Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin hanimlar
Ya noluyo grup son bir iki haftadir cok cok sessiz boyle olunca herkesin motivasyonu dusuyo ve kg gitmiyo. Hadi toparlanalim
Kesinlikle katılıyorum canım her gün bakıyorum ama kimse yazmayınca yazasım gelmiyo toparlanmamız gerektiğini duyuruyorum gündüz vakit bulamıyorsak aksamları en azından menu paylaşımı yapabiliriz diye dusunuyorum

Evet akşam en azından bira aktif olursak bir birimiz için iyi olur

Izin istedim ama yinede bildirim yapayim
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 71.7
Fark 400 gram
Hic dikkat etmedim herseyim yedim pazar gunude oglumun dogum gunu bir
Sure daha uyamam sanirim off herseyi yiyorum bu ara
Olsun canım bir hafta sonra devam bir yaşından sonra daha fit anne olursun doğum günü hazırlıkları hem koşturmacalı olacak senin için

Geçen hafta 61.3
Bu hafta 60.4
Fark - 900
Yüzde 1,468
Hedefime son 2.4 kilo kaldı artık bundan sonrasını sporla verip sıkılaşmam lazım yoksa hedefe ulaşmamın bir faydası olmiycak
Maşallah sana azminden birAz bize bulaşsa valla sen konuda yaparsın spor baya işe yarıyor ama toparlanmak için

Benim tartımın pili bitmiş yarın halederim inşallah

Iyi aksamlar hanimlar
Bugun spor salonuna yazildim 1 saat kadar kaldim
Cokta yuklenmedim ilk gun oldugu icin

Olsun canım bir hafta sonra devam bir yaşından sonra daha fit anne olursun doğum günü hazırlıkları hem koşturmacalı olacak senin için
Haklisin canim bittim bu hafta bir kac gun dinlenmek istiyorum ama sukur bugun guzel bir sekilde kutladik kuzumun dogum gunu darisi diger bebislere insallah

Haklisin canim bittim bu hafta bir kac gun dinlenmek istiyorum ama sukur bugun guzel bir sekilde kutladik kuzumun dogum gunu darisi diger bebislere insallah
nice mutlu senelere Allah sağlık sıhhat versin

Iyi aksamlar hanimlar
Bugun spor salonuna yazildim 1 saat kadar kaldim
Cokta yuklenmedim ilk gun oldugu icin
Çok iyi yapmışsın spor yapmak sana iyi gelecektir hadi hayırlı olsun kışın dışarıda çıkılmıyor nasılsa

Selam :)
yalnız değilim dedim sizi okuyunca
hergün bi daha başlıyorum
hem de sütüm azalacak diye korkuyorum
çok fena tatlı isteği...

napçaz bu kiloları poff

Selam kizlaar..bu hafta bildirim yapmadim. 1 2 hafta dinlenmek istyorum. Yalniz ozledim resmen sizi..
Bu topikten baska yerlerde bahsedince link isteyen bi arkadas olmus. Suraya etiketleyeyim :)
@Sedef Karaca

Günaydın bayanlar. Hadi gitsin kilolar bu hafta. Yeni bir teklifle karşınızdayım.
Her hafta toplam verdiğimiz kilolarla grup olarak kendimizle yarisalim.
Yanı cuma akşamı herkesin verdiği kiloyu toplayayım ben . Ve bir önceki haftaya göre karşılaştıralım. Her hafta onceki haftayi asmaya calisalim. Her turlu kilo verme teşviğini gerekli görüyorum şu ara gruba

Bu arada ben her ay aylık hedef belirliyordum. Bu ay ulaşamadım . Ama yeni hedef zamanı yılmak yok. Aralık 1 de 70 tartıldım. Ceza olarak ilk defa 5 kilo hedef koyucam. 65olsun hedefim . Kendi adima cok oldu ama olsun. Başarıdan insallah

Maşallah sana azminden birAz bize bulaşsa valla sen konuda yaparsın spor baya işe yarıyor ama toparlanmak için
Canım ilk defa bu kadar çok gitti. Biraz dikkat ettim o kadar çok bişey yapmadım ufaklığın peşinde çok koştum yürüteçe bindirip evin içinde ittirdim ona eğlence bana spor oldu

Doğum günü kutlu olsun Bebişin nice mutlu yaşlara bi 10 sonra da bizim var

Canım ilk defa bu kadar çok gitti. Biraz dikkat ettim o kadar çok bişey yapmadım ufaklığın peşinde çok koştum yürüteçe bindirip evin içinde ittirdim ona eğlence bana spor oldu
Mantıklı valla ne hosuna gitmiştir şimdi :))

Günaydın kızlar bugün oruç tutayım dedin 1 at borcum var bakalım beni nasıl etkileyecek gece tatmadan ufak bilirler Yedim sabaha karşı kalkıp su da içtim çok etkilemese ufak ufak tutmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…