- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
@glglsnlightpinklady sağolun kızlar şimdi gayet iyiyiz çok şükür eski düzenimize kavuştuk yol huysuzluğuydu sanırırm ateşte oluyordu sürekli ver dediler 4 saatte bi ateş düşürücü verdik bi kerede Fitil verdik bence ondan oldu ama sıcaktan da olmuş olabilir sabah keyfi yerinden ben işe gelirken sizde de öyle oluyo mu bebişler mutsuz huysuz olunca tüm hayat enerjim gidiyo elim kolum kalkmıyo
Su an cok sicak.biyerdeyim, gunes saat 7de bile terletiyoMrb kızlar şimdi yürüdüm geldim 5000 adım atmışım yarım saatte parktaki spor aletlerinde spor yaptım bu bakalım sıkı başladım inşallah devam ettirilmesi hayirlisi
Valla diyceklerimi kotuluk gibi algilama da.. cikolata seker yiyince sutun geliyosa YE.. ben oyle yapiyorum. Bak istersen onceden beri yazdiklarima. Oyle kabak yiyim maydonoz suyu iciyim 1avuc ceviz yiyim kepekli ekmek yiyim yapmadim ben hic.. abur cuburu azalttim ama.kesmedim.. cunku diyetik beslendm 1hafta, ve sut kalmadi. Memeleri gorsen sarkmis bomboss yumusaak.. onceden tas gibi olurdu.. buraya da yazdm,sonra azar azar canimin istedgni yedim. Ve kendimi de kotu hissetmedm. Bence sen de benim gibisin. Cikolatayi oturup 1torba yiyebilirsn yani yesen dimj.. olmaz ama. 3 4tane ye bayram cikolatasndan,sonra yeme o gunluk. Bol su ic mideni suyla doldur sonra. Ye ama olculu ye artik. 120kiloyum diyosun. Ya kaynanan 70 olmasa neyse. Ahkam kesemesin sana. Sen smdi 120lerdeysen daha cabuk verirsn. Millet haftada 300 gr veriyosa sen bi zorlasan 1 kilo verirsn. Ayda 4er 5er zayiflarsn.Sağolun kızlar misafirim falan vardı giremedim bizim kusmamız epeydir var kısa süreli değil yiyo sonra ara ara az az çıkarıyor haliyle üst baş hiç kalmıyor hafta içi gene misafir gelecek onları atlatayım da inşallah gidicez...dunde pikniğe gittik gene diyet kalmadı vi kv zayıflamış iyice dikkat etmiş ramazanda sahurda çok yemedim diyo bir gelin için çok kotu bir durum ya kv nin zayıf olması o 70 kilo ben nerdeyse 120 bide utanmadan diyette yapmıyorum ya dun bide eşim gitmiş çikolata almış ne gerek var var arkadaş duramıyorum işte görünce gece gece kalktım yedim sütüm de zaten az şimdi kızım daha az emmeye başladı kv başladı emzirmiyorsun artık zayıfladı diyor çok olsa sut çocuk ta emse ne diye emzirmeyim ne yedireceğim derdim olmazdı...
Biraz fazla yazmışım galiba:)))))
Dogru soyluyorsun. Ben 75gibi basladim buraya. Su an 70leri gordum. Ama gobegim 75kiloyken daha guzeldi resmen. Su an iyice sarkmis boyle puturlu gibi girinti cikintili.yagli bi goruntu olmus.. sevmiyorum gobegimi. Spor sart. Hergun mekikle falan desteklesem.mesela ne guzel.gidermis ama mekik cekmek kim ben.kim...lightpinklady bende İstanbul'dayım sıcak amA spor yapmazsan diyeyim bı ise yaramıyor amacım ekşi görmek değil bedenen incelmek bu yüzdende spor şart mecburen yaptım yoksa bende sıcaktan bunalıyorum
Eveet sezeryan oldum poff.. ve inanir misin.amelyat sonrasi ,ben heralde bidaha yuruyemycem...dedim...lightpinklady yaş sen sezaryen doğum yapmışsın galiba çokta zorlama kendini leslie yapabilirsin evde daha rahat ve kolay bence stres yapmamak gerekiyor sutu etkiliyor bende diyete 21mayista başladım 10 kilo gitti şükür şimdide yüruyus filan yapıyorum leslie yapiyorum yapabildiğim kadar oğlum müsaade ettiği kadar işte
Bu arada kızlar incir uyutması bana güzel süt yapıyor hem tatlı isteğini bastırıyor hemde ara öğün için alternatif oluyor
Bide bana mısır güzel süt yapıyor iki günde bir falan başlayıp yiyor mısır yediğim gün ekmek yemiyorum öyle de geliyorum bu
