- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Kiiz ben dunun cuma oldugunu farketmemisim iyi mi.. neyse smdi yapiyim kilo bildirimimi bari.. 63.5 ciktim :)Şimdi yakıyorlar ama olan oldu hastalık kuluçka dönemine girdimi mutlaka oluyorlar o arada ev serin olunca kapmış kuzum şimdi uyudu düşün dinleneyim biraz bende
Bugün bildirim sayımız çok az nerdesiniz Kızlar hu hulightpinklady Mavikus_ ebruliki TanGO
Gecen hafta 71.1Şimdi yakıyorlar ama olan oldu hastalık kuluçka dönemine girdimi mutlaka oluyorlar o arada ev serin olunca kapmış kuzum şimdi uyudu düşün dinleneyim biraz bende
Bugün bildirim sayımız çok az nerdesiniz Kızlar hu hulightpinklady Mavikus_ ebruliki TanGO
Ben de artilardayim. Cumartesi 63.5tum.. smdi bakiym dedim 64.5 olmusum nerdeyse.Günaydın Kızlar mutlu haftalar kilo veren herkesi tebrik ederim ben hep +çıkıyorum niye böyle oluyo anlamıyorum spora da gitmedim kaç gündür şevkim kırıldı iyice sizlerde durumlar ne
Canım oluyor yeğimizde var bir ağırlık geceler uzun artık daha fazla evde zaman geçiriyor insan evde kaldıkça bunalıyor bence sporu sadece toparlanmak için burakmaman lazım canımGünaydın Kızlar mutlu haftalar kilo veren herkesi tebrik ederim ben hep +çıkıyorum niye böyle oluyo anlamıyorum spora da gitmedim kaç gündür şevkim kırıldı iyice sizlerde durumlar ne
Kendine bu kadar yüklenme iyi hissetmiyorsan ara ver tabii kendine haksızlık ediyorsun biraz dinlenBen de artilardayim. Cumartesi 63.5tum.. smdi bakiym dedim 64.5 olmusum nerdeyse.
Ben bu aralar baya stresliyim.. bikac hafta izin mi alsam senden napsam. Sonra devam ediyim gelio en iyisi...
Yuksek lisans icin tez yazmam lazim son donemimdeyim ama gel gor ki bebekle hic bisey yapamazken..nasil olucak.. snirlenil bebege bagirmalara falan basladim stresten .. gidip abur cubur falan yiyorum sinirlenip sinirlenip..
Sanirim biraz dinlenicem. Kilo aldim zaten toparlaniyim doneyim benCanım oluyor yeğimizde var bir ağırlık geceler uzun artık daha fazla evde zaman geçiriyor insan evde kaldıkça bunalıyor bence sporu sadece toparlanmak için burakmaman lazım canım
Kendine bu kadar yüklenme iyi hissetmiyorsan ara ver tabii kendine haksızlık ediyorsun biraz dinlen
CANIMCIM ANCAK GİRİYORUM NETE TELEFON BOZULDU. YENİ TELİM GELDİ BUGUN VE DÖNDÜM ARANIZAYa bugün yorgunluktan neyi unuttum diyodum canımebruliki be diğer öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun gerçekten yaptığınız iş kutsal başarı ile geçen nice yıllar dilerim mesleğinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?