Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya oranına gmre değil de beden kitle endeksine göre karar veriyolar benm 29 muş sanırım vucudumdaki yağ zaten 30 kilo olmuş 17 kilo yağdan vermem lazım
Ben şimdi heaapladım 28.9 olmuş benim.33.2 di ilk başladığımda. 30un altı aşırı kilolu 25 in altına inmeye çalışıyorum ben o zaman normal kilo sayılıyoruz.

Liste güncellenmis eline sağlık yeos kaptan. bu arada boyun Maşallah uzun
İdeal kilon kaç ki senin

Bence kesinlikle işe yarar.keşke hergün yapabilsen.

Çok uzak geliyor şuan Ama Bence benim fit olmam için 65 olmam lazım

Bebeğin de çok küçük henüz, çok kilon d yok verirsin zAmnla. Ben sabah aç karnın kıyafetsiz tartılıyorum. Hep aynı şekilde ve aynı yerde tartılmak lazım

Canım yazın anlaşılmıyor hala gidiyor Muş'un pekş tekrar paylaşır mısın

O diyetisyenin yazısı. Hala gitmiyorum ama liste işyerinde, yarın bakar yazarım

Günaydın hanımlar Grupta benimle aynı kilolarda çok kişi varmış. Bakalım kimler güzelce verecek

Dünkü menüm
Sabah burgu peynir yeşil zeytin yeşil biber bol maydanoz bi dilim tb ekmek ve bitki çayı
Arada bi tane hurma ve rezene çayı
Öğlede yarım kase boşnak çorba ve bi servis tabağının içinde biraz keşkek sebze tava ve 4- 5 tavuk kanat ızgara
Akşam 6 buçukta 6 yk z.yağlı taze fasulye bi küçük kase yoğurt bolca taze soğan yarım dilim tb ekmek
Yemekten sonra mutfak kapandı sadece rezene ve papatya içtim

Kızlaaaaar haftasonu düğünümüz var ne gycem dye düşünürkenn eski bi elbisem vardı kuzenimin düğününde almıştım o zaman 58dim arkası kapanmaz dye düşünğrken bi baktım olduuuu tabi o zaman elbiseyle vücudum arasında biraz boşluk vardı şimdi tam oldu ama patlicak gibi de durmuyo ay nası sevindimm

Canım su içmeyince artış oluyor gerçekten bende artıdaym suan Bakalım cuma Artı da olmayız inşallah

Maşallah cnm bu çok güzel bende dün doğumdan sonra aldığım pantolonumu giydim bol geldi die kemer taktım

Günaydınlar herkese...
Boy 160
Kilo 66
Yaş 34
Bebis 7 aylık olmak üzere...

Hala kahvaltımı yapamadım

Günaydın kızlar. Bu hafta tartıda pek umurlu degilim bir artıyor bir düşüyor. Düzenli menü paylaşmayınca kaçamaklar abartılı oluyor bende. O yüzden düzenli menü paylaşıp kaçamakları en aza indircem becerebilirsem
Bugün
6 yeşil zeytin
1 tatlı kaş krem peynir.
1 çatal beyaz peynir
1.5 sahanda yumyrta
1 çay kaş. Bal.
1 çay kaş tereyag
1 tane ceviz
Ekmek 3 dilinden az
Çay

Sabah kahvaltım
Yumurtalı bulgur köfte 6 tane
İki zeytin
Bir kase yoğurt
Bir avuç badem fındık
Bir küçük browni
İki kupa yeşil çay
Bir litre su

Buraya yazayım da belki yediklerimdn utanırm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…