Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de,sanirim yaparsam.kendim icin yaomis olucam... ozenesjm var ama hatrlamaz haklisin :)

Tamda senin bebeginin olduğu aylarda benimkide öyleydi.sanki canı yanmış gibi ağlardı.simdi 17 aylık,dışardan içeri sokamıyoruz:)geciyo merak etme 1 yas gibi[/QUOTE]
Bebekle ugrasmaktan kendime vakit ayiramiyorum,bi de esimle de hic bisey paylasamas olduk. Ne film izleme kaldi,ne.beraber yemek yeme..bazen birlikte hazirlar yerdik hatta.. ne bliyim aksamlari pcde oyun.oynardik yada..
Simdi az diyalog kuruyoruz ,baska seylere hic sira gelemiyo zaten... neyse.. Bari.diyoruz bebegin de hosuna gidicek.biseyler bulalim hep beraber yapalim. Bi paylasimimiz olsun yani aile olarak... gezelim biyerlere gidelim,cikalim yuruyelim diyoruz o da olmuyo. Hanfendi arabasindan inmek.kucakta gitmek istiyor hep.. baya dik bi yokusu gunesin altinda kucakta cikarttim daha gecenlerde. Baskasina da gitmiyor genelde beni istiyor..
Evde de babasina gitmiyo. Babaya verdigi an daha aglamaya basliyo ay napicam.ben. Evimi gorseniz valla ayiplarsiniz heryerden.bi is sarkiyo .. yapamiyorum. Demin bulasik makinasini bosalttim. 2gundur bulasiklar icindeydi,kalani bosalttim yani.. haliyle kirli bulasiklar da makineye dizemedigimden ortada kaldi. Ve bebek agladigi durmadigi icin kirlileri gene halledemeden yanina gelmek zorunda kaldim.. mutfakta izlese,onu da istemiyor... :)
Sizinki baya buyumus ne guzel.. akillaniyolar mi bari buyudukce?

Çöm

Ayy ben de karsr vermedimmm..bakalim napicam . Ben de ilk seysi diye ozenmej istiyorum ama,hatirlamiycak sonucta.. :)
Büyüyünce yapmak daha mantıklı sanki hoş benim eşim çok karşı doğum günleri ne ne gerek var diyo anca

Tamda senin bebeginin olduğu aylarda benimkide öyleydi.sanki canı yanmış gibi ağlardı.simdi 17 aylık,dışardan içeri sokamıyoruz:)geciyo merak etme 1 yas gibi
Bebekle ugrasmaktan kendime vakit ayiramiyorum,bi de esimle de hic bisey paylasamas olduk. Ne film izleme kaldi,ne.beraber yemek yeme..bazen birlikte hazirlar yerdik hatta.. ne bliyim aksamlari pcde oyun.oynardik yada..
Simdi az diyalog kuruyoruz ,baska seylere hic sira gelemiyo zaten... neyse.. Bari.diyoruz bebegin de hosuna gidicek.biseyler bulalim hep beraber yapalim. Bi paylasimimiz olsun yani aile olarak... gezelim biyerlere gidelim,cikalim yuruyelim diyoruz o da olmuyo. Hanfendi arabasindan inmek.kucakta gitmek istiyor hep.. baya dik bi yokusu gunesin altinda kucakta cikarttim daha gecenlerde. Baskasina da gitmiyor genelde beni istiyor..
Evde de babasina gitmiyo. Babaya verdigi an daha aglamaya basliyo ay napicam.ben. Evimi gorseniz valla ayiplarsiniz heryerden.bi is sarkiyo .. yapamiyorum. Demin bulasik makinasini bosalttim. 2gundur bulasiklar icindeydi,kalani bosalttim yani.. haliyle kirli bulasiklar da makineye dizemedigimden ortada kaldi. Ve bebek agladigi durmadigi icin kirlileri gene halledemeden yanina gelmek zorunda kaldim.. mutfakta izlese,onu da istemiyor... :)
Sizinki baya buyumus ne guzel.. akillaniyolar mi bari buyudukce?[/QUOTE]
Aman pis olsun napalım kınayanda gelmesin bende supuremedim bugun çok batmıştı napıyon ben akşam yemek çıkardıysam yeter daha ne

günaydın kızlar ben de bu sabah uykusuzm yine bizimki gece 3te oturdu neymiş oyun oynicakmışş neyse sabah baya yalvardım eşime nolur işe gitmiim diye adamcağız naapcaksa sanki amirim o
bi de tartıldım 57.1
yine ödem mi oldum ki çnkü diyeti bozcak şeyler yemedim

dünkü menümün devamı

öğle tavuk dünyasının tavuğu ve salatası ve ayran (makarnasını yemedim arkadaşa verdim)

akşam dışardaydık biraz geç yedim malesef 8 gibi,
yarım porsiyon saç kavurma ortada az sarma vardı bi iki tane ondan aldım bi lokma da ekmek ve yoğurt
sonra un helvası dondurma flan yediler ben yemedim eşimin dondurmasının tadına baktım kaşığın ucuyla ben bitki çayı içtim

günü böyle bitirdim..ama niye fazla çıktım anlamadım yine ödem mi ki.. neyse suyu artırayım bari biraz

