İşin ardından spor iyi olmuş inşallah ekmeğide azaltabilirsin sende hırslılardansınBenim de vardı beğendiğim bir elbise. Bazanin altındaydı. Aldigim günden beri hatlarimi ortaya çıkarıyor diye hiç giymedim. Onu çıkarıp dolabima astım bugün. Bazanin altını ve elbise dolabimi temizledim. Sonra tüm evi halidoverle temizledim. Sonra 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. Sonra 1 porsiyon. Ebegümeci kavurması ve yarım porsiyon taze fasulye yedim. Ama koca bir eşeklik yapıp 5 dilim kadar ekmek yedim. Toplamda aldığım kalori fazla olmadı ama yemeseydim daha iyi olurdu. Şimdi kahvemi içiyorum. Akşama yemek yemem artık. Ogleni geç yedim..
Valla doktor obezsin diyince ben acayip gaza geldim şuan eşime makarna yapıyorun tarlı yapıyorum ama tatlarına bile bakmıycamBazen gözümde çok büyüyor kilo vermek. İstiyorum ki hemen vereyim. Benim de ekmek zaafim var. Tokken bile yiyebilirim, o derece. 5 dilim ekmeğin pişmanlığı başladı şimdi.. .Ütü mu yapsam acaba, o da iyi kalori yaktiriyor..
Haklısın canım. Birde fazladan alıp kalmasın diye arada bişeyler almaknistemiyorum. Kendime inancım çok bu sefer allahın izniyle 63 e kadar inmek istiyorum hatta olabilirse daha fazla. O bedene kadar şimdikilerle idare edip tamm istediğim yerdeyim deyince bütün gardrobumu döşemek istiyorum cicilerleSorma ya eskiden giyimimi beğenirdim şimdi o yakışmıyo bu yakışmıyo büyük die kalçayı örtmeye çalış göğüsler zaten gıcak bol bol büyük büyük şeyler sinir oluyorum topuklu bile hoş durmuyo kilolu insanda
Herkes aynı demek ki cnm bende almak zorunda kalınca alıyorum yoksa idareten hep kıyafetlerim saçma sapanHaklısın canım. Birde fazladan alıp kalmasın diye arada bişeyler almaknistemiyorum. Kendime inancım çok bu sefer allahın izniyle 63 e kadar inmek istiyorum hatta olabilirse daha fazla. O bedene kadar şimdikilerle idare edip tamm istediğim yerdeyim deyince bütün gardrobumu döşemek istiyorum cicilerle
tebrikler canım
Canım bende adet olmadım ama 2 oldu Doğum yapalı . Adet olmadan da zor kilo veririm sanırım ya ilaç mı alıp kullansam diyorum adet olmadan kilo vermem çok zor. Okadar Yorgun'um ki anlatamam gün boyu ev işleri kızım uyumuyor gelen giden çok Yorgun'um bugun hiç spor yapasım YÖK zaten 2 haftadır yaptım bir gram bile veremedim sinir oldum motşvrm düşüyor ben neden böyle zor kilo veriyorum yabende cumartesi akşam regl olucak gibi oldum. sevinmiştim şişimi atar kilo veririm diye yine yanlış alarmmış. benim kız sütü bırakınca anca olabilicem galiba
Cnm bende diyodum neden veremiyorum bak doktor böle zaten veremezsin durur bi süreden sonra çok yemişsin dediCanım bende adet olmadım ama 2 oldu Doğum yapalı . Adet olmadan da zor kilo veririm sanırım ya ilaç mı alıp kullansam diyorum adet olmadan kilo vermem çok zor. Okadar Yorgun'um ki anlatamam gün boyu ev işleri kızım uyumuyor gelen giden çok Yorgun'um bugun hiç spor yapasım YÖK zaten 2 haftadır yaptım bir gram bile veremedim sinir oldum motşvrm düşüyor ben neden böyle zor kilo veriyorum ya
Canım sen de benim gibi az yemeden verümeyenlerdensin.Spor sadece sıkılaşmada rol oynuyor bende ağzımı tutamazsam olmuyor . Birde bebğin henüz çok küçük yavaş yavaş değişecek bişeyler sen erken başladın bu işe.Canım bende adet olmadım ama 2 oldu Doğum yapalı . Adet olmadan da zor kilo veririm sanırım ya ilaç mı alıp kullansam diyorum adet olmadan kilo vermem çok zor. Okadar Yorgun'um ki anlatamam gün boyu ev işleri kızım uyumuyor gelen giden çok Yorgun'um bugun hiç spor yapasım YÖK zaten 2 haftadır yaptım bir gram bile veremedim sinir oldum motşvrm düşüyor ben neden böyle zor kilo veriyorum ya
şu listeyi paylaşır mısın canım çok merak ettim. 74 kilo kadının nesi obezmiş anlamadım ben . ben 85 kiloyla başladım ki boyumda 160 düz ayak obezdim evet. ama şimdi öyle hissetmiyorum artık. bu diyetisyen fazla abartmış benceCnm bende diyodum neden veremiyorum bak doktor böle zaten veremezsin durur bi süreden sonra çok yemişsin deditabi ben şok ama haklı onun verdiği listeden çok farklı besleniyodum
Nası besleniyodun canm o nası liste verdi merak ettimCnm bende diyodum neden veremiyorum bak doktor böle zaten veremezsin durur bi süreden sonra çok yemişsin deditabi ben şok ama haklı onun verdiği listeden çok farklı besleniyodum
Aynen Can'ım bogazımı da durduramıyorym askında çok yedigim söylenmez ama kilo verecek kadar da az yemiyorum herhalde daha az yemem lazım sporsuz da veremem ama ne yapacağımı şaşırdım kendimi böyle görmek istemiyorum foto bile çekilmek istemiyorum ya çoçuklarlarla.Canım sen de benim gibi az yemeden verümeyenlerdensin.Spor sadece sıkılaşmada rol oynuyor bende ağzımı tutamazsam olmuyor . Birde bebğin henüz çok küçük yavaş yavaş değişecek bişeyler sen erken başladın bu işe.
Ben adetin kendiliğinden gelmesini beklicem ilaç hormon sonuçta. Benim ilk bebğim tüp bebek. O yüzden hem çok hormon yükledim hem çok yumurtam gitti tek denemeydi 24 tane yumurtamı aldılar. büyük ihtimal adet olursam kilo veririm biraz ama ilacı gözüm yemiyor.
Benim de hamur işi ya hiç dayanamıyorum bide iştahlı bit kadınım yokken bile canım yemek yemek isterBazen gözümde çok büyüyor kilo vermek. İstiyorum ki hemen vereyim. Benim de ekmek zaafim var. Tokken bile yiyebilirim, o derece. 5 dilim ekmeğin pişmanlığı başladı şimdi.. .Ütü mu yapsam acaba, o da iyi kalori yaktiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?