Canim bebegin yeni doğacak daha diyet dusunmen icin cok cok erkenhayırlı geceler kızlar ben yarin sezeryan günü alacagim ve dogumdan sonra bende araniza katilmak isterim
oncelikle bana sutum olsun diye ilk yapmam gerekenleri tavsiye ederseniz çok sevinirim..
duzenli baslarsam cok iyi hem sütüm olsun hemde zayiflaya bileyim istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorumm ..
boyum 1.53
kilom 65
hamilelikte aldigim kilo : 15
evet ama oncelikle dogru duzgun kilo almadan sut artirici tavsiyeniz varsa onu ogrenmek isterim yanlis uygulamayla fogum sonradi kilo almak istemiyorumCanim bebegin yeni doğacak daha diyet dusunmen icin cok cok erken
hayırlı geceler kızlar ben yarin sezeryan günü alacagim ve dogumdan sonra bende araniza katilmak isterim
oncelikle bana sutum olsun diye ilk yapmam gerekenleri tavsiye ederseniz çok sevinirim..
duzenli baslarsam cok iyi hem sütüm olsun hemde zayiflaya bileyim istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorumm ..
boyum 1.53
kilom 65
hamilelikte aldigim kilo : 15
Su en az 3 lt +rezene+ hurma+ kuru incir bol sut yapar bide ilik suya pekmez karistrp icmekte sut yapiyo ama biraz kalorilievet ama oncelikle dogru duzgun kilo almadan sut artirici tavsiyeniz varsa onu ogrenmek isterim yanlis uygulamayla fogum sonradi kilo almak istemiyorum
tamam canım benim teşekkürlerSu en az 3 lt +rezene+ hurma+ kuru incir bol sut yapar bide ilik suya pekmez karistrp icmekte sut yapiyo ama biraz kalorili
Rica ederim canim benim :) bebegin şimdiden hayirli olsun InşaAllah sağlıkla gelsin, yorucu bi maraton seni bekliyor :) ama zaman cok cabuk geciyo benm.kizm 4 oldu bile daha dün gibi,tamam canım benim teşekkürler
bu yazdiklarini uygulayacagim inşallah
ozellikle su kismina tatli yiyene kadar hurma ve kuru incir yerim
kanim gidecegi icin ilk etapta az az pekmezde tuketirim
rezene de sklimda olsun inşallah onuda yaparim
3. ay doluncada sonuca gore mutlaka araniza katilmak isterim tekrar teşekkürlerr
allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim ..Rica ederim canim benim :) bebegin şimdiden hayirli olsun InşaAllah sağlıkla gelsin, yorucu bi maraton seni bekliyor :) ama zaman cok cabuk geciyo benm.kizm 4 oldu bile daha dün gibi,
Ozeldende yazabilirsin bebegin doğduğu zaman sorularin olursa herzaman icin geri donerm Allah'ın izniyle inşaAllah :)
Allah razi olsun cümlemizinkini insaAllah :)allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim ..
allah'ım seninde evladini bagislasin
maşallah sübhanallah buyuyor rabbim korusun inşallah ... sağlıkla mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu hayırlı geceler..
