Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmis olsunn..Benim bebegim de yazliga gelmemizle beraber iyice.huysuzlasti ve boynunda yuzunde pitir pitir kirmizi biseyler cikartti..isilik heralde o,onemsemedim de.. huysuzlasmasi neden ki ya,seninki de oyleymis . Acaba dis mi cikariyorlar ki,benim bebegim 7aylik olcak nerdeyse,ama.hic disi yok. Gerci sicaklardan da bunaliyor olabilir. Kovaya su doldurup icine bacaklarini.batirip cikariyorum ama sanirim oyle de usuttum... dun gece ateslendi ve ev hamam.gibiydi. islattim.durdum cocugu uyurken. Halsizdi de pek ses cikaramadi uyumaya devam etti neyse.,. :/
Simdi.biraz.dusmus atesi.. senin bebek de atesli mi?
Bu arada,sifirdan baslaynca nasil oluyor,smdiki kilolarimizi baslangic olarak mi yazacaksn? Valla cogunluk ne diyosa bana uyarr...

Kızlar merhaba beni de alırmısınız aranıza.bebegim 3.5aylık.70.5kilo cıktım sabah acken.boyum 1.65.29yasındayım.sadece anne sütüyle besliyorum bebegimi.dogumdan sonra 68e kadar düştüm.ama yememden cok kısamıyorum.sporada vakit yok.sabah 70kiloyu görünce cok üzüldüm.hem süt azalmasın hem zayıflayayım istiyorum.daha önce bikac girişimim oldu ama devamlılık gösteremedim.bayramda bittiğine göre kararlıyım.ilk hedefim 67olmak sonraki hedefim 65

Merhaba arkadaşlar tatil için köydeyim pek giremiyorum çekmiyor geçen hafta bildirim yapmıştım 78,7 çıkmıştım iki gün sonra 80 küsürü görünce şok oldum bayram falan da çok ydğun geçti dün 79,7 çıktım yememde fark olmadığı halde neden böyle oldu anlamadım çok Can'ım sıkıldı bildirim de yapamadım ara ara lekelenme gibi kanamam oluyor ama bu kadar ödem olur mu ki hiç yaşayan var mı böyle bişey

Sicaklar bayram falan derken hepimizde dengesizlikler var canim duzelir heralde

Kızlar benim bebeğim çok kusuyor aranızda böyle olan var mı

Yaziiik sicaklardan olabilir mi acaba,kac aylik? Benim bebegim de dun ateslendi durduk yere,ama bulundugumuz yer nerdeyse 45 derece su an..
Kızlar benim bebeğim çok kusuyor aranızda böyle olan var mı

Merhaba kızlar 2 haftadır esimin koyundeyiz net cekmiyor zaten diyet fln da kalmadi.Oğlum da ramazan içinde emmeyi tamamen bıraktı o yuzden aranızdan ayriliyorum. Tatile çıktık bugün dönünce kaskatı bi diyete baslayacagim.44 46 beden kiyafet almak zorunda kaldim acaip moralim bozuk.Hepinizi öpüyorum bol kilo vermeli günleriniz olsun.

Kızlar bu hafta bildirim yapamadım zaten tartılmadım da vede diyetim de tamamen bozuldu misafirim vardı 7 kişi piknikti gezmeydi derken uyamadım gece yemelere katılmadım ama kendime yemekte yapamadım nasip bugün yeniden başladım ama çok sık giremem evi toplamaya başladık

Bebek.kac aylik,brlki tekrar emmeye baslardi yaa :/
,

Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese. Ben de katılmak istiyorum dün akşam topiğinizi okuyunca karar aldım. 2 aylık kızım var ben 80 kg çıktım sabah 1.67 boyum doğuma giderken çok daha zayıftım inanılmaz bi tatlı yeme isteğim var ama kilolu olmak çok zormuş hareket ederken zorlanıyorum yarın işe de başlıyorum inşallah sizler gibi kilo vermeye başlarım ben de. İlk hedefim 70 kg ikincisi 65.

