- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Olur canım bol su iç yapabilirsen biraz egzersiz yapBen bugun menumu yazmasam olur mu :/ bayaaaa bir abarttim abur cuburu can skkntisindan :/
Yarinda tarti gunu
Merhabalar hoşgelsin bebeğin kaç aylıktı gruba katılmak için ilk sayfadkai bileğileri paylaşman gerekiyor sonra sohbetlere katılabilir menü paylaşımı yapabilirsinMerhaba arkadaslar ben de katılmak istiyorum aranıza emziren ama kilolardan muzdarip bir anne olarak
Bebegim 16 aylık bilgileri henuz dolduramicam 2 aydır tartılmıyorum tartım bozuk bugun alıp tartılıcam bakalımMerhabalar hoşgelsin bebeğin kaç aylıktı gruba katılmak için ilk sayfadkai bileğileri paylaşman gerekiyor sonra sohbetlere katılabilir menü paylaşımı yapabilirsin
Sanırım sporun hayatımızda kalıcı olması gerekiyor onu anladım bıraktığım anda bi şikinlik başlıyo fazla kilo veremiyorum gibi hissediyorum ama yaptığım zaman acayip hafifliyorum dün ütü yapacaktım mesela aman haftasonu yaparım dedim Leslie 3 mil yaptım yine şu yap yakıcı 3 mil olandan acayip terletiyorHer hafta net 350gr veriyorum onu farkettim aslinda cok az. Spor salonuna yazildim ama sadece iki defa gidebildim, gece esim isten geldikten sonra gitmek beni motive etmiyo :/
1 haftada büyük bir kısmı gidiyor canım merak etme elma kürünü bi dene istersen bence faydası varGunaydin bende baya zarardayim ama donus zamani bu hafta 71.4 tartildim insallah veririm cabucak
40 gün ekmek ve hamur işi yeme bence. Onun dışında şekersiz komposto hoşaf bol iç suyu bol iç. Et yumurta güzel süt yapar. Bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah. Şimdiden geçmiş ve hayırlı olsunevet ama oncelikle dogru duzgun kilo almadan sut artirici tavsiyeniz varsa onu ogrenmek isterim yanlis uygulamayla fogum sonradi kilo almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?