Teşekkür ederim kızlar bende kendimi obez olarak görmüyorum ama bugün spor yaparken bi baktım iğrendim kendimdenben de pilav makarna tüketmiyorum (çok çok nadir o da tadımlık) ama ben de ana öğünlerde birer dilim ekmek yiyorum ve yoğurdumu akşam tek kasede yiyorum ara öğün yapmadığım için.. ayrıca çorbadaki pirince şehriyeye dikkat etmiyorum zaten öğlede kurumda çorba içiyorum o da ne varsa o.. işyerine bağlı olmak kötü birşey bu anlamda
akşamları genelde tek çeşit yeriz o da genellikle sebze yemeği oluyor
ama ben de sana katılıyorumRebel92 obez dememeliydi sana o kadar da değil canımm
Senin de boyun uzundur canim benim boyum kisa.Ben de 5 yil once 4 lu rakamlardaydim.Farkimiz yoktur yaniAzmi'n daim olsun canım ama senin kilonu görünce bi tuhaf oldum ben 90 larda 60 benim için mucize dedikleri şey olsa gerek zaten en son 10 yıl önce 6 lı rakamları görmüştüm
Kızlar insanların obez olup olmadığına vücuttaki yağ oranına göre karar veriyorlar .ben 38 beden ikon vücudumdaki yağ oranı tehlikeli seviyede idi.benden 10 kilo fazlası olan arkadaşın yağ oranı tehlikeli seviyede değildi .yani obezlik sadece kilo ile ilgili değil yağ oranı çok önemli ..ben de pilav makarna tüketmiyorum (çok çok nadir o da tadımlık) ama ben de ana öğünlerde birer dilim ekmek yiyorum ve yoğurdumu akşam tek kasede yiyorum ara öğün yapmadığım için.. ayrıca çorbadaki pirince şehriyeye dikkat etmiyorum zaten öğlede kurumda çorba içiyorum o da ne varsa o.. işyerine bağlı olmak kötü birşey bu anlamda
akşamları genelde tek çeşit yeriz o da genellikle sebze yemeği oluyor
ama ben de sana katılıyorumRebel92 obez dememeliydi sana o kadar da değil canımm
Ya oranına gmre değil de beden kitle endeksine göre karar veriyolar benm 29 muş sanırım vucudumdaki yağ zaten 30 kilo olmuş 17 kilo yağdan vermem lazımKızlar insanların obez olup olmadığına vücuttaki yağ oranına göre karar veriyorlar .ben 38 beden ikon vücudumdaki yağ oranı tehlikeli seviyede idi.benden 10 kilo fazlası olan arkadaşın yağ oranı tehlikeli seviyede değildi .yani obezlik sadece kilo ile ilgili değil yağ oranı çok önemli ..
Can'ım kilon gayet iyi bence sen zamanla verirsin bir çaba harcamana gerek yıkSlm kızlar. Ben aranızda yeniyim biliyorsunuzdur belki sık sık takip edemiyorum . Ben menü şeklinde pek bir şey yapmıyorum her zaman ne varsa onu yiyorum ama çok az yiyorum sabah kahvaltıdan sonra ekmek yemiyorum . Bir de akşam yemeği erken yiyorum ve ondan sonra yersen meyva ya da çay içiyorum bir şey yemiyorum . dört gün oldu buraya takılalı 200 gr vermişim Cuma'ya kadar bakalım ne kadar gidecek .2 lt su kesin içiyorum her gün. Bu arada sabah sadece aç karnına tartılıyorum ben herkes nasıl yapıyor?
Boy 160
Kg:61.800
Bebiş:45 günlük
Canım yazın anlaşılmıyor hala gidiyor Muş'un pekş tekrar paylaşır mısınBu Can'ım Dr un verdiği liste
Eki Görüntüle 1934023
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?