- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Kizartmadirgünaydın kızlarr nasılsınız bakalım :) ben yne uykusuzum yne gece saat 3te uyandı ve oyun çanları çaldı bizimkinin
neyse dünkü menüm
sabah çeyrek yağsız tuzsuz pulbiberli sebzeli tost
öğle 1 kase mercimek çorba, yarım tabak karışık kızartma (yağı çok azdı Allah'tan) ve bir kase süzme yoğurt
akşam 1 kepçe tarhana, 1 tane mücver, bi kaç çatal taze fasülye kavurması (bana kalsa sadece çorba içicektim ama eşim kızdı)
ya dün tartıldım 57.1 dim bugün tartıldım 56.8 bu bi kilo nerden çıktı anlamadıminşallah ödemdir de gider :/
Kizartmadir
Benim de 500 gr fazlam var su an,o da pasta mesela
Aman hic bisey yemeden yasamamiz lazim. Boyle acliktan gebermemiz gerek.heralde guzel guzel her hafta bol eksi gormek.icin
bir kurabiye Fazla yedin mi hemen fark ediyor tartıda tabii biz öyle açlıktan gebereyeilim arada kaçamak yapabiliriz yaniKizartmadir
Benim de 500 gr fazlam var su an,o da pasta mesela
Aman hic bisey yemeden yasamamiz lazim. Boyle acliktan gebermemiz gerek.heralde guzel guzel her hafta bol eksi gormek.icin
bence çok rahat verisin hele spora başladıysan daha da verirsin bayrama kadar rafine şeker tüketme kendine hedef koy meselaVe spora başladım cnm çıktı ya alışmayınca bayrama kadar 10 kilo versem verilir mi demeyin verilir çünkü ben sizin nerdeyse iki katınızım:)))))
bugünkü menüm
sabah 2 küçük kare acılı yaprak ekmek(adı ekmek aslında şu kıtır şeylerden ama paketli diil fırından alıyorum:)), 2 mücver yarım diim süzme peynir
öğle 1 kase domates çorbası,4-5 çatal beğendi,6-7 tane domates kurusu
akşama ne yicem hiiç bilmiyom eve gdnce görürüz bakalımevde sebze de kalmadı daha markete gidicem de alıp yapıcam da canımı sıkan yemeği geç yemek :/ benim biyolojik yemek saatim 6.. 6yı geçince hele 7yi geçince hiç bişey yiyesim gelmiyo eşim ve annem kızmasa yemeden yatacam nerdeyse
İnşallah bide chia tohumu aldım bakalım zaten emzirmiyo gibiyim ben gunde 10 dk belki ondada oynuyobir kurabiye Fazla yedin mi hemen fark ediyor tartıda tabii biz öyle açlıktan gebereyeilim arada kaçamak yapabiliriz yani
bence çok rahat verisin hele spora başladıysan daha da verirsin bayrama kadar rafine şeker tüketme kendine hedef koy mesela
Ben iki çocukla korkuyorum giymeye ertelesekmi acaba diyorum Karadeniz gezilir oda zor olur galibaMerhaba kızlar tatilde olduğumuz için biraz zor oluyor girmem tabii bebeğimizle ilk tatilimiz o yüzden çok acemiyizsabahları burda fiks sahanda yumurta ben eşim yemiyor onunkinide yiyorum zeytin domates salatalık ve iki üç dilim ekmek öğlen meyve ile geçiştiriyorum akşamda izhara balık yada tavuk yiyorum
Siz gene iyi yiyosunuz. Ben dun 10da yedim nerdeyse..günaydın kızlarr dükü menümün devamını vereyim dedim :) akşam haşlanmış tavuk ve salata yedim sadeceama işte geç yiyebildik o kötü saat 8di yediğimizde :/ düşündüm de bu hafta hep bu saatlerde yedik sanırım ah şunu bi oturtsam standarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?