- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Gecmis olsunn..Benim bebegim de yazliga gelmemizle beraber iyice.huysuzlasti ve boynunda yuzunde pitir pitir kirmizi biseyler cikartti..isilik heralde o,onemsemedim de.. huysuzlasmasi neden ki ya,seninki de oyleymis . Acaba dis mi cikariyorlar ki,benim bebegim 7aylik olcak nerdeyse,ama.hic disi yok. Gerci sicaklardan da bunaliyor olabilir. Kovaya su doldurup icine bacaklarini.batirip cikariyorum ama sanirim oyle de usuttum... dun gece ateslendi ve ev hamam.gibiydi. islattim.durdum cocugu uyurken. Halsizdi de pek ses cikaramadi uyumaya devam etti neyse.,. :/Selamlar kızlar bebeğim çok fena rahatsız hiç susmuyor Yen'i uyudu bugün heryeri kızardı isilik gibi ama değil gibide nazar değdi sanırırm çünkü çok usluydu hiç sesi çıkmıyordu resmen nazar alıp geldik eve daha valizlerimi bile açamadım yarın doktora götürücem
Bu arada kızlar fazla bakamadım ama genel olarak artıdayız gibi ne dersiniz bu haftayı da es geçip sıfırdan başlayalım mı yap derseniz yaparım ama genel olarak artıdayız be dersiniz
Sicaklar bayram falan derken hepimizde dengesizlikler var canim duzelir heraldeMerhaba arkadaşlar tatil için köydeyim pek giremiyorum çekmiyor geçen hafta bildirim yapmıştım 78,7 çıkmıştım iki gün sonra 80 küsürü görünce şok oldum bayram falan da çok ydğun geçti dün 79,7 çıktım yememde fark olmadığı halde neden böyle oldu anlamadım çok Can'ım sıkıldı bildirim de yapamadımara ara lekelenme gibi kanamam oluyor ama bu kadar ödem olur mu ki hiç yaşayan var mı böyle bişey
kusmak cok iyi degil diye duymustum canim doktora goster istersenKızlar benim bebeğim çok kusuyor aranızda böyle olan var mı
Kızlar benim bebeğim çok kusuyor aranızda böyle olan var mı
,Merhaba kızlar 2 haftadır esimin koyundeyiz net cekmiyor zaten diyet fln da kalmadi.Oğlum da ramazan içinde emmeyi tamamen bıraktı o yuzden aranızdan ayriliyorum. Tatile çıktık bugün dönünce kaskatı bi diyete baslayacagim.44 46 beden kiyafet almak zorunda kaldim acaip moralim bozuk.Hepinizi öpüyorum bol kilo vermeli günleriniz olsun.
Hosgeldin canim. pentagramcim ekler seni. herkeste bir yaz rehaveti var ama gececegini umit ediyorum. senin gibi taze ekipdaslara ihtiyacimiz varMerhaba kızlar iyi pazarlar herkese. Ben de katılmak istiyorum dün akşam topiğinizi okuyunca karar aldım. 2 aylık kızım var ben 80 kg çıktım sabah 1.67 boyum doğuma giderken çok daha zayıftım inanılmaz bi tatlı yeme isteğim var ama kilolu olmak çok zormuş hareket ederken zorlanıyorum yarın işe de başlıyorum inşallah sizler gibi kilo vermeye başlarım ben de. İlk hedefim 70 kg ikincisi 65.
kusmak cok iyi degil diye duymustum canim doktora goster istersen
Yaziiik sicaklardan olabilir mi acaba,kac aylik? Benim bebegim de dun ateslendi durduk yere,ama bulundugumuz yer nerdeyse 45 derece su an..
Sağolun kızlar misafirim falan vardı giremedim bizim kusmamız epeydir var kısa süreli değil yiyo sonra ara ara az az çıkarıyor haliyle üst baş hiç kalmıyor hafta içi gene misafir gelecek onları atlatayım da inşallah gidicez...dunde pikniğe gittik gene diyet kalmadı vi kv zayıflamış iyice dikkat etmiş ramazanda sahurda çok yemedim diyo bir gelin için çok kotu bir durum ya kv nin zayıf olması o 70 kilo ben nerdeyse 120 bide utanmadan diyette yapmıyorum ya dun bide eşim gitmiş çikolata almış ne gerek var var arkadaş duramıyorum işte görünce gece gece kalktım yedim sütüm de zaten az şimdi kızım daha az emmeye başladı kv başladı emzirmiyorsun artık zayıfladı diyor çok olsa sut çocuk ta emse ne diye emzirmeyim ne yedireceğim derdim olmazdı...syns bebesin nasil oldu canim
Hoşgeldin canım eklerim tabiki bebeğin henüz çok küçük katı diyetler tavsiye etmiyoruz sütün etkilenmemesi için ama belli başlı şeyleri keserek hamur işi kızartma abur cubur en aZından üstüne almadan haftada 300-400 gr vermek hedefin olmalı hatta daha az da olabilir bebeğin daha pek minik çünküMerhaba kızlar iyi pazarlar herkese. Ben de katılmak istiyorum dün akşam topiğinizi okuyunca karar aldım. 2 aylık kızım var ben 80 kg çıktım sabah 1.67 boyum doğuma giderken çok daha zayıftım inanılmaz bi tatlı yeme isteğim var ama kilolu olmak çok zormuş hareket ederken zorlanıyorum yarın işe de başlıyorum inşallah sizler gibi kilo vermeye başlarım ben de. İlk hedefim 70 kg ikincisi 65.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?