Verdiğiniz kilo bu grup açıldıktan itibaren mi acaba az az mi verdiniz yoksa iniş çıkışlar mi oldu bende emziriyorum ama ne yaptımda sütüm yetmiyor ek olarak mama veriyorum icmedigim bitki çayı yok şu desen zaten devamlı bir ağız kurulugum var ama verebildiği. M kadar veriyorum sutumu azda olsa bırakmaz umarimGünaydınlar kızlarMelegiimm22 teşekkğr ederiz canım gruba yeni gelmene rağmen bunkadat sahiplenip arkadaşı yönlendirmen Harika grubumuzun tamda senin gibi taze kanlara ihtiyacı vardı
Dün sporumu yaptım yine bu 10 kiloyu verme sürecinde kendime verdiğim sözlerden biri de bu haftada en az 5 gün herhangi bir egzersiz yapılacak sporsuz olmadığını bi kere daha anladım spor yapınca ister istemez kısıyorsun yediklerinden Bugün niyetli değilim kahvaltımı yaptım mis gibi hedefin öğleye kadar 1,5 litre su şimdide in 2 bardak içtim
Çoğumuz gruba katıldığında diyete başlamıştı ben mesela 94 kg ile gruba başladım şubatta 1 sene olacak bebeğim 15 aylık şu an senin bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama bu süreçte inişler çıkışlar oluyor bazen haftada 1 kg verirken bazen 100 gr veriyoruz ama vazgeçmiyoruz grup olarak önceliğimiz bebeklerimiz sütü azaltmamalı diyet lerimiz çünkü bu dönemleri bir daha yaşamıycaz en fazla 2 sene yenilmemesi gerekenler belli zaten kızartmalar hamur işler asitli içecekler ağır şerbetli tatlılar bınları kestiğimiz anda zaten gidiyor kilolar süt konusuna gelince bence genetik faktörler de etkili yani kimisi çok aşırı yememesine rağmen sütü acayip fazla oluyo bence stres çok büyük etken süttte bizimki hala emiyor özellikle geceler ama 1 yaştan sonra herşeyden yedirebildiğimiz için ben biraz daha esnettim diyeriVerdiğiniz kilo bu grup açıldıktan itibaren mi acaba az az mi verdiniz yoksa iniş çıkışlar mi oldu bende emziriyorum ama ne yaptımda sütüm yetmiyor ek olarak mama veriyorum icmedigim bitki çayı yok şu desen zaten devamlı bir ağız kurulugum var ama verebildiği. M kadar veriyorum sutumu azda olsa bırakmaz umarim
7 aylık olacak bir hafta sonra 2 . Bebeğim ilk çocuktan sonrada baya kilolu kaldım oğlum 3 yaşındayken kilo vermeye başladım 12 kilo vermiştim kıza hamile kaldım simdi oncesindende kilom fazla ve gerçekten vücudum çok zorlanıyor belim tutuluyor bacaklarım ağrıyor boyumda kısa kaldıramıyor vücut grubunuz aktifmi ara ara girip okudum ama net bi fikrim yokÇoğumuz gruba katıldığında diyete başlamıştı ben mesela 94 kg ile gruba başladım şubatta 1 sene olacak bebeğim 15 aylık şu an senin bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama bu süreçte inişler çıkışlar oluyor bazen haftada 1 kg verirken bazen 100 gr veriyoruz ama vazgeçmiyoruz grup olarak önceliğimiz bebeklerimiz sütü azaltmamalı diyet lerimiz çünkü bu dönemleri bir daha yaşamıycaz en fazla 2 sene yenilmemesi gerekenler belli zaten kızartmalar hamur işler asitli içecekler ağır şerbetli tatlılar bınları kestiğimiz anda zaten gidiyor kilolar süt konusuna gelince bence genetik faktörler de etkili yani kimisi çok aşırı yememesine rağmen sütü acayip fazla oluyo bence stres çok büyük etken süttte bizimki hala emiyor özellikle geceler ama 1 yaştan sonra herşeyden yedirebildiğimiz için ben biraz daha esnettim diyeri
allah bağışlasın yavrularını grubumuz da ara ara kopmalar olsa da aktif olmaya çalışıyoruz çocuklar ev bazılarımız çalışıyor vakit ayırmak zor oluyor ama tamda bahsettiğin sağlık sorunları nedeni ile ilerde çocuklarımıza yetebilmek için vermeye çalışıyoruz kiloları ilk etapta şu durum güncellemeni değiştirmeni tavsiye ederim. Hedef çok uzak değilde gerçekten olmak istediğin kiloyu yazarsan daha da azmedersin diye düşünüyorum kendine küçük hedefler koy mesela 1 ay içinde 2 kg gibi o zaman daha motive olacaksın bak göreceksin tamamen yeme düzeni ile alakalı kilo yaptığımız yanlışları o düzeni değiştirdiğimizde daha net görüyoruz7 aylık olacak bir hafta sonra 2 . Bebeğim ilk çocuktan sonrada baya kilolu kaldım oğlum 3 yaşındayken kilo vermeye başladım 12 kilo vermiştim kıza hamile kaldım simdi oncesindende kilom fazla ve gerçekten vücudum çok zorlanıyor belim tutuluyor bacaklarım ağrıyor boyumda kısa kaldıramıyor vücut grubunuz aktifmi ara ara girip okudum ama net bi fikrim yok
Kilo vermekte sıkıntı yok ama istikrar ve devamlılık yok zaten kilo alacak şeyler yedigimin farkındayım ama farkındalık yetmiyor harekete geçmem lazim teşekkür ederim haklisinKi sen daha önce 12 kg vermişsin yani yapabilmişsin bence yine olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?