Kesinlikle katılıyorum canım her gün bakıyorum ama kimse yazmayınca yazasım gelmiyo toparlanmamız gerektiğini duyuruyorum gündüz vakit bulamıyorsak aksamları en azından menu paylaşımı yapabiliriz diye dusunuyorumGunaydin hanimlar
Ya noluyo grup son bir iki haftadir cok cok sessiz boyle olunca herkesin motivasyonu dusuyo ve kg gitmiyo. Hadi toparlanalim
Evet akşam en azından bira aktif olursak bir birimiz için iyi olurKesinlikle katılıyorum canım her gün bakıyorum ama kimse yazmayınca yazasım gelmiyo toparlanmamız gerektiğini duyuruyorum gündüz vakit bulamıyorsak aksamları en azından menu paylaşımı yapabiliriz diye dusunuyorum
Olsun canım bir hafta sonra devam bir yaşından sonra daha fit anne olursun doğum günü hazırlıkları hem koşturmacalı olacak senin içinIzin istedim ama yinede bildirim yapayim
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 71.7
Fark 400 gram
Hic dikkat etmedim herseyim yedim pazar gunude oglumun dogum gunu bir
Sure daha uyamam sanirim off herseyi yiyorum bu ara
Maşallah sana azminden birAz bize bulaşsa valla sen konuda yaparsın spor baya işe yarıyor ama toparlanmak içinGeçen hafta 61.3
Bu hafta 60.4
Fark - 900
Yüzde 1,468
Hedefime son 2.4 kilo kaldı artık bundan sonrasını sporla verip sıkılaşmam lazım yoksa hedefe ulaşmamın bir faydası olmiycak
Haklisin canim bittim bu hafta bir kac gun dinlenmek istiyorum ama sukur bugun guzel bir sekilde kutladik kuzumun dogum gunu darisi diger bebislere insallahOlsun canım bir hafta sonra devam bir yaşından sonra daha fit anne olursun doğum günü hazırlıkları hem koşturmacalı olacak senin için
nice mutlu senelere Allah sağlık sıhhat versinHaklisin canim bittim bu hafta bir kac gun dinlenmek istiyorum ama sukur bugun guzel bir sekilde kutladik kuzumun dogum gunu darisi diger bebislere insallah
Çok iyi yapmışsın spor yapmak sana iyi gelecektir hadi hayırlı olsun kışın dışarıda çıkılmıyor nasılsaIyi aksamlar hanimlar
Bugun spor salonuna yazildim 1 saat kadar kaldim
Cokta yuklenmedim ilk gun oldugu icin
Canım ilk defa bu kadar çok gitti. Biraz dikkat ettim o kadar çok bişey yapmadım ufaklığın peşinde çok koştum yürüteçe bindirip evin içinde ittirdim ona eğlence bana spor olduMaşallah sana azminden birAz bize bulaşsa valla sen konuda yaparsın spor baya işe yarıyor ama toparlanmak için
Doğum günü kutlu olsun Bebişin nice mutlu yaşlara bi 10 sonra da bizim varHaklisin canim bittim bu hafta bir kac gun dinlenmek istiyorum ama sukur bugun guzel bir sekilde kutladik kuzumun dogum gunu darisi diger bebislere insallah
Mantıklı valla ne hosuna gitmiştir şimdi :))Canım ilk defa bu kadar çok gitti. Biraz dikkat ettim o kadar çok bişey yapmadım ufaklığın peşinde çok koştum yürüteçe bindirip evin içinde ittirdim ona eğlence bana spor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?