Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm adam çok ünlü burda ameliyatsız kilo veremezsin denilen 170 kilo çocuğu 90 kiloya indirdi face den takip ediyodum kişiye özel liste hazırlıyo falan öle olmasa hadi be diyip kalkardım da nasip bakalım ben kaç kilo vericem 20 fazlam var şuanda

Hmmm acaba o yoğurtları birleştirip akşam bi kase yoğurt yesek yemekte olmaz mı :) ben genelde öyle yapıyorum da

günaydın kızlarrr

yine yeni ark yanımda takılamıyorum buralarda pek

sabah toplam 5 hurma 1 galete yedim. yarım lt suyumu da içtim. birazdan kahve molası

* çok ince farklılıklar etki ediyor demek ki. anladığım kadarıyla öğle ve akşam ekmek yok; ben 1er dilim yiyordum.
* çorbada pirinç ve şehriye olayına dikkat etmiyordum. Hatta arada bulgurlu yemekler pişiriyorum.
* yoğurdu ara öğün değil ana öğünde tüketiyordum ve koca kase olarak.
* hiç makarna ve pilav yok. ben arada bulgur pilavı pişirip 2 kaşık bir dilim diyerek tüketiyordum.
Gerisini bende bu şekilde tüketiyorum.Ama aralarda meyve ve yoğurt yerine. kahve ve kuru incir yada küçük lokum.Hatta işteyken 3ü bir arada. Bunları terar düzenlemeliyim demkki.
Ama yine de sana obez diyerek haksızlık etmiş bence.

Canm incir yasak kuru üzüm yasak kavun karpuz havuç yasak bunlar masum gibi görünüyolar ama değil dedi bende senin gibi düşünüyodum kepekli makarna falan yiyodum ama sen bunları alınca bütün çaba boşa gidiyo insanlar farkında olmuyo ama bünye bunların farkında dedi

Seninle kilolar boylar tutuyo bide böle deneyelim bakalım cnm napcaz ben bu kadar sıkı diyetteyken ilk defa gezmeye gidcem inşallah çok ısrar etmezler çünkü bozmuycam kararlıyım

Seninle kilolar boylar tutuyo bide böle deneyelim bakalım cnm napcaz ben bu kadar sıkı diyetteyken ilk defa gezmeye gidcem inşallah çok ısrar etmezler çünkü bozmuycam kararlıyım
Sakın bozma canım. Kimse kırılmaz korkma ben her gittiğimde reddediyorum. Hatta gitmeden diyetteyim hazırlamayın hazırlarsanızda ben yemem diyorum. Yiyince telefisi yok tatlının böreğin

ben de pilav makarna tüketmiyorum (çok çok nadir o da tadımlık) ama ben de ana öğünlerde birer dilim ekmek yiyorum ve yoğurdumu akşam tek kasede yiyorum ara öğün yapmadığım için.. ayrıca çorbadaki pirince şehriyeye dikkat etmiyorum zaten öğlede kurumda çorba içiyorum o da ne varsa o.. işyerine bağlı olmak kötü birşey bu anlamda
akşamları genelde tek çeşit yeriz o da genellikle sebze yemeği oluyor
ama ben de sana katılıyorum Rebel92 obez dememeliydi sana o kadar da değil canımm

Kızlar herkes kilosunu yasını boyunu be bebeğinin kaç aylık olduğunu yazabilir mi ? Kim nasıl ne durumda bilip öyle konuşalım

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.3
+100 gr

Artik tek bir ogunde bile bizmicam.Nasi kilo vercem gorun.Tanrim cok gaza geldimm

Selamlar kızlar internet paketim bitti o yüzden giremiyorum motivasyonum tam gaz devam geçen hafta misafirlerim vardı malum bu haftada temizlik var menüme gelince
Kahvaltıda klasik sandviç beyaz peynir ve yeşillikle
Arada Türk kahvesi içtim sade 2 de hurma
Öğle ton balıklı salata yiycem akşama bakalım menüm belli değil ama 3 gün sebze yemeyi düşünüyorum detox niyetine bakalım işe yarıycakmı

30 yaş 168 boy 90 kg bebeğim 5,5 aylık ellerinizden öper teyzeleri

Bende aynıyım canım 86 demiştim ama zor ne verirsem kardır Mayıs'a kadar 88 e de razıyım artık

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.3
+100 gr

Artik tek bir ogunde bile bizmicam.Nasi kilo vercem gorun.Tanrim cok gaza geldimm
Azmi'n daim olsun canım ama senin kilonu görünce bi tuhaf oldum ben 90 larda 60 benim için mucize dedikleri şey olsa gerek zaten en son 10 yıl önce 6 lı rakamları görmüştüm

Kahvaltım 11.30
Peynirli biberli omlet maydonozları omlet çok az tereyağıyla 2 yumurtayla
Zeytin 20 tane ( organik yeşil zeytin )
Biber nane
Domates salatalık rezene kimyon çayı
Ekmek Yok suana kadar 2 bardak su
Bide kızlar ben her sabah çörek otu yağı ve aspir yağı içiyorum 3 gündür bakalım ne gibi etkileri olacak

Sakın bozma canım. Kimse kırılmaz korkma ben her gittiğimde reddediyorum. Hatta gitmeden diyetteyim hazırlamayın hazırlarsanızda ben yemem diyorum. Yiyince telefisi yok tatlının böreğin
Bende dedim zaten diyetteyim hazırlık yapma çay içicem dedim geçen biri dedi çok kırıldım o kadr hazırladım die dedim senin bana saygın yok mu dedim ben o kadar uğraşıyorum dedim sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…