bugun hiç spor yapasım YÖK zaten 2 haftadır yaptım bir gram bile veremedim sinir oldum motşvrm düşüyor ben neden böyle zor kilo veriyorum ya

Cnm bende diyodum neden veremiyorum bak doktor böle zaten veremezsin durur bi süreden sonra çok yemişsin deditabi ben şok ama haklı onun verdiği listeden çok farklı besleniyodum

Canım sen de benim gibi az yemeden verümeyenlerdensin.Spor sadece sıkılaşmada rol oynuyor bende ağzımı tutamazsam olmuyor . Birde bebğin henüz çok küçük yavaş yavaş değişecek bişeyler sen erken başladın bu işe.
Ben adetin kendiliğinden gelmesini beklicem ilaç hormon sonuçta. Benim ilk bebğim tüp bebek. O yüzden hem çok hormon yükledim hem çok yumurtam gitti tek denemeydi 24 tane yumurtamı aldılar. büyük ihtimal adet olursam kilo veririm biraz ama ilacı gözüm yemiyor.

Son düzenleme:
Cnm bende diyodum neden veremiyorum bak doktor böle zaten veremezsin durur bi süreden sonra çok yemişsin deditabi ben şok ama haklı onun verdiği listeden çok farklı besleniyodum
şu listeyi paylaşır mısın canım çok merak ettim. 74 kilo kadının nesi obezmiş anlamadım ben . ben 85 kiloyla başladım ki boyumda 160 düz ayak obezdim evet. ama şimdi öyle hissetmiyorum artık. bu diyetisyen fazla abartmış bence

Eveeet ütümü yaptım 276 kalorimi yaktım. 5-6 kuru üzüm, yarım fincan sütlü Nescafe içtim. Akşam yemeği yemeyeceğim zaten. Belki 3x25 de mekik çekerim..

Aynen Can'ım bogazımı da durduramıyorym askında çok yedigim söylenmez ama kilo verecek kadar da az yemiyorum herhalde daha az yemem lazım sporsuz da veremem ama ne yapacağımı şaşırdım kendimi böyle görmek istemiyorum foto bile çekilmek istemiyorum ya çoçuklarlarla.

Toplamda 25 kilo vermiş olacağım inşallah.. Bugün ölçüm yaptım, belim 3 cm incelmiş ama basen aynı. Kollarım sarkacak, göbeğim sarkacak diye korkuyorum. Tv'de oluyor ya kilo verenler sarkmış.. Ya öyle olursam..

Benim de hamur işi ya hiç dayanamıyorum bide iştahlı bit kadınım yokken bile canım yemek yemek ister

Kızlaaaaaar YouTube da bir kanal buldum. Dakikalardir izliyorum. 40 kilo nasıl gider adi. Acayip motive ediyor.

Günaydın hanmlar resmi atıyım çekiyimde ama bununlada doyuyorum çok şükür yalnız şunu belirteyim bununda hepsini yeme azalt dedi bende zaten akşam yemeğinden sonra bişe yemiyorum yetmez aç hissedersem arada yerim sordum çok iyi olur yemezsen dedi ama yüklenmedi yazıyım en güzeli

Kahvaltı 08.00 haftada 2 gün kase yoğurt içine meyve rendesi bir tutam tarçın
Diğer günler bir dilim tb ekmek 3 zeytin bir dilim beyaz peynir yada 2 kaşık lor domates salatalık yeşillik bir haşlama yumurta
Ara öğün 11.00 2 yk yoğurt yada 3 hurma
Öğlen 13.30 haftada 3 gün ızgara yada sote tavuk iki kepçe çorba (kesinlikle pirinçsiz ve şehriyesiz) yeşil salata
Haftada 2 gün 3 adet köfte üstüne salçalı sos nane dereotu kekik
Haftada 2 gün et sote cacık
Ara öğün 15.30bir porsiyon meyve yada 3 adet incir rezene çayı
Akşam 18.00 haftada 2 gün tavuk sote salata 2 yk yoğurt
Haftada 3 gün 8 yemek kaşığı sebze yemeği 2 yk yoğurt
Haftada 2 gün bezelye 5 yk (sadece bezelye yemeği değil) cacık
Araöğün 20.30 bir porsiyon meyve 2 yk yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…