Sağol cnm 7 aylık olucaz inşallah...sutum bazen sıkıyorum fışkırıyo bazen çıkmıyo kızım da vız vızlanıyo bu aralar yemiyo pek ayy iki rakamlılara duşsem süper olacak gerçekten ozguvenim yerine gelirsyns geçmiş olsun canım çok kilo verilir önemli olan sağlık ama özgüvenin için en aZından ikili rakamlara düşsen çok faydası olacak gibi ben sana güveniyorum yapıcaksın yapanlar nasıl yapıyor bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama moral sütü çok etkiliyo hiç kulak asma boş konuşanlara ben sütün az dediklerinde hayır gayet iyi diyordum ve arttığını hissediyordum pozitif düşününce süt te ona göre salgılanıyor
Ben hep aburcuburcuydum cnm sutumle alakası yok keşke olsa onu bahane ederdim kendime...duzenli yemiyorum bayram da tozuttum işte :)))Valla diyceklerimi kotuluk gibi algilama da.. cikolata seker yiyince sutun geliyosa YE.. ben oyle yapiyorum. Bak istersen onceden beri yazdiklarima. Oyle kabak yiyim maydonoz suyu iciyim 1avuc ceviz yiyim kepekli ekmek yiyim yapmadim ben hic.. abur cuburu azalttim ama.kesmedim.. cunku diyetik beslendm 1hafta, ve sut kalmadi. Memeleri gorsen sarkmis bomboss yumusaak.. onceden tas gibi olurdu.. buraya da yazdm,sonra azar azar canimin istedgni yedim. Ve kendimi de kotu hissetmedm. Bence sen de benim gibisin. Cikolatayi oturup 1torba yiyebilirsn yani yesen dimj.. olmaz ama. 3 4tane ye bayram cikolatasndan,sonra yeme o gunluk. Bol su ic mideni suyla doldur sonra. Ye ama olculu ye artik. 120kiloyum diyosun. Ya kaynanan 70 olmasa neyse. Ahkam kesemesin sana. Sen smdi 120lerdeysen daha cabuk verirsn. Millet haftada 300 gr veriyosa sen bi zorlasan 1 kilo verirsn. Ayda 4er 5er zayiflarsn.
Bak ben dun dondurma yedim. Napiyim su sicakta .. diyet mi kaliyo.. buzlu nescafe ictim yapyagli da bisey yani ama 45derece sicaktaym napabilirim. Ha ama su var aksam yemegi hafif yedim ,8 9dan sonra da hic biseg yemedim.
Sana tavsiye, aksam cayla mayla abur cubur yeme. Gun icinde yiyceksen ye tamam ama aksam da gece de yeme sabahi bekle. Ben oyle yapiyorum ve de hareket edeblrsem ediyorum... biraz biraz gidiyo.. diyet yapsam heralde hizlica gider ..ama.sutum de gidiyo..
3 aylik bir anne icin bence menun zayif olmus canim. ogleni gec uyandigin icin atladin sanirim.Sabah kahvaltım
7 zeytin
İki dilim peynir
1 tl kaymak ve 2 dilim ekmek
Yeşillik
Ara bir kase yoğurt
3 hurma ve 3 kayısı
Akşam yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav
Salata
Birde sarma sayamadım unuttum
3 tl de su
Bende Leslie yapmaya başladım 3 ayım doldu artık ufak ufak egzersiz şart şarkmış göbek için
Bebek ancak uyuyor iki öğün yiyebiliyorum bol su içiyorum eskiden hiç içemiyordum. Tek basıma olduğum için o uyuyunca vakit kalıyor geri kalan şeylere bazen uyduruk menü oluyor3 aylik bir anne icin bence menun zayif olmus canim. ogleni gec uyandigin icin atladin sanirim.
salona mı yazıldın yoksa evde mi yapıyorsun canımKızlar bayramda yedik içtik kilo aldık :) simdi dikkat ediyorum ama ben sporsuz incelemiyorum ya o yuzden jillian shred isimli 30 günlük bir spora başladım. Sadece yarım saat sürüyor. Oğlum da beni öyle hoplayip ziplarken görünce cok gülüyor hepinize tavsiye ederim :)
evet ekip başı önemli biraz motive ve kural olması lazım yoksa bizde salıyoruz ben sizden çok ders alıyorum ama sizde eskisi gibi girmiyorsunuzpentagram42 canim kaptanimiz sensin oncelik sana ve diger arkadaslarima sorayim. Hic kural olmadan boyle hepimiz bosluyoruz. cuma gruplari kadar olmasa da biraz kural koysak grup gitgide dagilmaya basladi.
salona mı yazıldın yoksa evde mi yapıyorsun canım
Teşekkür ederimEvde canım. Buradaki bir konuda gördüm. Yapanlar 10 cm incelmiş bir ayda.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/jillian-30-day-shred-yarismasi.1010702/
İncele istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?