Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiiz ben dunun cuma oldugunu farketmemisim iyi mi.. neyse smdi yapiyim kilo bildirimimi bari.. 63.5 ciktim :)
Bu arada regl oldum 2gun oluyo. Ondanmis o çaklitlar bilmem neler yeme istegim..

Gunaydin selam kizlar
Gecen hafta 81.9
Bu hafta 81.3 fark - 600 gr
Yuzde%732

pentagram42 canım dün evde değildim o yüzden tartılıp bildirim yapamadım bu sabah tartıldım
Geçen hafta 61.8
Bu hafta 61.3
Fark 0,5
Yüzde 0.809

Günaydın Kızlar mutlu haftalar kilo veren herkesi tebrik ederim ben hep +çıkıyorum niye böyle oluyo anlamıyorum spora da gitmedim kaç gündür şevkim kırıldı iyice sizlerde durumlar ne

Günaydın Kızlar mutlu haftalar kilo veren herkesi tebrik ederim ben hep +çıkıyorum niye böyle oluyo anlamıyorum spora da gitmedim kaç gündür şevkim kırıldı iyice sizlerde durumlar ne
Ben de artilardayim. Cumartesi 63.5tum.. smdi bakiym dedim 64.5 olmusum nerdeyse.
Ben bu aralar baya stresliyim.. bikac hafta izin mi alsam senden napsam. Sonra devam ediyim gelio en iyisi...
Yuksek lisans icin tez yazmam lazim son donemimdeyim ama gel gor ki bebekle hic bisey yapamazken..nasil olucak.. snirlenil bebege bagirmalara falan basladim stresten .. gidip abur cubur falan yiyorum sinirlenip sinirlenip..

Selam kizlar ccumartesi gunu 21 gunluk seker orucuna basladim simdilik iyi gidiyo hergun 1t 20 dk bile olsa spor yapiyorum spor yaptikca kendimi daha zinde hissediyorum cok sukur ins devam ederim

Canım oluyor yeğimizde var bir ağırlık geceler uzun artık daha fazla evde zaman geçiriyor insan evde kaldıkça bunalıyor bence sporu sadece toparlanmak için burakmaman lazım canım

Kendine bu kadar yüklenme iyi hissetmiyorsan ara ver tabii kendine haksızlık ediyorsun biraz dinlen

Sanirim biraz dinlenicem. Kilo aldim zaten toparlaniyim doneyim ben

CANIMCIM ANCAK GİRİYORUM NETE TELEFON BOZULDU. YENİ TELİM GELDİ BUGUN VE DÖNDÜM ARANIZA
. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. İŞ KUTSAL OLABİLİR AMA HAKKINI VEREBİLEN ÖĞRETMEN AZ ÇOK AZ. ÇEVREMDE YOK DENECEK KADAR AZ ÇOCUĞUMUN ÖĞRETMENİ OLSUN DİYEBİLECEĞİM ÖĞRETMEN .

BU ARADA GEÇEN HAFTA TARTILMADIM TEL OLMAYINCA TÜMDEN KOPTUM HAYATTAN. BU CUMA BAKARIM DURUMA AMA ALDIM BAYA GALİBA YİNE

pentagram42 bi sure icin sanirim 15 gun izin alabilirmiyim bir toparlanma surecine girmem lazim dagittim her anlamda kendimo zaten uymuyorum 10 gundur ama Aklimin bir köşesinde oluyor sanirim bir silkelenip kendime gelmem lazim

Günaydın herkese . Yeni bir bildirim günü . Ben baya bir kilo almış olarak dönüyrum. Ama buradan kopmayınca veririm diye düşünerek bozmayacağım moralimi.
Bu hafta 70

Geçen hafta 61.3
Bu hafta 60.4
Fark - 900
Yüzde 1,468
Hedefime son 2.4 kilo kaldı artık bundan sonrasını sporla verip sıkılaşmam lazım yoksa hedefe ulaşmamın bir faydası olmiycak

Izin istedim ama yinede bildirim yapayim
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 71.7
Fark 400 gram
Hic dikkat etmedim herseyim yedim pazar gunude oglumun dogum gunu bir
Sure daha uyamam sanirim off herseyi yiyorum bu ara

Gunaydin hanimlar
Ya noluyo grup son bir iki haftadir cok cok sessiz boyle olunca herkesin motivasyonu dusuyo ve kg gitmiyo. Hadi toparlanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…