Hosgeldin canim. pentagramcim ekler seni. herkeste bir yaz rehaveti var ama gececegini umit ediyorum. senin gibi taze ekipdaslara ihtiyacimiz var

kusmak cok iyi degil diye duymustum canim doktora goster istersen

Yaziiik sicaklardan olabilir mi acaba,kac aylik? Benim bebegim de dun ateslendi durduk yere,ama bulundugumuz yer nerdeyse 45 derece su an..

syns bebesin nasil oldu canim
Sağolun kızlar misafirim falan vardı giremedim bizim kusmamız epeydir var kısa süreli değil yiyo sonra ara ara az az çıkarıyor haliyle üst baş hiç kalmıyor hafta içi gene misafir gelecek onları atlatayım da inşallah gidicez...dunde pikniğe gittik gene diyet kalmadı vi kv zayıflamış iyice dikkat etmiş ramazanda sahurda çok yemedim diyo bir gelin için çok kotu bir durum ya kv nin zayıf olması o 70 kilo ben nerdeyse 120 bide utanmadan diyette yapmıyorum ya dun bide eşim gitmiş çikolata almış ne gerek var var arkadaş duramıyorum işte görünce gece gece kalktım yedim sütüm de zaten az şimdi kızım daha az emmeye başladı kv başladı emzirmiyorsun artık zayıfladı diyor çok olsa sut çocuk ta emse ne diye emzirmeyim ne yedireceğim derdim olmazdı...
Biraz fazla yazmışım galiba:)))))

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar Yen'i hafta Yen'i umutlar sabah tartıldım ödemlerim gitmiş çok şükür 86 latı gördüm tabi bunda hava sıcaklığının da etkisi var o kadar sıcakki lütfen suyu ihmal etmeyelim kızlar bi yandan emziriyoruz yoğun tempolu geçiyo günlerimiz havada acayip sıcak sağlığımız için bol su içelim ben şimdi yarım litreyi bitirdim
Bu hafta farklı olacak hepimiz açısından hissediyorum silkelenme haftamız olsun zaten çoğumuz tartıldık ama artıdaydık bi önceki haftayı baz alalım diyorum ben ama siz nasıl derseniz öyle yaparım en son kilo bildirimlerini akşam girerim isterseniz +hali ile
Haydi bakalım bayramda yedik yedik şimdi arınma zamanı herşeyi atmıyoruz ağzımıza sağlıkla şeyler tüketiyoruz bebişlere bol süt olsun yediklerimiz vicdanımız da rahat olsun

syns geçmiş olsun canım çok kilo verilir önemli olan sağlık ama özgüvenin için en aZından ikili rakamlara düşsen çok faydası olacak gibi ben sana güveniyorum yapıcaksın yapanlar nasıl yapıyor bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama moral sütü çok etkiliyo hiç kulak asma boş konuşanlara ben sütün az dediklerinde hayır gayet iyi diyordum ve arttığını hissediyordum pozitif düşününce süt te ona göre salgılanıyor

Hoşgeldin canım eklerim tabiki bebeğin henüz çok küçük katı diyetler tavsiye etmiyoruz sütün etkilenmemesi için ama belli başlı şeyleri keserek hamur işi kızartma abur cubur en aZından üstüne almadan haftada 300-400 gr vermek hedefin olmalı hatta daha az da olabilir bebeğin daha pek minik çünkü

glglsn lightpinklady sağolun kızlar şimdi gayet iyiyiz çok şükür eski düzenimize kavuştuk yol huysuzluğuydu sanırırm ateşte oluyordu sürekli ver dediler 4 saatte bi ateş düşürücü verdik bi kerede Fitil verdik bence ondan oldu ama sıcaktan da olmuş olabilir sabah keyfi yerinden ben işe gelirken sizde de öyle oluyo mu bebişler mutsuz huysuz olunca tüm hayat enerjim gidiyo elim kolum kalkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…