Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizartmadir
Benim de 500 gr fazlam var su an,o da pasta mesela
Aman hic bisey yemeden yasamamiz lazim. Boyle acliktan gebermemiz gerek.heralde guzel guzel her hafta bol eksi gormek.icin

Ve spora başladım cnm çıktı ya alışmayınca bayrama kadar 10 kilo versem verilir mi demeyin verilir çünkü ben sizin nerdeyse iki katınızım:)))))

Kizartmadir
Aman hic bisey yemeden yasamamiz lazim. Boyle acliktan gebermemiz gerek.heralde guzel guzel her hafta bol eksi gormek.icin

yok artık haftasonundan beri fazla çıkıyom kızartma olamaaaz h.sonu da ilk defa kaçamak bile yapmadım yapsam belki böyle olmazdı sen de o pastayı unut gitsin tek gecelik bişeydi sonuçta mideyi küçültmek lazım ama zamanla.. tamamen herşeyi kısarak aç kalarak daha çok strese greriz bence kaçamak lazım yaşasın kaçamak ama vakitlisinden ama miktarlısından ama makulünden

Kizartmadir
bir kurabiye Fazla yedin mi hemen fark ediyor tartıda tabii biz öyle açlıktan gebereyeilim arada kaçamak yapabiliriz yani

Ve spora başladım cnm çıktı ya alışmayınca bayrama kadar 10 kilo versem verilir mi demeyin verilir çünkü ben sizin nerdeyse iki katınızım:)))))
bence çok rahat verisin hele spora başladıysan daha da verirsin bayrama kadar rafine şeker tüketme kendine hedef koy mesela

bugünkü menüm

sabah 2 küçük kare acılı yaprak ekmek(adı ekmek aslında şu kıtır şeylerden ama paketli diil fırından alıyorum:)), 2 mücver yarım diim süzme peynir

öğle 1 kase domates çorbası,4-5 çatal beğendi,6-7 tane domates kurusu

akşama ne yicem hiiç bilmiyom eve gdnce görürüz bakalım evde sebze de kalmadı daha markete gidicem de alıp yapıcam da canımı sıkan yemeği geç yemek :/ benim biyolojik yemek saatim 6.. 6yı geçince hele 7yi geçince hiç bişey yiyesim gelmiyo eşim ve annem kızmasa yemeden yatacam nerdeyse

Merhaba kızlar tatilde olduğumuz için biraz zor oluyor girmem tabii bebeğimizle ilk tatilimiz o yüzden çok acemiyiz sabahları burda fiks sahanda yumurta ben eşim yemiyor onunkinide yiyorum zeytin domates salatalık ve iki üç dilim ekmek öğlen meyve ile geçiştiriyorum akşamda izhara balık yada tavuk yiyorum

Ay ne guzel iste,acikmiuosan yemeden yat.. derdim de i ih olmaaz sut olmaz. Gece boyu sut uretemeyiz bebeklere yazik..

İnşallah bide chia tohumu aldım bakalım zaten emzirmiyo gibiyim ben gunde 10 dk belki ondada oynuyo
Ben iki çocukla korkuyorum giymeye ertelesekmi acaba diyorum Karadeniz gezilir oda zor olur galiba

günaydın kızlarr dükü menümün devamını vereyim dedim :) akşam haşlanmış tavuk ve salata yedim sadece ama işte geç yiyebildik o kötü saat 8di yediğimizde :/ düşündüm de bu hafta hep bu saatlerde yedik sanırım ah şunu bi oturtsam standarda

Günaydın kızlar diyim
Tatilde olduğumniçin Cumartesi tartılabileceğim pentagram42 burda yokta
Dünkü menüm
İki sahanda yumurta 3 dilim ekmek 1 çk tereyağı 1 çk bal domates salatalık 1 dm peynir
Öğlen
Bir gözleme 1 kk peynir 3 dilim karpuz
Akşam
Etşiş salata 15 tane patates kızartması
Akşam birazda dondurma yedim
Galiba tartıda fazla çıkacağım içimde öyle bir his var 3 saat yakında yüzdüm

bugün 12 ye kadar bildirimleri ve asimeksi gibi özel nedenle yarın ki bildirimleri toplayıp yine liste yapıcam. Geçen hafta hazırladığımın devamı olarak.

Kizlar mumkunse yuzdenizi de paylasir misiniz.
Diyelim 100 g verdiniz
0.1 aliyorsunuz onu
100×0.1=10
Kilonuzda 74.6 mesela
10÷ 74.6=0.134

Siz gene iyi yiyosunuz. Ben dun 10da yedim nerdeyse..
Bebekten vakit bulamadim,esim gelmeden yiycektim.aslinda.... sonra esim.gelince de yemeym dedm de i ih acikmistim yedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…