Ben şimdi heaapladım 28.9 olmuş benim.33.2 di ilk başladığımda. 30un altı aşırı kilolu 25 in altına inmeye çalışıyorum ben o zaman normal kilo sayılıyoruz.Ya oranına gmre değil de beden kitle endeksine göre karar veriyolar benm 29 muş sanırım vucudumdaki yağ zaten 30 kilo olmuş 17 kilo yağdan vermem lazım
Kızlar hani spor yapamıyorum demiştim ya. Şu 15 dakikalık leslie lerden yapsam bir işe yarar mi.
Benim tek yaptığım güzel şey
ekmek yememek
Emzirmek
Su içmek. Bunların dışında beğendiğim hiçbirşey yok.
Slm kızlar. Ben aranızda yeniyim biliyorsunuzdur belki sık sık takip edemiyorum . Ben menü şeklinde pek bir şey yapmıyorum her zaman ne varsa onu yiyorum ama çok az yiyorum sabah kahvaltıdan sonra ekmek yemiyorum . Bir de akşam yemeği erken yiyorum ve ondan sonra yersen meyva ya da çay içiyorum bir şey yemiyorum . dört gün oldu buraya takılalı 200 gr vermişim Cuma'ya kadar bakalım ne kadar gidecek .2 lt su kesin içiyorum her gün. Bu arada sabah sadece aç karnına tartılıyorum ben herkes nasıl yapıyor?
Boy 160
Kg:61.800
Bebiş:45 günlük
Canım yazın anlaşılmıyor hala gidiyor Muş'un pekş tekrar paylaşır mısın
Ben 58 oluyum da cnm kaç olursa olsunBen şimdi heaapladım 28.9 olmuş benim.33.2 di ilk başladığımda. 30un altı aşırı kilolu 25 in altına inmeye çalışıyorum ben o zaman normal kilo sayılıyoruz.
Cnm bende 74 kiloyum benm tartı yalnış nedenini anlamadım istersen şimdi düzelt istersen cumaya bişe kalmadıKızlar akşam birazcık kaçırdım ama genel anlamda güzel beslendim
anladım canım . Oluruz inşallah ama biraz vakit alacak yeter ki sabırla yolumuza devam edülimBen 58 oluyum da cnm kaç olursa olsun
Saol canm teşekkür ederim :) ama şu an artıdayım ya artı 300 gr.ObseSif-annee tebrik ederim birincisin
Canım su içmeyince artış oluyor gerçekten bende artıdaym suanSaol canm teşekkür ederim :) ama şu an artıdayım ya artı 300 gr.bikaç gündür suyu az içiyorum ondan mı acaba yoksa pazar sabahtan beri beslenmemde fire olmadı hiç anlamadım inşallah cumaya gider o 300 gr.
Canım su içmeyince artış oluyor gerçekten bende artıdaym suanBakalım cuma Artı da olmayız inşallah
Ewet cnm önemli olan yılmamak dün sadece ayıp olmasın die salata yedim oda zaten tuzsuz yağsız yapmış tavuk yapmış pek kaçamak olmadı benceanladım canım . Oluruz inşallah ama biraz vakit alacak yeter ki sabırla yolumuza devam edülim
Maşallah cnm bu çok güzel bende dün doğumdan sonra aldığım pantolonumu giydim bol geldi die kemer taktımKızlaaaaar haftasonu düğünümüz var ne gycem dye düşünürkenn eski bi elbisem vardı kuzenimin düğününde almıştım o zaman 58dim arkası kapanmaz dye düşünğrken bi baktım olduuuutabi o zaman elbiseyle vücudum arasında biraz boşluk vardı şimdi tam oldu ama patlicak gibi de durmuyo ay nası sevindimm
Süppeeerrr yakında bi bakcan eski pantolonların olmaya başlıcak öbürleri de çuval gbi olcak inşallahhMaşallah cnm bu çok güzel bende dün doğumdan sonra aldığım pantolonumu giydim bol geldi die kemer taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?