Ay sen gunu ne guzel dondurma tatli vs yemeden bitirmissin.. ben dun GECE 1dilim yas pasta yedim
Adet donemimdeyim ve tatli namina biraz dondurma yada recelli yogurttan baska birsey yememistim gunlerdir.. esim pasta almis. Diyet patladi benim.. 2aydir pasta agzima surmuyordum dayanamadim :/ kucuk bi dilim de degildi.. valla gene hoplayp ziplamam lazim bugun.. 2gun spor yaptim neyse ki,ordan da dengelerim insallah.....

olsun canım bayadır bu arkadaşı bekliyodun sonunda geldi onun şerefine patlatmışsın bi pasta cumaya kadar dikkat edersin artık bişey olmaz

Aman pis olsun napalım kınayanda gelmesin bende supuremedim bugun çok batmıştı napıyon ben akşam yemek çıkardıysam yeter daha ne[/QUOTE]

Bence de ..bazen aksama yemek de yapamiyorum,ev isi de yapamiyorum
Cocuk da agliyosa bi de ona yetememe psikolojisi oluyo çökmus hissediyorum kendimi
Kinayan gelmesin cidden napalim.. benimki supurge sesinden korkmayi cikardi simdilerde,supurgeyi babasi gelince tutarsam tutuyorum napiyim ;/
Hergun degil,haftada 1 -2ancak o da..

Kahvaltim
4 yemek kasigi menemen
1 kb kutusu beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim cavdar ekemgi
1 tatli kasigi tahin pakmez
Ihlamur
Ara sutlu kahve 1 tane kucuk cikolata

Kahvalti
Domates
Yesil biber
Beyaz peynir ,ucgen peynir
Ekmek yemedim azicik ince bi dilim yaspasta yedim.. aksam yiycegime simdi yedim
Rezene cayi

Ara yapmadim,

Ogle
Mercimek koftesi,yesillik

Aksama firinda tavuk dusunuyorum, yapabilirim heralde..pilav yemem,salata ile yemek.yerim...

Sporumu yapicam gene...

Kizlar just dance diye yazin.youtube a guzel eglenceli seyler oluyo . Yetistiremyorum Ama,yapmaya cabalarken terlemistjm dunden onceki gun baya ..
Yada zumba videolari...
Ya bana leslie pek skıci geliyo beee.. :/

Günaydın kızlar
Biz tatile geldik o yüzden pek giremiyorum
Burda bende yüzmeye çalışıyorum bebekle eşimle vardıyalı olarak

Bende leslie yi sevdim aralarda dinleniyorum diyo walk walk walk ....
. spora başlıyorum yarın ne yapacaksam bugun bide agrımvardı sabahtan beri geçmedi yarına geçer inşallah \

iyi geceler. iki oğlan da su çiçeği oldu anca dönebiliyorum. o hengamede yediğime dikkat edemedim zaten. evde hızlısından ne yaapabildiysen onu yedim 1 buçuk kilo almışım. cumaya kadar bakalım ne kadar toparlayabilirim. Hala gruptan atılmadıysam menümü vereyim:
sabah 1 kk süzme peynir 2 zeytin yarım domates 1 tereyağlı yumurta 1 bardak kefir
öğlen 1 haşlanmış tavuk butu ve salata
akşam adana kebap ama ekmek yemedim

Aman pis olsun napalım kınayanda gelmesin bende supuremedim bugun çok batmıştı napıyon ben akşam yemek çıkardıysam yeter daha ne[/QUOTE]
aynen çocuklar uyuynca yorgunluktan bayılmıyorsam anca o zaman temizleyebiliyorum. toplamayı bıraktım zaten 3 buçuk yaşındaki oğlum saniyesinde geri dağıtıyor. küçüğümde diş çıkarıyor çok huzursuz kucağımda uyuyor yatırdığım anda geri uyanıyor. gündüz iş yapmak hayal

Aman pis olsun napalım kınayanda gelmesin bende supuremedim bugun çok batmıştı napıyon ben akşam yemek çıkardıysam yeter daha ne
aynen çocuklar uyuynca yorgunluktan bayılmıyorsam anca o zaman temizleyebiliyorum. toplamayı bıraktım zaten 3 buçuk yaşındaki oğlum saniyesinde geri dağıtıyor. küçüğümde diş çıkarıyor çok huzursuz kucağımda uyuyor yatırdığım anda geri uyanıyor. gündüz iş yapmak hayal[/QUOTE]
Aynıymışız senle benim de kız 3 buçuk yaşında bizim ev genelde akşam ustu toplu oluyo babamız gelmeden once topluyorum yapabilirsem supuruyorum temiz oluyo:)
Gunduz göçüyor zaten topladan bile batıyo ya ama bir ara superdim oyuncak falan hemen toplardım şimdi yok anacım

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım :) ben yne uykusuzum yne gece saat 3te uyandı ve oyun çanları çaldı bizimkinin
neyse dünkü menüm
sabah çeyrek yağsız tuzsuz pulbiberli sebzeli tost
öğle 1 kase mercimek çorba, yarım tabak karışık kızartma (yağı çok azdı Allah'tan) ve bir kase süzme yoğurt
akşam 1 kepçe tarhana, 1 tane mücver, bi kaç çatal taze fasülye kavurması (bana kalsa sadece çorba içicektim ama eşim kızdı)
ya dün tartıldım 57.1 dim bugün tartıldım 56.8 bu bi kilo nerden çıktı anlamadım inşallah ödemdir de gider :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…